Üvey Anne

Kocadan kaçış üvey anaya
Oradan ikinci eşe kadın olmak dik durmak ne kadar zor bazılarıda felsefeyi sorguluyor düşünüp düşünüp yol bulmadık diye sızlanıyorlar
Bu kızcağız ne yapsın Asiye nasıl kurtulur filmindeki gibi
Allah yardımcın olsun

Muhattap olmayın kaale almayın o bağırıyorsa da siz daha çok bağırın yüz bulmuş çok sizden belli siz de babanınızı doldurun

+1

Muhattap olmayın kaale almayın o bağırıyorsa da siz daha çok bağırın yüz bulmuş çok sizden belli siz de babanınızı doldurun
B
Babam onun yanında konuşmucam artik ama anlamıyor sürekli babamı üstüme gönderiyor

Evet bağımlıyım(

Amin maalesef hayatım işte kendimi öldüreyim

Evet tam da bildiniz beni saf gördükleri için tepeme bindiler beni kullanmaya sömürmeye çalışıyorlar yıllarca da yaptı zaten aynı zamanda kuyumu kazdı inşallah ben de bir meslek sahibi olurum yıllardır neler cektim aslında ilk bunu açacaktım da öyle oldu , kadını görseniz içinin çirkin liği yüzüne vurmuş cok fena ve sinsi neler cektim yıllardır anneme bana da neler yaptı ((

Siz boyle soyluyorsunuzda. O kadin varken babanin kizini onemsedigi yok ki. Naparsan yap kadina inaniyorlar. Aynisi basima geldi cunku.

görüşme. mecbur değilsin. böyle baba da olmaz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…