- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
- Konu Sahibi Kaderinbenimlderdine
-
Yasayan bilir derler ya. Cok dogru bir söz.Yok konu sahibine sormustum. Senin yorumunda yaziyor zaten birlikte kaldiginiz da seninkinden de 4 sezonluk dizi cikarmis. Gecmis olsun.
Açma cnm hepsini aynı konu başlığı altında anlatBirbiriyle bağlantılı ondan açtım neden açmayı m mı?
Merhaba arkadaşlar hemen konuya geciyorum benim üvey annem var , anneme yapmadıklarımı ona yaptım ama hep kuyumu kazdı annem de var ama pasif ve hasta, sürekli babamı bana karşı doldurdu üstüme gönderdi bana anneme hakaret ler etti ve babam bunu duyduğu ,halde bir şey yapmadı hayatım çocukluğum gencliğim hep kabus belki içinizde vardır bilen cok kötü bir insan sürekli insan lara beni kötülüyor kuyumu kazıyor, babam da daha bana bağırıyor kızıyor , kardeşleri de bana neler yaptı hep onların yanında oldu sonra onlardan kazık yedi ama daha söz söyletmez annem babam var ama bu üvey anne yüzünden hiç aile olamadık, her şeyimize karışır , bana zarar dan başka bir şey vermedi , ailem olduğu halde yokmuş gibi yaşadım tabi yine şükür ama cok üzüldüm ve üzülüyorum , annem de hastaydı kendimi cok yalnız hissediyorum bu üvey anne sürekli bana sataşıyor hakaretler ediyor ne yapmalıyım ((
+1Kaç yaşındasınız ?
Ailenize bağımlısınız sanırım öyle tahmin ediyorum yazım şeklinden.
Yapmanız gereken, kendi ayaklarının üstünde durup, ekonomik bağımsızlığını kazanmak başka türlü yapacak bişey yok maalesef üvey annenize.
Bu zamana kadar sabretmek zorundasınız.
BMuhattap olmayın kaale almayın o bağırıyorsa da siz daha çok bağırın yüz bulmuş çok sizden belli siz de babanınızı doldurun
Babam onun yanında konuşmucam artik ama anlamıyor sürekli babamı üstüme gönderiyorMuhattap olmayın kaale almayın o bağırıyorsa da siz daha çok bağırın yüz bulmuş çok sizden belli siz de babanınızı doldurun
Evet bağımlıyımKaç yaşındasınız ?
Ailenize bağımlısınız sanırım öyle tahmin ediyorum yazım şeklinden.
Yapmanız gereken, kendi ayaklarının üstünde durup, ekonomik bağımsızlığını kazanmak başka türlü yapacak bişey yok maalesef üvey annenize.
Bu zamana kadar sabretmek zorundasınız.
Ben de mecburumBenimi sordunuz. Beni sorduysaniz eger evet. Mecburdum.
2 yıllık 2 senemTamam olsun sorun degil. Kaca kadar okudun? Aciktan tamamlarsin. Ailelerimiz bugun var yarin yok egitim alip calismamiz lazim. O cadi kazaninda icin curur senin. Egitim alip cikmalisin.
En son baya bir saldırdı konuşmuyorum ama sürekli babamı üstüme gönderiyor hala hakaret ediyorÜvey anneden şikayet edip evinden çıkmayan insanlari anlayamiyorum.konu babaysa babayla disarda görüşülür.Gorüşmeyin hakaret duymazsiniz.
Amin maalesef hayatım işte kendimi öldüreyimKocadan kaçış üvey anaya
Oradan ikinci eşe kadın olmak dik durmak ne kadar zor bazılarıda felsefeyi sorguluyor düşünüp düşünüp yol bulmadık diye sızlanıyorlar
Bu kızcağız ne yapsın Asiye nasıl kurtulur filmindeki gibi
Allah yardımcın olsun
Yüzüm hiç bir yerde gülmediAmin maalesef hayatım işte kendimi öldüreyim
Bana kalsa yapacağım da babam var yanında ve ailesiValla evire çevire döv.
Marketlere,.magazalara basvur canim.
Evet tam da bildiniz beni saf gördükleri için tepeme bindiler beni kullanmaya sömürmeye çalışıyorlar yıllarca da yaptı zaten aynı zamanda kuyumu kazdı inşallah ben de bir meslek sahibi olurum yıllardır neler cektim aslında ilk bunu açacaktım da öyle oldu , kadını görseniz içinin çirkin liği yüzüne vurmuş cok fena ve sinsi neler cektim yıllardır anneme bana da neler yaptıHele bir de para kazanmaya baslasan baban bile kiymet verir. Bastan diyeydin ya kac konudur uvey annem diye. Ben de normal komsular mahalle baskisi yapiyor sandim. Tepene binmisler saf bulduklari icin. Bak bir arkadasim vardi annesi olunce uvey anne geldi kiz hep yatili okullarda okudu sonra cok basarili oldu su an cok cok iyi bir yerde calisiyor hatta yurtdisina da cikiyor zaman zaman. Utanmadan uvey annesi ile zibidi babasi arayip her ay para istiyorlar. Verme diyorum ama kiyamiyor yine de. O da bosandi bu arada ama isi oldugu icin kafasi rahat. Senin kurtulusun da egitim ve is. Yasin daha genc. O salaklarla yuz goz olma hic isine gucune odaklan. Atlatirsin ama biraz caba sarfedeceksin.
Siz boyle soyluyorsunuzda. O kadin varken babanin kizini onemsedigi yok ki. Naparsan yap kadina inaniyorlar. Aynisi basima geldi cunku.Muhattap olmayın kaale almayın o bağırıyorsa da siz daha çok bağırın yüz bulmuş çok sizden belli siz de babanınızı doldurun
Merhaba arkadaşlar hemen konuya geciyorum benim üvey annem var , anneme yapmadıklarımı ona yaptım ama hep kuyumu kazdı annem de var ama pasif ve hasta, sürekli babamı bana karşı doldurdu üstüme gönderdi bana anneme hakaret ler etti ve babam bunu duyduğu ,halde bir şey yapmadı hayatım çocukluğum gencliğim hep kabus belki içinizde vardır bilen cok kötü bir insan sürekli insan lara beni kötülüyor kuyumu kazıyor, babam da daha bana bağırıyor kızıyor , kardeşleri de bana neler yaptı hep onların yanında oldu sonra onlardan kazık yedi ama daha söz söyletmez annem babam var ama bu üvey anne yüzünden hiç aile olamadık, her şeyimize karışır , bana zarar dan başka bir şey vermedi , ailem olduğu halde yokmuş gibi yaşadım tabi yine şükür ama cok üzüldüm ve üzülüyorum , annem de hastaydı kendimi cok yalnız hissediyorum bu üvey anne sürekli bana sataşıyor hakaretler ediyor ne yapmalıyım ((
Babam onun suçlu olduğu halde bana bağırdı :; ((Siz boyle soyluyorsunuzda. O kadin varken babanin kizini onemsedigi yok ki. Naparsan yap kadina inaniyorlar. Aynisi basima geldi cunku.
Görüşmücem artık bence de insan secemiyor ;"((görüşme. mecbur değilsin. böyle baba da olmaz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?