- 7 Eylül 2014
- 1.404
- 831
- 83
Hayir cnm mesela dedem ve ananemin gruplari farkli. Teyzemlerin yine onlardan baska 0- sonra kuzenlerim var 3 tanesinin kanlari yine anne babalarindan farkli. Ve onlarinki de 0-Ailede birçok kişide var derken nasıl yani başka kardeşlerde mi 0 var
Valla eşimi aldatmadım, bundan %100 eminim.
Evet doğru, çünkü bebeklik döneminde sarılık sebebiyle bir kaç kere test yapıldı. Ve kızım eşimin kopyası adeta :)) "mümkün değildir" ifadesi demek ki doğru değil. Aksi bir durumu düşünmek bile çok çirkin çünkü.
Ben O rh + eşim, A rh + =Kızım A rh -.Çok nadir de olsa oluyormuş.
Hayir cnm mesela dedem ve ananemin gruplari farkli. Teyzemlerin yine onlardan baska 0- sonra kuzenlerim var 3 tanesinin kanlari yine anne babalarindan farkli. Ve onlarinki de 0-
Dogrudur cnm valla ben anlamiyorum ama canli canli kac tane ornek var ailemde. Anlasam bi aciklama yapardim belki amaa onu da yapamiyorum :) kanimiz bozuk sanirim :)Anne baba farkı oluyor. Mesela ben A- eşim B+ oğlum 0+
Bu durum mümkün
Ama eşlerden biri AB ise o eşlerin 0 çocuğu olması mümkün değil tıbben. Veya eşlerden biri 0 ise çocukların AB olması mümkün değil.
Biri AB diğeri 0 ise bu eşlerin AB yada 0 grubu çocukları olmaz tıp diyo valla ben değil
Temel lise biyoloji bilgisi yerlerde
Yani pes bu yazdığımdan bunu mu anladınız.Bir çocuğa bile sorsanız kalıtımda böyle bir şeyin olmayacağını bilir.Kan grubuna yanlış bakılmıştır diyorum.
Dogrudur cnm valla ben anlamiyorum ama canli canli kac tane ornek var ailemde. Anlasam bi aciklama yapardim belki amaa onu da yapamiyorum :) kanimiz bozuk sanirim :)
Yani pes bu yazdığımdan bunu mu anladınız.Bir çocuğa bile sorsanız kalıtımda böyle bir şeyin olmayacağını bilir.Kan grubuna yanlış bakılmıştır diyorum.
Yanlış anlamayın kimseye bişey demedim demeye hakkım yok tabiki. Araştırırsanız her yerde bunun yazdığını göreceksiniz. Demek istediğim biriniz kan grubu yanlış biliyor olabilir yukarıda bir arkadasa da yazdım ben hep kendimi a pozitif biliyordum ilk doğumdan sonra öğrendim ki a negatif uyusmazlik var öğrenmesem sonuçları iyi olmayabilirdi Rabbim yardım etti şükür. Demek istediğim belki yanlışlık var sizin kanlarinizda bildiğiniz doğru olmayabilir mi diye
Amanın sende yanlış anlama beni
Kan grubunu yanlış bilen çok kişi var ondan karışıklıklar aslında. Ama yaptığım açıklama gibi durum
Benide yanlış anladı biz demiyoruz ki tıp diYo valla diyoruz araştıran yok
Az önce bir arkadaşa da açıklama yaptım. Eşim ilk tanıştığımız dönemde teyzemin ameliyatın da acil kan lazım olunca geldi teyzeme kan verdi. Sonrasında bir kaç kez kanı nadir olduğu için radyodan vs.'den duyduğumuz kan ihbarlarına gittik. Benim zaten hamilelikte bir kaç kez bakıldı. Kızımı da söyledim, sarılık sebebiyle yattı hastanede, testler yapıldı, kanı değişecekti sarılık sebebiyle fakat sarılık değeri düşünce vazgeçildi.
Amanın sende yanlış anlama beni
Kan grubunu yanlış bilen çok kişi var ondan karışıklıklar aslında. Ama yaptığım açıklama gibi durum
konu sahibide beni yanlış anladı milyon tane ihtimal varken tuttu annesi babasını aldatmış demişim dedi..
kendi kendime kahkaha atıom valla işler karışık nasıl bakış açısı nasıl bir yorumlama hayretler içindeyim
Oyledir heralde cnm sozun bittigi yerdeyim :)Amanın sende yanlış anlama beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?