Üvey kızına yardım etmiyor

cemredurulmaz

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2023
17
-55
1
42
Merhaba. Direk konuya giriyorum. İlk evliliğimden bir kızım var. Dün üniversiteye gitti. Ve ben onu 4 saatlik yere bile götüremedim.
Eşim izin vermedi. 21 yaşında kendi gider dedi. Ben eşimin gitmesine izin vermiyorum dedi.
2 günlük kıyafet götürsün biz sonra valizini yollarız dedi. Çünkü yurt çıkmadığı için bir kaç yere bakacakti, valiz ile zor olur dedi.
Valizi eşime al demiştim 5 ay önce. Annemden alırım dedi.
Anneye sor valizi alalım gönderelim dedim. Ne acelesi var dedi. Eşim çok iyi bir mesleği var iyi maaş alır. Ortak çocuğumuz da var. Bana çalışmaya izin vermiyor. Dolayısıyla benim 1 valiz alıp gönderecek param yok. Hiç kimsem yok. Kızıma destek olmak istemiyor. Ayrılsam küçüğe üzülüyorum, babasını çok sever. Ayrılmasam büyük kızım sefil olur. Niye buraya yazdım çünkü bu rezilliği tanıdıklarıma komşularıma anlatamam. Sadece dertleşmek istedim. Çünkü çok yalnızım

Ayrılmasam büyük kızım sefil olur.
Bunu anlamadim, kiziniz zaten üniversiteyi kazanmis gitmis. Daha neyine sefil olacak ayrılmazsaniz? Cok yeni evli degilsiniz herhalde, duzeniniz boyle kurulmus. Simdi evlilige devam etmeniz kizinizi daha da mi sefil yapacak?

Ne kadardir evlisiniz ki?

Boşanamazmış çocuğu varmışşşşş....
Bosanmaya zaten yürek yokta burda biz burda motive edelim diye. Buyuk kiza oyle üzüldüm kimsesiz gibi bir basina 2 parca esya ile yersiz yurtsiz gitmis allahim sen akil fikir ver evlat bu yasi kac.olursa.olsun korunmaya muhtac farkında mi acaba annesi

Bosanmaya zaten yürek yokta burda biz burda motive edelim diye. Buyuk kiza oyle üzüldüm kimsesiz gibi bir basina 2 parca esya ile yersiz yurtsiz gitmis allahim sen akil fikir ver ablat bu yasi kac.olursa.olsun korunmaya muhtac farkında mi acaba annesi
O çocuk tatillerde gelmek isteyecek muhtemelen üvey baba koymayacak kız sefil olacak ortalarda. Bunda analık vasfı olsa resti çeker. Aman yuvam bozulmasıncılardan. Ne diyeyim umarım yaşlanınca kızına muhtaç olmaz. Ki olur yani bu hikayenin sonu hep böyle biter.

Kızınızın yerinde olsam size kin besler, uzaklaşır ve anneliğinizi sorgulardım. Yazık günah o kızcağıza. Bir koca için değmez.. Evlat daha önemli. Küçük çocuk babaya düşkün diye de bahane bulmayın lütfen. Hadi küçüğü düşünüyorsunuz, büyük çocuğunuzu neden düşünmüyorsunuz? Kadın isterse her şeyi başarır, yapar, ayaklarının üstünde durur.

Son düzenleme:
O çocuk tatillerde gelmek isteyecek muhtemelen üvey baba koymayacak kız sefil olacak ortalarda. Bunda analık vasfı olsa resti çeker. Aman yuvam bozulmasıncılardan. Ne diyeyim umarım yaşlanınca kızına muhtaç olmaz. Ki olur yani bu hikayenin sonu hep böyle biter.
Kesinlikle cok haklisiniz. Zaten adama rest cekse o kızcağız yalniz basina gitmez gondermez gonderemez. Annelik ahh herkes anne olamiyo.

Merhaba. Direk konuya giriyorum. İlk evliliğimden bir kızım var. Dün üniversiteye gitti. Ve ben onu 4 saatlik yere bile götüremedim.
Eşim izin vermedi. 21 yaşında kendi gider dedi. Ben eşimin gitmesine izin vermiyorum dedi.
2 günlük kıyafet götürsün biz sonra valizini yollarız dedi. Çünkü yurt çıkmadığı için bir kaç yere bakacakti, valiz ile zor olur dedi.
Anneye sor valizi alalım gönderelim dedim. Ne acelesi var dedi. Eşim çok iyi bir mesleği var iyi maaş alır. Ortak çocuğumuz da var. Bana çalışmaya izin vermiyor. Dolayısıyla benim 1 valiz alıp gönderecek param yok. Hiç kimsem yok. Kızıma destek olmak istemiyor. Ayrılsam küçüğe üzülüyorum, babasını çok sever. Ayrılmasam büyük kızım sefil olur. Niye buraya yazdım çünkü bu rezilliği tanıdıklarıma komşularıma anlatamam. Sadece dertleşmek istedim. Çünkü çok yalnızım
bence ayrolmalı be işe girmelisin

Kızcağızın kalacağı yer bile belli değil ve tek başına mı gitti? Bir de devlet yurdu çıkmadığı için kendi kendine yer bakacak demişsiniz. Yanında velisi olmayan çocuğu ciddiye bile almazlar. Özel yurtlar da ev kiralarken ev sahipleri de imza atarken veliden kefil olmasını istiyor. Hatta çoğu yer imzayı veliye attırıyolar. Bu çocuğu hiçbir yer almazsa napmayı düşünüyorsunuz? Kocanız gitmenize izin vermiyo diye sokakta mı kalacak?

Kızınızın yerinde olsam size kin besler, uzaklaşır ve anneliğinizi sorgulardım. Yazık günah o kızcağıza. Bir koca için değmez.. Evlat daha önemli. Küçük çocuk babaya düşkün diye de bahane bulmayın lütfen. Kadın isterse her şeyi başarır, yapar, ayaklarının üstünde durur.
Isin bahanesi o kucuk babasiz kalmasin diye buyuk hepten kimsesiz kaldi bencillik

Pekı bu 21 yaşındaki kız bu uaşa kadar sizinle yani bu adamlamı yaşadı ..🥹

Back
X