dediğim gibi bu sorunu halledecek kişi babası kızının haklarını korumaya almalı..kendi evladı miras hak sonuçta..doğruyu bulacak babadır..ya değilse?
onlarda istiyo zatenValla kizlar sunu da soyliyim, Ben o yaslarda olsam evlenmek zorunda kalsam (maddi sebeplerden dolayi), ve hicbir garantim olmasa hayatta, ev isterdim kesin. Yoksa ne diye evleniyim 60 yasina gelmis biriyle. Sonucta o yasta, baska yaslanmis bir erkege bakicam.
Benim annem zaten kendi ayaklari üzerinde duran bir insan evi maaşı herşeyi var babamdan bir beklentisi olmadi ama tabikide babam yaptigi herseyi annem sayesinde yapti cok caliskan bir insan benim annem..bende zaten evliyim parayla pulla işim yok benim zaten babam öldükten sonra para pul peşine koşcak bir evlat degilim ben gözümüz tok ALLAHA şükür..benim anlayamadigim kadının ısrarı tabikide babamin evlenip yuva kurmasini isterim ben kendimde evliyim ztn yıllardır..bencil bir insan degilim..sadece babamin zarar görmesinden korkuyorum devir kötü neler görüyoruz haberlerde 5 kuruş para için insanlar birbirlerini öldürüyo..kadının bu aşırı ısrarı beni korkutan çünkû babam onu kullanmadi hicbir sekilde ta en basindan söylemis arkadas gibi hayatimda olursan olursun ama ben evlilik düsünmüyorum demis.kadini kullanip kullanip sonra ben evlenmicem senle dememis ki..bu sebepten biz asil niyetini anlamaya calisiyoruz tekrar soyluyorum konu para degil tabikide onunda olsun bir takim seyler hicbiseyde gözum yok ben sadece niyetini anlamaya calisiyorum
Biz konustuk zaten babamla gerekeni söyledim ben onada..işte bu kadının baskıları bizi panikletti dedigim gibi babam iyi niyetli bir insan çabuk kanabilir..ztn kadın normal davransaydi biz paniklemezdik hic sürekli ısrar ısrar o yuzden sinir oldumo zaman acik acik babanla konusacaksin. Burda soyledigin, dusuncelerini ona da soyliyeceksin. gerisini de artik birakicaksin babana. Sonucta kac yasinda akli basinda bir adam.
Biz konustuk zaten babamla gerekeni söyledim ben onada..işte bu kadının baskıları bizi panikletti dedigim gibi babam iyi niyetli bir insan çabuk kanabilir..ztn kadın normal davransaydi biz paniklemezdik hic sürekli ısrar ısrar o yuzden sinir oldum
Haklisin canimanladim, ama canim elinden gelen herseyi yapmissin zaten. Artik hayirlisi deyip oluruna birak bence.
orası öyle onda hemfikiriz :)dediğim gibi bu sorunu halledecek kişi babası kızının haklarını korumaya almalı..kendi evladı miras hak sonuçta..doğruyu bulacak babadır..
Ben zaten parasinin peşinde demiyorum,bizim böyle düşünmemizi sağlayan kadının kendisi bu şekilde ısrarlı olmasa zaten biz böyle düşnmeyiz.kotu insanlar degiliz biz tabiki benim annem çok şükür hayatta o kadin asla onun yerine gecemez ama babamlada mutlu olmasina karismam bencil bir insan degilim ben kendimde evliyim..babamla otursun gezsin tozsun ihtiyaclarinida karsilasin babam eşi olucak sonucta.ama en bastan evlilik istemiyorum diyen adama inatla bu sekilde baskı bizim gozumuzu korkuttu acikcasiorası öyle onda hemfikiriz :)
demek istediğim kadın belkide çok çok iyi biri babamın parasının peşinde muamelesi ilk etapta biraz ağır kaçabilir.
belkide ben çok iyi niyetliyim
Bakalim söylücem babama bi teklif etsin onu ne dicek bende merak ediyorumBaban cocuk degilki , Evlenmek istiyorsa sirf seviyor diye Babanda tamam dedigi zaman evlilik sozlesmesk imzala desin , ki imzalayacagini sanmiyorum.
Ozamanda gercek yuzu ortaya cikar.
yani.. konu sahibi de pekala söyleyebilir babasına. madem böyle bir korku varbu durumu düzeltmesi düşünmesi gereken babadır..
ama sen o yasta bir kadın olsan, bir adamla görüşsen evlenmek istemez misin.. ya da annen için düşün bunu mesela...bana kuskulandırıcı gelmedi..Ben zaten parasinin peşinde demiyorum,bizim böyle düşünmemizi sağlayan kadının kendisi bu şekilde ısrarlı olmasa zaten biz böyle düşnmeyiz.kotu insanlar degiliz biz tabiki benim annem çok şükür hayatta o kadin asla onun yerine gecemez ama babamlada mutlu olmasina karismam bencil bir insan degilim ben kendimde evliyim..babamla otursun gezsin tozsun ihtiyaclarinida karsilasin babam eşi olucak sonucta.ama en bastan evlilik istemiyorum diyen adama inatla bu sekilde baskı bizim gozumuzu korkuttu acikcasi
Tabikide isterim ama hersey karsilikli sonucta,babam en basindan bunu söylemiş peşin peşin istemiyorum diye..kadinda demis bende istemiyorum zaten arkadas olmak istiyorum demis..ama simdi tutturdu evlilikte evlilik diye istemiyorum dedikce hala ayniama sen o yasta bir kadın olsan, bir adamla görüşsen evlenmek istemez misin.. ya da annen için düşün bunu mesela...bana kuskulandırıcı gelmedi..
Öyle degildir demek cok isterim ama ne yazikki bizimde aklimiza baska birsey gelmiyoherşey para için o kadar.yoksa niye sakız gibi yapışsın ki?
Tam olarak ne yaptıgını ben de anlamadım fakat varis olarak beni göstermiş adımı imzalamış biryerlerde mirası ile ilgili benden sonra kalacak tek insan kızımdır olarak.
anladım.. ya maddi kaygılardan ya da çocuklarının çevresinin baskısından o zaman....Tabikide isterim ama hersey karsilikli sonucta,babam en basindan bunu söylemiş peşin peşin istemiyorum diye..kadinda demis bende istemiyorum zaten arkadas olmak istiyorum demis..ama simdi tutturdu evlilikte evlilik diye istemiyorum dedikce hala ayni
babamın imam nikahlı eşi bile bizi evde istemiyor..rahatsız oluyor evde dolaşmamızdan..allah hiç kimsenin anne ve babasını başından eksik etmesin..ama bu kadın resmi nikahlı olsaydı ne yapar eder bizi bertaraf ederdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?