Üvey Kardeşlerini Öz Bilmek...

her cocuk farklidir, kendimizi her cocuk gibi kiyaslarsak oohh oohhh:)

Benımde etrafımda tecrubelı ınsanlar var o ne olacak peki. Kaldı kı ben hop dıye soylesınler veyahut pedologlarda oyle soylesın demıyor. Yavas yavas oyun anlatır sekılde bunları guzel guzel anlatın dıyorlar. Üstelık bu iş ezbere değil yanı bu tarz bırsey soylenıyorsa bunlar ınsanlar uzerınde denenıp, cogu ınsanın tecrubesıyle ortaya cıkan seyler. Sosyolojı pskolojı pedolojı bu dallar cogunluk olan bazı gozlem ve deneklerle bır takım yargıya varırlar. Demekkı boylesı dogruymus boylesı uygun oluyormus kı boyle demısler

dedim ya her cocuk farklidir:)
ve kesinlikle babasinin psikiyatrist olma payida var:)
denenmis guzel tecrubelerin sonuclar diyorsun yani? peki gormezlikden geldigimiz cocuklar unutulmus olmazmi:)?

ya simdi senden supelenmeye basladim..
yoksa o arakadasim dedigin kisi senmisin?

Bende bu konularda gerçeğin söylenmesi taraftarıyım. Bizim eskiden yaşadığımız bir ilçede çok kötü bir olay olmuştu. kızı amcasının çocuğu olmuyor diye evlatlık veriyorlar. ama ne kardeşlerine ne kendisine asla söylemiyorlar. çevrelerindeki herkese de sıkı sıkı tembih ediyorlar söyleyen olursa konuşmayız bilmesinler diye. neyse seneler geçiyor kız genç kız oluyor amca oğlu bildiği öz abiside delikanlı oluyor ve maalesef birbirlerine aşık oluyorlar. evlenme hayalleriyle aileye söyleyincede olan oluyor ve öğreniyorlar kardeş olduklarını. ve kız kendini tarım ilacıyla öldürdü oğlan aklını kaybetti nerede olduğu bile belli değil. böyle büyük bir acıya neden oluyor sakladıkları sır maalesef. o yüzden acıda olsa çocukların hayatlarıyla ilgili asla yalan söylenmemeli bence. eninde sonunda gerçek ortaya çıkıyor. o zaman daha acı şeyler yaşanabiliyor.

İyide canım kime göre neye göre doğru?
Söylüyorum ya böyle bir durum bana açıklansa benim için en iyi sonuç olmazdı .
Belki o aile öyle karar verdi , çocukların psikolojisi bu yönde daha iyi demek ki .
Bak diğer bilimlerin doğruları belki tartışılmaz ama insana özgü bilimler tartışmaya herzaman açıktır.
Çünkü herkes farklıdır neden anlamak istemiyorsun ki

Yok kız Allah korusun bren daha bekarım ogrencıyım yahu

Anlatmak ıstedıgım boyle bırseydı. Ilerıde hıc ortaya cıkmamıs olmanın garantısı olsa soylemesınler ama ne olacagı bellı olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…