Üvey Anne

Kaderinbenimlderdine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2017
482
74
13
34
Merhaba arkadaşlar hemen konuya geciyorum benim üvey annem var , anneme yapmadıklarımı ona yaptım ama hep kuyumu kazdı annem de var ama pasif ve hasta , sürekli babamı bana karşı doldurdu üstüme gönderdi bana anneme hakaret ler etti ve babam bunu duyduğu ,halde bir şey yapmadı hayatım çocukluğum gencliğim hep kabus belki içinizde vardır bilen cok kötü bir insan sürekli insan lara beni kötülüyor kuyumu kazıyor, babam da daha bana bağırıyor kızıyor , kardeşleri de bana neler yaptı hep onların yanında oldu sonra onlardan kazık yedi ama daha söz söyletmez annem babam var ama bu üvey anne yüzünden hiç aile olamadık, her şeyimize karışır , bana zarar dan başka bir şey vermedi , ailem olduğu halde yokmuş gibi yaşadım tabi yine şükür ama cok üzüldüm ve üzülüyorum , annem de hastaydı kendimi cok yalnız hissediyorum bu üvey anne sürekli bana sataşıyor hakaretler ediyor ne yapmalıyım ((

sen deminde bi konu açmışsın galiba peş peşe farklı konu neden açıyosun

Kaç yaşındasınız ?
Ailenize bağımlısınız sanırım öyle tahmin ediyorum yazım şeklinden.
Yapmanız gereken, kendi ayaklarının üstünde durup, ekonomik bağımsızlığını kazanmak başka türlü yapacak bişey yok maalesef üvey annenize.
Bu zamana kadar sabretmek zorundasınız.

Allah sabir versin. Bende yasadim aynisini. Annem vefat edince babami evlendirdik. Biz uc kiz kardesiz. Kadin babamdan 21 yas kucuktu. 2 sene sonrada ben bosandim. Kadinin rahatini kacirdim gibisinden var gucumle evin butun islerini yuklendim. Temizlik yemek misafir vs. Misafirin cayi bitince kalkip doldurmazdi bile. Babam varken iyi davranirdi. Babam yokken yuzume bakmazdi. Evi temizlerdim. Babam gelince naptiniz bugun derdi. Benim yanimda hic utanmadan temizlik yaptik derdi temizligi ben yaptigim halde. Babam bana 5 kurusluk bisi alsa 10 kurusluk masraf cikarirdi babama. Benim hep ezik durumda olmami isterdi. Ben bunlari babama soyledikce babam hic inanmadi. Kadin genc ya ona bakacak ya ölene kadar o yuzden hep o kadini korudu kolladi. Size bu anlattiklarim basit seyler. Digerlerini paylasmak istemiyorum. Annemden kalan eve bile mirasci olmak istiyordu. Babamdan bana kalacak maasi hesaplayan birisi dusunun artik. Bizden habersiz gizli gizli evlerden birini ustume yap diye babami sıkıştiriyormus. Hep sabrettim. Her gece yatagimda aglardim. Allahim sen bu kadini nasil biliyorsan oyle yap derdim. 4 yil evvel meme kanserinden vefat etti. Bana inanmayan babamada ben bakiyorum benimle yasiyor. Sabir sabir sabir herseyin ilaci...

Anladım (

Ben de öyleyim işte yıllarca hep ağladım ben de diyorum Allah a bıraktım ya ama cok zor siz beni anlarsınız ben de her şey i yazmadım

Hele bir de para kazanmaya baslasan baban bile kiymet verir. Bastan diyeydin ya kac konudur uvey annem diye. Ben de normal komsular mahalle baskisi yapiyor sandim. Tepene binmisler saf bulduklari icin. Bak bir arkadasim vardi annesi olunce uvey anne geldi kiz hep yatili okullarda okudu sonra cok basarili oldu su an cok cok iyi bir yerde calisiyor hatta yurtdisina da cikiyor zaman zaman. Utanmadan uvey annesi ile zibidi babasi arayip her ay para istiyorlar. Verme diyorum ama kiyamiyor yine de. O da bosandi bu arada ama isi oldugu icin kafasi rahat. Senin kurtulusun da egitim ve is. Yasin daha genc. O salaklarla yuz goz olma hic isine gucune odaklan. Atlatirsin ama biraz caba sarfedeceksin.

Ben de öyleyim işte yıllarca hep ağladım ben de diyorum Allah a bıraktım ya ama cok zor siz beni anlarsınız ben de her şey i yazmadım
Ben babama tapardim. Dusunun artik. Sizi cok iyi anliyorum. Anne varken babamin bir gözü gorurmus. Anne yok ken babanin iki gozude gormezmis bunu kim demisse cok dogru demis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…