- 4 Ağustos 2017
- 482
- 74
- 13
- 34
- Konu Sahibi Kaderinbenimlderdine
-
Onların hasedinden sürekli başım ağrıyor ve yüzüm yanıyorOnlar normal yasiyorlar yani kanser olup ölmediler. Ama cok da mutlu degiller cunku boyle insanlar sevmedikleri asagiladiklari insanlarin kendilerine ragmen yukseldigini ev bark sahibi oldugunu gordukce hasetlerinden icleri eriyor. Sana ornek verdigim 3 kisinin de masallah cok guzel evleri oldu tamamen kendi cabalariyla. Ikisi yetim kaldi cocuklugunda ve onlar da baslarina bir fenalik gelmesin diye akrabalarinin oldugu sehirden kactilar. Zamaninda kendilerine bakmayan halalari amcalari su an her bayramda seyranda ariyor para istiyorlar. Diger birinin de annesi öldu babasi sag ama uvey anneden dolayi babasini gormeye bile gidemiyor her ay para gonderiyor sadece babasina ve cici annesine. Senden de isteyecekler. Buraya yaziyorum mutlaka isteyecekler. Asla verme.
Allah yardım etsin inşallah onlara daOnlar normal yasiyorlar yani kanser olup ölmediler. Ama cok da mutlu degiller cunku boyle insanlar sevmedikleri asagiladiklari insanlarin kendilerine ragmen yukseldigini ev bark sahibi oldugunu gordukce hasetlerinden icleri eriyor. Sana ornek verdigim 3 kisinin de masallah cok guzel evleri oldu tamamen kendi cabalariyla. Ikisi yetim kaldi cocuklugunda ve onlar da baslarina bir fenalik gelmesin diye akrabalarinin oldugu sehirden kactilar. Zamaninda kendilerine bakmayan halalari amcalari su an her bayramda seyranda ariyor para istiyorlar. Diger birinin de annesi öldu babasi sag ama uvey anneden dolayi babasini gormeye bile gidemiyor her ay para gonderiyor sadece babasina ve cici annesine. Senden de isteyecekler. Buraya yaziyorum mutlaka isteyecekler. Asla verme.
Yani örneğin nasıl olmalıyımKimininki kalici kimininki insanlardan kazik yiye yiye azaliyor. 3.bir yol da kazik yiyenlerden ibret almak. Ben 2. ve 3. metodu kullanarak denge kurmayi ogrendim. Is sende bitiyor canim.
Yani örneğin nasıl olmalıyım
Siz boyle soyluyorsunuzda. O kadin varken babanin kizini onemsedigi yok ki. Naparsan yap kadina inaniyorlar. Aynisi basima geldi cunku.
Söylemek istemiyorum çünkü yaşımı genc olduğumu söyledim yeterli lise mezunuyum çünkü kim olduğumu n bilinmesini istemiyorum o yüzden kısaca söyle diyeyim maddi durum yok annem de da ben de kpss var ama nasıl yapacağım bilmiyorumKonularınızı bir türlü oturtamıyordum. Daha önce de yazmıştım. Ama şimdi bu ayrıntıyı öğrenince anladım.
Bir sürü komşu kadının durup dururken takıntı yapması ve abartması ütopik. Ama bu kadınlar üvey anne ve yakınları ise daha olabilir bir durum.
Sorununuza gelince. Anneniz babanızla resmi olarak boşandı değil mi? Umarım öyledir. Annenize bağlanan nafaka vs var mı? Dahası siz de boşanmışsınız, eşinizden gelen tazminat, nafaka var mı? Geçiminizi nasıl sağlıyorsunuz? Bir avukatla görüşerek bu konularda adım atabilirsiniz.
Eğitim durumunuz ne? Lise mezunu iseniz oturup ders çalışsa ve Kpss falan deneseniz. Bu konuda bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olabilir. Annenizi de alıp başka bir semte falan taşınırsınız. O ortamdan çıkmadıkça size huzur yok.
Başka kardeşiniz yok mu bu arada? Yaşınızı da sormuşlar, cevabınızı göremedim.
Amin inşallah cok zorAllah yardım etsin inşallah kötü insanlarla uğraşmak çok zor...
Çok şanşlıymışsınız , evet beni kuma görüyor kadın , annemle yaşıyorum ama evler yakın görüşmücem artık zaten babam beni içine soktu maalesef ben yaşadım kullandı beni her konuda aynı zamanda dediğiniz gibi sürekli beni izlettirip ağzımdan lafları alıp babama söyledi kuyumu kazardı, dövdürdü, inşallah ben de kurtulurum bir an önce cok zor , babanızla da mı görüşmüyor musunuz ?, ben de gideyim ancak bayram da oda belki hakkımı helal etmiyorumBen de aynı sıkıntıları yaşadım senin gibi.Ama beni Babannem ve dedem büyüttüğü için daha kolay atlattım.Şuan evlendim kafam daha rahat ve 2 yıldır görüşmüyorum ne babamla ne eşiyle.Çünkü iftira atacak kadar basitleşmişler.Kuma gibi görüyorlar nedense bizleri anlamış degilim. Babayla mı yaşıyorsun sadece?İmkanın varsa pek görüşme derim.Ben hiç gidip kalmazdım.Gittiğimde ağzımdan laf alır sevgilim hakkında babamı bana karşı doldurur,dövdürürdü.Şükürler olsun ona rağmen okulumu bitirdim.İş sahibi oldum evlendim.Şimdi hiç eyvallahım yok.Sende hayırlısıyla kurtulursun inşallah.
