üvey anne paniği..lütfen yardimm

onlarda istiyo zaten

o zaman acik acik babanla konusacaksin. Burda soyledigin, dusuncelerini ona da soyliyeceksin. gerisini de artik birakicaksin babana. Sonucta kac yasinda akli basinda bir adam.

o zaman acik acik babanla konusacaksin. Burda soyledigin, dusuncelerini ona da soyliyeceksin. gerisini de artik birakicaksin babana. Sonucta kac yasinda akli basinda bir adam.
Biz konustuk zaten babamla gerekeni söyledim ben onada..işte bu kadının baskıları bizi panikletti dedigim gibi babam iyi niyetli bir insan çabuk kanabilir..ztn kadın normal davransaydi biz paniklemezdik hic sürekli ısrar ısrar o yuzden sinir oldum

anladim, ama canim elinden gelen herseyi yapmissin zaten. Artik hayirlisi deyip oluruna birak bence.

Babaniz simdiden malini mülkünü sizin üzerinize yapsin bakalim daha evlenmek istiycekmi arkadasi...

dediğim gibi bu sorunu halledecek kişi babası kızının haklarını korumaya almalı..kendi evladı miras hak sonuçta..doğruyu bulacak babadır..
orası öyle onda hemfikiriz :)
demek istediğim kadın belkide çok çok iyi biri babamın parasının peşinde muamelesi ilk etapta biraz ağır kaçabilir.
belkide ben çok iyi niyetliyim

Baban cocuk degilki , Evlenmek istiyorsa sirf seviyor diye Babanda tamam dedigi zaman evlilik sozlesmesk imzala desin , ki imzalayacagini sanmiyorum.

Ozamanda gercek yuzu ortaya cikar.

orası öyle onda hemfikiriz :)
demek istediğim kadın belkide çok çok iyi biri babamın parasının peşinde muamelesi ilk etapta biraz ağır kaçabilir.
belkide ben çok iyi niyetliyim
Ben zaten parasinin peşinde demiyorum,bizim böyle düşünmemizi sağlayan kadının kendisi bu şekilde ısrarlı olmasa zaten biz böyle düşnmeyiz.kotu insanlar degiliz biz tabiki benim annem çok şükür hayatta o kadin asla onun yerine gecemez ama babamlada mutlu olmasina karismam bencil bir insan degilim ben kendimde evliyim..babamla otursun gezsin tozsun ihtiyaclarinida karsilasin babam eşi olucak sonucta.ama en bastan evlilik istemiyorum diyen adama inatla bu sekilde baskı bizim gozumuzu korkuttu acikcasi

Baban cocuk degilki , Evlenmek istiyorsa sirf seviyor diye Babanda tamam dedigi zaman evlilik sozlesmesk imzala desin , ki imzalayacagini sanmiyorum.

Ozamanda gercek yuzu ortaya cikar.
Bakalim söylücem babama bi teklif etsin onu ne dicek bende merak ediyorum

ama sen o yasta bir kadın olsan, bir adamla görüşsen evlenmek istemez misin.. ya da annen için düşün bunu mesela...bana kuskulandırıcı gelmedi..

ama sen o yasta bir kadın olsan, bir adamla görüşsen evlenmek istemez misin.. ya da annen için düşün bunu mesela...bana kuskulandırıcı gelmedi..
Tabikide isterim ama hersey karsilikli sonucta,babam en basindan bunu söylemiş peşin peşin istemiyorum diye..kadinda demis bende istemiyorum zaten arkadas olmak istiyorum demis..ama simdi tutturdu evlilikte evlilik diye istemiyorum dedikce hala ayni

Tam olarak ne yaptıgını ben de anlamadım fakat varis olarak beni göstermiş adımı imzalamış biryerlerde mirası ile ilgili benden sonra kalacak tek insan kızımdır olarak.

Sorunuzu cevaplayayım ; Türkiye'de vasiyet hukuku yok, nikah olursa tüm maddi varlıkların üçte biri eşe kalır, vasiyetin hükmü yoktur. Malların tamamını üzerine geçirerek bu sorunu eşiyle karşılıklı olarak çözebilir. Ancak Allah göstermesin eş ölüm halinde dava açıp hakkını talep edebilir. Bu işin tek kesin çözümü evlilik anlaşması, eşin vefat halinde hak talep etmeyeceği ile ilgili bir evrak imzalaması gerekiyor

anladım.. ya maddi kaygılardan ya da çocuklarının çevresinin baskısından o zaman....

Çok üzücü bir durum ancak hatalı olan babanız, eşinin çocuklarını incitmesine izin veriyorsa dengeleri kuramamış demektir. Bakın bende üvey anneyim, eşimin çocuklarına asla kötülük etmedim, malı mülkü olan bir kadın olarak hiç birşeyi olmayan bir adamla evlendim ve şimdi çocuklarını ev sahibi yapması için didiniyorum, benimkiler ikimize yeter evlatlarını güvence altına al diyorum, onun yetemediği her şeye ben yetiyorum sırf evlatlarına birşeyler yapabilsin diye. Yani herkes bir değil, konu sahibi endişelerinde haksız demiyorum, tabi ki düşünür insan ama ön yargılı olmak doğru değil, kadının ısrarla evlenmek istemesi bana çok anormal gelmedi, o yaşta bir insanın kaç tane dengi insan çıkar ki, bunu istemesi çok doğal, ha başka türlü bir şey olur, mal mülk talebi olur tabi ki tavır koyulur ama baştan bu tavırla başlamak bana doğru gelmiyor demek istediğim bu. Ayrıca yaşadıklarınıza çok üzüldüm, dediğiniz gibi Allah kimsenin başından eksik etmesin büyüklerini, üvey öz gibi asla olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…