üvey anne paniği..lütfen yardimm

Ben evlenmesin demedim kimle istiyosa evlenebilir malini mülkünüde paylassin hic problem degil dedigim gibi benim biseye ihtiyacim yok ztn ama önemli olan iyi niyetli olsun tek istedigim bu davranislari cok garip geldi o yuzden bende fikir almak istedim sizlerden

Amin tesekkur ederim..fakat ben burda babami dusunmek zorundayim kadinin aslan gibi 2 cocugu var arkadasim ben neden dusuneyim ki onu.parada alsin malda alsin benim ihtiyacim yok ztn yorumlardada yazdim benim malim mulkum var ztn babaminkine ihtiyacim 1 gram bile yok..ben evlilik icin babam istemiyorum dedikce neden bukdar inatla israrla istiyo bunu anlamiyorum..cunku daha ilk gün babam soylemis ben evlilik dusunmuyorum diye kadinda bende istemiyorum arkadas ariyorum sadece demis..ztn arkadaslik teklifinde bulunanda kadinin kendisi..simdi aniden boyle biseyde israr etmesi kafamizi kurcaliyo

Hanfendi konu para degilki ben anlatamadim size sanirim parada kalsin malda kalsin kadina ben yazdim ztn yorumlarimda ben malvarligi olan bir insanim benim anneminde eşiminde benimde malvarligimiz var ztn babamin parasina ihtiyacim yok ki benim asla..ben neden bukdar inatla israrla evlenmek istiyo bunu anlayamadim babam öldügündede yaşarkende kalsin tüm parasi ona sorun o degil.ama haberlerde neler neler goruyoruz 3 kuruş para icin insanlar birbirini öldürüyo kadinin bu sekilde israri beni korkuttu farkli bir amaci varmi acaba diye huzursuz oldum.yoksa konu babamin öldükten sonra kalicak parasi degil

Ortada madur falan yok.bu kadin babami taniyomus iş geregi daha önceden..boşandigini duyunca babama sevgili olmayi teklifi ediyo babamda ben evlenmek istemiyorum diyo, kadinda bende istemiyorum ztn derdimi paylasacagim arkadas ariyorum ztn diyo.karsilikli arkadas olma karari aliniyo ortada duzgun bir iliski bile var denemez kadin kendi evinde yasiyo babasiyla.babamda babannemde yasiyo..sorun kadinin aniden evlilik istemesi ve benim kuzenimi arayip dayini evlenmeye nasil ikna eederim demesi babama sürekli baski yapmasi istemiyorum dedikce..isterse kadin ayrilablir neden evlilik dusunmeyen bir insanla zorla evlenmeye calisiyo..gençliğinimi aldi elinden bekaretinimi aldi yoksa hamilemi birakti babam yapmayin Allahasina tabikide art niyet ararim bu sekilde gelişen bir durumda..karsilikli evlilik karari alsalardi ztn saygi duyar susardim ama endiseleniyorum yani

cunku o yasta hic bir kadin, hic bir erkegin kahrini bosuna cekmek istemiyor da o yuzden. Erkek evlenmek zorunda hissediyor, ama kadinlarin ekonomik ozgurlugu varsa kocanin yaninda bile gecmek istemiyor. Bir yandan haklilar.
Canim ona ztn kahir cek diyen yokki babam evlilik istemedgini en bastan söylemis kadinda bende istemiyorum arkadas olmak istiyorm sadece demis..smdi aniden evlilik icin israr etmesi babam istemiyorum dedikce ayrilsin ozaman zorla ona bisey yaptiran yokki

Anladim. Ama bu detaylari da bilseydim boyle yorum yapmazdim zaten. Ben olsam ben de killanirdim sizin durumunuzda.