Amin inşallah ben de kurtulurum sizin gibiBen de aynı sıkıntıları yaşadım senin gibi.Ama beni Babannem ve dedem büyüttüğü için daha kolay atlattım.Şuan evlendim kafam daha rahat ve 2 yıldır görüşmüyorum ne babamla ne eşiyle.Çünkü iftira atacak kadar basitleşmişler.Kuma gibi görüyorlar nedense bizleri anlamış degilim. Babayla mı yaşıyorsun sadece?İmkanın varsa pek görüşme derim.Ben hiç gidip kalmazdım.Gittiğimde ağzımdan laf alır sevgilim hakkında babamı bana karşı doldurur,dövdürürdü.Şükürler olsun ona rağmen okulumu bitirdim.İş sahibi oldum evlendim.Şimdi hiç eyvallahım yok.Sende hayırlısıyla kurtulursun inşallah.
Söylemek istemiyorum çünkü yaşımı genc olduğumu söyledim yeterli lise mezunuyum çünkü kim olduğumu n bilinmesini istemiyorum o yüzden kısaca söyle diyeyim maddi durum yok annem de da ben de kpss var ama nasıl yapacağım bilmiyorum
Inşallah ben de bitirir iş sabihi olur hayırlı bir evlilik kurarımBen de aynı sıkıntıları yaşadım senin gibi.Ama beni Babannem ve dedem büyüttüğü için daha kolay atlattım.Şuan evlendim kafam daha rahat ve 2 yıldır görüşmüyorum ne babamla ne eşiyle.Çünkü iftira atacak kadar basitleşmişler.Kuma gibi görüyorlar nedense bizleri anlamış degilim. Babayla mı yaşıyorsun sadece?İmkanın varsa pek görüşme derim.Ben hiç gidip kalmazdım.Gittiğimde ağzımdan laf alır sevgilim hakkında babamı bana karşı doldurur,dövdürürdü.Şükürler olsun ona rağmen okulumu bitirdim.İş sahibi oldum evlendim.Şimdi hiç eyvallahım yok.Sende hayırlısıyla kurtulursun inşallah.
Babamla da görüşmüyorum körle yatan şaşı kalkar hesabı iyice seviyesini düşürdü babam da çünkü.Ayrıca annemle de görüşmüyorum.E
Çok şanşlıymışsınız , evet beni kuma görüyor kadın , annemle yaşıyorum ama evler yakın görüşmücem artık zaten babam beni içine soktu maalesef ben yaşadım kullandı beni her konuda aynı zamanda dediğiniz gibi sürekli beni izlettirip ağzımdan lafları alıp babama söyledi kuyumu kazardı, dövdürdü, inşallah ben de kurtulurum bir an önce cok zor , babanızla da mı görüşmüyor musunuz ?, ben de gideyim ancak bayram da oda belki hakkımı helal etmiyorum
21 yaşındayım , babamdan alıyorum ama artık almıcam , annemle yaşıyorum ama aynı yerde ve ev yakın olduğu için sürekli görüyorum , annem durumu kötü harçlık veriyor annem ama onun da durumu kötükaç yaşındasınız? babanızdan mı para alıyorsunuz? anneniz maddi destek olmuyor mu? babanızla ve üvey annenizle mi yaşıyorsunuz?
bunlara göre bir yorum yapayım. ben de üvey anneyle büyüdüm.
Inşallah olun mutlu olurum , inşallah bitireceğim , alacağımSabret Can'ım sonu güzel olacak inşallah.Hayırlı bir eş ve hayırlı bir iş olursa daha Mutlu olursun Rabbim mükafatını veriyor.Mutlaka okulunu bitir Elin'e meslek al.
Aynen haklısınız babam da onun yanında resmen kutladı ya hiç bir otoritesi yok onun yakında ben de görüşmücemBabamla da görüşmüyorum körle yatan şaşı kalkar hesabı iyice seviyesini düşürdü babam da çünkü.Ayrıca annemle de görüşmüyorum.
Ben daha mutluyum böyle.Ne dersen de kızımız yarın öbür gün gidecek ben eşime kalıcam diye haklı olsak bile haklısın kızım demiyorlar.Herkesin eşi önemliyse benim de eşim önemli diyorum sildim geçtim hepsini.Şükür daha iyi oldum şimdi.Sen de Mutlu olcaksın eminim.Bunlar bizim için bir sınavAynen haklısınız babam da onun yanında resmen kutladı ya hiç bir otoritesi yok onun yakında ben de görüşmücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?