Üvey Anne

benim de üvey annem vardı şuan bir kötülüğü yok ama ben küçükken hep sanki evde fazlalıkmışım gibi davranırdı. ben hiç gocunmadım ama babamın parasını sonuna kadar da yerim diye düşündüm. yerinizde olsam öyle babamdan para almiycam diye düşünmezdim. hakkınız olanı alın. o kadına niye bırakıyorsunuz? aradaki dengeyi babanız kursun ben kimsenin hakkını yeyin demiyorum ama hakkınız olanı da alın.

eğitim durumunuz ne bilmiyorum ama okul bitirin ya da bitirmeyin bir işe girmenizi tavsiye ederim. kasiyerlik bile olabilir yani ama bir şekilde maddi bağımsızlığınızı kazanın.

umarım çok mutlu olursunuz.

Ya babam olacak kişi para vermek istemiyor ki karşılık bekliyor imkanım olsa temizlik bile yapardım ama yok , inşallah bitircem ,hep sığıntı gibi büyüdüm

Hangi biriyle uğraşayım ben gece ışığı kapatıp evi dinliyor lar bir şey ler yapıyorlar (; ((, tuzak hazırlıyorlar

Bunlar beni sürekli izliyorlar üvey de diğer leri de gece bile Evimi dinliyorlar ışığı söndürüp tuzak kuruyorlar napcam siz bilirsiniz lütfen bana bu yol gösterin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…