Valla canım ben sevgililer sandım yani öyle sohbet arkadaşı gibi bi durum varsa ki bunun sonu bile cinsellik olur çocuk değiller ama şuan kadın direkt taktik yapıyor ama babanda çocuk değil yaşı kaç bilmiyorum ama evlenmediği sürece böyle tipler çıkar karşısına Allah iyilerle karşılaştırsın

Baban mal varlığını üzerine devretsin, tasarruf yetkisini kendisi öldükten sonra kullanacağına dair ibare eklesin. Baktın kadın babanı kandırıyor evlenecek gibi duruyor, bu yolu önereceksin babana. Evlilikten önce babanın yaptığı işlemlere kadın karışamaz ama onlar evlenirse ve baban mal varlığını senin üzerine devrederse ilerde iptal talep edebilir uğraşırsın.

Belki kötü niyetli değildir yuvası evi olsun düzeni olsun istiyordur.evlensin ama babaniz ona bir açıklama yapsın ve evlilik sözleşmesi imzalasinlar. Bu saatten sonra çocuklarımla sorun yaşamak istemiyorum desin olmazmi?

uzun yıllar evli kalıp çoluk çocuğa karışmış insanların orta yaş civarında yaptığı evliliklerde mal ayrılığı prensibinin getirilmesi şart .Başka türlü güven kavramı olmuyor .

mallarını senin üstüne yapsın sonra evlensin bakalım yine aynı şeyi isteyecek mi..
en akıllıca cevap bence de bu, malesef kendi ayakları üzerinde duramayan kadınlar erkeklerden gelecek paranın garantısı ile yaşamak istiyorlar. Kardeşiniz var mı? eğer tek çocuksanız babanız site bir vekalet name çıkartacak, tüm malvarlığının alım satım tüm hakları xni size devredecek ya da en kestirmeden tüm malaları üzerinize yapacak bir maaşı kalır geriye e onuda allah esirgesin babanız vefat ederse eş alır. hanım efendinin babasının maaşı varmı bunu biliyor musunuz?

şimdi bu mal varlığı muhabbeti varya beni acayip gerdi ülkenin sayılı zenginlerinden biri değilsinizdir heralde...bir de konu sahibi malın peşinde değil arkadaşlar farkındaysanız kadının bu kadar ısrarcı tutumunun hakikaten evlilik amacıyla mı yoksa babasının var olan MAL VARLIĞI amacıyla mı olduğunu kestiremiyor..hani eğer ki hayatı paylaşmaksa babaya değer verecekse evlensin diyor kız zaten..bir de ben evliyim benim mal varlığım var zati diyor sonra da tabiki o mallar benim ama orasını geçiyorum diyor..hani ben konu sahibinde art niyet görmedim arkadaşlar olay çok değişmiş..

son dakka gölü olarak takıldığım tek nokta konu sahibinin değişen nickidir selamlar saygılar

Bunu soylediginiz iyi oldu düşünememistik bi soyleyelim bakalim kabul edicekmi bide etmezse tam belli edicek niyetini

Acaba baban sana bunu söyledimi yoksa sen ya babam evlenirse miras bölünürse paniğine mi düştün
Miras işi kolay baban evlenecek bile olsa senin hakkını sana devredebilir satılamaz şerhi de koyar hem seni hemde ölünceye kadar kendini garanti altına alır böylece kadınla da birliktelik yaşıyorsa yarın evlenedebilirler onada bir ev bir maaş bişi verir sen dertlenme
birde bence ebeveynler yaşarken miras konuşulması çok itici
hayat bu ne getireceği ne götüreceği belli olmaz

Biz burda para konuşmuyoruz hanfendi kadinin niyeti iyimi kotumu onu anlamaya calisiyoruz onceki yazilarimi okumadiniz herhalde benim ztn kendi malvarligim var fazla fazla babaminkine ihtiyacim yok olay kadinin babamla ne maksatla evlenmek istedgi babama zarar verirmi konu o dikkatli okuyun

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/UserNameChange bu linkten degistirebilirsin bende günlerdir ariyodum dün biri link atti sagolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…