Üvey ilişkiler

10 yaşında valla geldiğinde ben iyyim aslında beni sever Annesi ona anne deme dedigi halde bana anne der hep ben kendi kararina birakiriyorum 4 5 yaşındayken beni çok seviyordu suan Annesi dolduruyor beni kiskaniyo bazen ama ben iyi davrandikca unutuyo elimden geldiği kadar her istegini yapamayacak calisiyorum gece benimle yatmak istiyo eşim kizsada ben yatiriyorum yanimda ara ara çok terbiyesiz olabiliyor ondada konusuyorum güzel bi dille bazen anliyo özür diliyo bazen anlamiyo kiziyorum anliyo öyle gecinip gidiyoruz aslında çok bir sorun yok ama kaynanam ne kadar iyide ilgilensem beni uveya anne moduna sokup bakmadigimi ima edip çocuğu bana dolduruyo babasına dolduruyo öyle çıkıyo sıkıntı oda zaten eşim annesine her lafı söyleyen biri ozellikle bu konuda hep destekcimdir oğlu annem bana şunu dedi bunu yapmadı dese bile eşim annen öyle yapmaz oğlum ö seni çok seviyo diyo buyunce ins alisacak doldurusa gelmicek

Kardeşler'in öz Kardeşler'in mi ?
Evet öz kardeşimlerim üvey annemin oğlu da var benm iki kız kardeşimin kirli kıyafetleriyle oğlunun kirlilerini beraber atıyo makineye oğlu da küçük değil ki ergenlik çağında uyardım ama tınlamadı benm kardeşlerimde ergenlik çağında kötü yani beraber yıkaması tiksiniyoruz o yüzden

Küçükmüş daha ya böyle sorunlar olması normal .
Allahtan bizimki büyük

Evde iki tane makina yoksa haftada 2 makina çalıştırmaktansa öyle yapıyordur . Babanıza söyleyin sizde

Bu yüzdenmi konuşmuyorsunuz
Kardeşleriniz ergenlik çağındaysa pekde küçük değiller
Tiksiniyorlarsa kendi giysilerini ayrı makinaya atabilirler

Küçükmüş daha ya böyle sorunlar olması normal .
Allahtan bizimki büyük
Aynen sanslisin o konuda bu arada yaşını sorabilirmiyim universite çağında ergende olmaz ama eğer öyle tavırları varsa baba oğul konusabilirler sen arkadaş gibi davranabilirsin o yaştaki erkekler ablalarla takilmayi sohbet etmeyi severler yakinlasabilirsiniz belki benimde oy yaşta kardeşim var aşı oluyor çevreye karşı ama bana hep iyidir benle herşeyini konuşur gezer tozar o yüzden söyledim

O anda kesin Yıkanması gerekiyorsa evde de tek makina varsa kadında ikisini de aynı makinaya arıyordur . Ortak yasamın zorlukları işte

Çok sık görüşmüyoruz ki görüştüğümüzde de pek ortak noktamız olmadığı için konuşacak çok konumuz olmuyor babasıyla sohbet eder genelde . 34 yaşındayım ben . 3 senelik evli olacağız önümüzdeki ay .
Ergen değil de çocukça davrandığı zamanlar oluyor zaten tip olarakta küçük gösteriyor

Benim babamın annesi üvey
Biz doğmadan önce evlenmişler dedemle
Büyüdüğümde anlatmasalar anlamazdım bile üvey annesi olduğuna
O kadar mükemmel bir anne mükemmel bir babanne kendisi

Benim babam 2 evlilik yaptı ilk eşi vefat edince 7 çocuğa bakamadığı için annemle evlenmiş annemin en büyük çocuğu benim ve benden küçük 3 kardeşim var bana öz kardeşlerinmi üvey ablaların abilerinmi desen gözüm kapalı üvey derim çünkü annem sırf anneleri yok diye bizden üstün tuttu onları onlarda sağolsun bize hiç üveylik hissettirmedi asla bi gün olsun üvey kardeş diye bahsetmediler bizden kesinlikle herşey sende bitiyor

Y
Yok sadece bu yüzden değil annem hakkında kötü laflar etti bana bayağı ağır laflar bizim ilişkilerimiz karışık üvey annemi uyarıyodum mesela böyle yapsan daha iyi olur diye babama söyluyodu artık hangi dille söyluyoduysa babam bana kızardı kardeşlerime kızardı

Hmm o zaman haklısın
Sanırım kendisi durumu içselleştirememiş tam olarak

Benim babamın annesi üvey
Biz doğmadan önce evlenmişler dedemle
Büyüdüğümde anlatmasalar anlamazdım bile üvey annesi olduğuna
O kadar mükemmel bir anne mükemmel bir babanne kendisi
Maşallah diyelim :) eskilerden öyle bir Ayrım yokmuş zaten benimde büyük dedemin annesi üvey ama öz çocuğu gibi bakmış

Evde iki tane makina yoksa haftada 2 makina çalıştırmaktansa öyle yapıyordur . Babanıza söyleyin sizde
Üvey annemin kendisine söylemiştim babamla oğlunun kıyafetlerini birlikte kendisiyle kardeşleriminkini de birlikte yıkasın diye ama sonucu kötü oldu

O maşallah kalabalık ailesiniz :))
Bizde çocuk büyük olduğu için ancak abla kardes ikilisi olabilir aramızda

Kıskançlık vardı demek ki arada

annem 45 yaşından sonra evlendı .
Eşinin çocuklarıda 25 yaşında falan .
Çok samımı olmadan bırbırlerıyle sevgı ve saygı içinde görüüşyorlar.
Olması gerekende bu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…