Üvey Anne

Onların hasedinden sürekli başım ağrıyor ve yüzüm yanıyor

Allah yardım etsin inşallah onlara da

Baska insanlarin yedigi kaziklari gozlemleyerek, onlarin yaptigi hatalari yapmaktan kacinarak. Arada buradaki konulari okumak da iyi gelebilir. Insallah basarirsin.Agrilarin altinda baska bir saglik problemi uoksa stresten kaynaklanabilir. Imkan varsa bir doktor veya psikologla gorusebilirsin. Hafif egzersizler yap evde kendini iyi hissetmene yardimci olur. Dua veya meditasyon da yapabilirsin.
Yani örneğin nasıl olmalıyım

Konularınızı bir türlü oturtamıyordum. Daha önce de yazmıştım. Ama şimdi bu ayrıntıyı öğrenince anladım.

Bir sürü komşu kadının durup dururken takıntı yapması ve abartması ütopik. Ama bu kadınlar üvey anne ve yakınları ise daha olabilir bir durum.

Sorununuza gelince. Anneniz babanızla resmi olarak boşandı değil mi? Umarım öyledir. Annenize bağlanan nafaka vs var mı? Dahası siz de boşanmışsınız, eşinizden gelen tazminat, nafaka var mı? Geçiminizi nasıl sağlıyorsunuz? Bir avukatla görüşerek bu konularda adım atabilirsiniz.

Eğitim durumunuz ne? Lise mezunu iseniz oturup ders çalışsa ve Kpss falan deneseniz. Bu konuda bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olabilir. Annenizi de alıp başka bir semte falan taşınırsınız. O ortamdan çıkmadıkça size huzur yok.

Başka kardeşiniz yok mu bu arada? Yaşınızı da sormuşlar, cevabınızı göremedim.

Ben de aynı sıkıntıları yaşadım senin gibi.Ama beni Babannem ve dedem büyüttüğü için daha kolay atlattım.Şuan evlendim kafam daha rahat ve 2 yıldır görüşmüyorum ne babamla ne eşiyle.Çünkü iftira atacak kadar basitleşmişler.Kuma gibi görüyorlar nedense bizleri anlamış degilim. Babayla mı yaşıyorsun sadece?İmkanın varsa pek görüşme derim.Ben hiç gidip kalmazdım.Gittiğimde ağzımdan laf alır sevgilim hakkında babamı bana karşı doldurur,dövdürürdü.Şükürler olsun ona rağmen okulumu bitirdim.İş sahibi oldum evlendim.Şimdi hiç eyvallahım yok.Sende hayırlısıyla kurtulursun inşallah.

Söylemek istemiyorum çünkü yaşımı genc olduğumu söyledim yeterli lise mezunuyum çünkü kim olduğumu n bilinmesini istemiyorum o yüzden kısaca söyle diyeyim maddi durum yok annem de da ben de kpss var ama nasıl yapacağım bilmiyorum

E
Çok şanşlıymışsınız , evet beni kuma görüyor kadın , annemle yaşıyorum ama evler yakın görüşmücem artık zaten babam beni içine soktu maalesef ben yaşadım kullandı beni her konuda aynı zamanda dediğiniz gibi sürekli beni izlettirip ağzımdan lafları alıp babama söyledi kuyumu kazardı, dövdürdü, inşallah ben de kurtulurum bir an önce cok zor , babanızla da mı görüşmüyor musunuz ?, ben de gideyim ancak bayram da oda belki hakkımı helal etmiyorum

Amin inşallah ben de kurtulurum sizin gibi ((

kaç yaşındasınız? babanızdan mı para alıyorsunuz? anneniz maddi destek olmuyor mu? babanızla ve üvey annenizle mi yaşıyorsunuz?

bunlara göre bir yorum yapayım. ben de üvey anneyle büyüdüm.

Babamla da görüşmüyorum körle yatan şaşı kalkar hesabı iyice seviyesini düşürdü babam da çünkü.Ayrıca annemle de görüşmüyorum.

Sabret Can'ım sonu güzel olacak inşallah.Hayırlı bir eş ve hayırlı bir iş olursa daha Mutlu olursun Rabbim mükafatını veriyor.Mutlaka okulunu bitir Elin'e meslek al.

kaç yaşındasınız? babanızdan mı para alıyorsunuz? anneniz maddi destek olmuyor mu? babanızla ve üvey annenizle mi yaşıyorsunuz?

bunlara göre bir yorum yapayım. ben de üvey anneyle büyüdüm.
21 yaşındayım , babamdan alıyorum ama artık almıcam , annemle yaşıyorum ama aynı yerde ve ev yakın olduğu için sürekli görüyorum , annem durumu kötü harçlık veriyor annem ama onun da durumu kötü((, o kadın her şeyimiz e karışıyor ama özellikle bana

Sabret Can'ım sonu güzel olacak inşallah.Hayırlı bir eş ve hayırlı bir iş olursa daha Mutlu olursun Rabbim mükafatını veriyor.Mutlaka okulunu bitir Elin'e meslek al.
Inşallah olun mutlu olurum , inşallah bitireceğim , alacağım ((

Babamla da görüşmüyorum körle yatan şaşı kalkar hesabı iyice seviyesini düşürdü babam da çünkü.Ayrıca annemle de görüşmüyorum.
Aynen haklısınız babam da onun yanında resmen kutladı ya hiç bir otoritesi yok onun yakında ben de görüşmücem

Aynen haklısınız babam da onun yanında resmen kutladı ya hiç bir otoritesi yok onun yakında ben de görüşmücem
Ben daha mutluyum böyle.Ne dersen de kızımız yarın öbür gün gidecek ben eşime kalıcam diye haklı olsak bile haklısın kızım demiyorlar.Herkesin eşi önemliyse benim de eşim önemli diyorum sildim geçtim hepsini.Şükür daha iyi oldum şimdi.Sen de Mutlu olcaksın eminim.Bunlar bizim için bir sınav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…