üvey miyim sizce?

Yanlış anlamayın kimseye bişey demedim demeye hakkım yok tabiki. Araştırırsanız her yerde bunun yazdığını göreceksiniz. Demek istediğim biriniz kan grubu yanlış biliyor olabilir yukarıda bir arkadasa da yazdım ben hep kendimi a pozitif biliyordum ilk doğumdan sonra öğrendim ki a negatif uyusmazlik var öğrenmesem sonuçları iyi olmayabilirdi Rabbim yardım etti şükür. Demek istediğim belki yanlışlık var sizin kanlarinizda bildiğiniz doğru olmayabilir mi diye

valla bir sürü yorum okudum tek söyleyeceğim babanla dna testi yaptır demek düşüyor

Hayir cnm mesela dedem ve ananemin gruplari farkli. Teyzemlerin yine onlardan baska 0- sonra kuzenlerim var 3 tanesinin kanlari yine anne babalarindan farkli. Ve onlarinki de 0-

Anne baba farkı oluyor. Mesela ben A- eşim B+ oğlum 0+
Bu durum mümkün
Ama eşlerden biri AB ise o eşlerin 0 çocuğu olması mümkün değil tıbben. Veya eşlerden biri 0 ise çocukların AB olması mümkün değil.
Biri AB diğeri 0 ise bu eşlerin AB yada 0 grubu çocukları olmaz tıp diyo valla ben değil

Dogrudur cnm valla ben anlamiyorum ama canli canli kac tane ornek var ailemde. Anlasam bi aciklama yapardim belki amaa onu da yapamiyorum :) kanimiz bozuk sanirim :)

Yani pes bu yazdığımdan bunu mu anladınız.Bir çocuğa bile sorsanız kalıtımda böyle bir şeyin olmayacağını bilir.Kan grubuna yanlış bakılmıştır diyorum.

Ne anlamalıydım peki, eşim 0(-), eminiz çünkü kendi teyzeme dahil olmak üzere pek çok kez kan verdi. Benim zaten hamilelikte bakıldı tekrar tekrar. Kızımın da doğum sonrası bakıldı, sonrasında 4-5 kez sarılık sebebiyle test yapıldı. Sarılığı yüksek olunca kan değişimi yapılacaktı ama gerek görülmedi.

Dogrudur cnm valla ben anlamiyorum ama canli canli kac tane ornek var ailemde. Anlasam bi aciklama yapardim belki amaa onu da yapamiyorum :) kanimiz bozuk sanirim :)

Amanın sende yanlış anlama beni
Kan grubunu yanlış bilen çok kişi var ondan karışıklıklar aslında. Ama yaptığım açıklama gibi durum
Yani pes bu yazdığımdan bunu mu anladınız.Bir çocuğa bile sorsanız kalıtımda böyle bir şeyin olmayacağını bilir.Kan grubuna yanlış bakılmıştır diyorum.

Benide yanlış anladı biz demiyoruz ki tıp diYo valla diyoruz araştıran yok

Az önce bir arkadaşa da açıklama yaptım. Eşim ilk tanıştığımız dönemde teyzemin ameliyatın da acil kan lazım olunca geldi teyzeme kan verdi. Sonrasında bir kaç kez kanı nadir olduğu için radyodan vs.'den duyduğumuz kan ihbarlarına gittik. Benim zaten hamilelikte bir kaç kez bakıldı. Kızımı da söyledim, sarılık sebebiyle yattı hastanede, testler yapıldı, kanı değişecekti sarılık sebebiyle fakat sarılık değeri düşünce vazgeçildi.

konu sahibide beni yanlış anladı milyon tane ihtimal varken tuttu annesi babasını aldatmış demişim dedi..

Ama bunu siz eşinizin aldattığınız konusuna kadar getirmek bilemedim. Tövbe okuyunca bile şok oldum kimse için böyle düşünemem çünkü sadece bi konu okuyarak kimse kimse için iftirada bulunmaz bu düşünceden vazgeçin bence

Şaka gibi ya.Ah Mendel vah Mendel bezelyelerle ne ömrün geçti be.

konu sahibide beni yanlış anladı milyon tane ihtimal varken tuttu annesi babasını aldatmış demişim dedi..

kendi kendime kahkaha atıom valla işler karışık nasıl bakış açısı nasıl bir yorumlama hayretler içindeyim

kendi kendime kahkaha atıom valla işler karışık nasıl bakış açısı nasıl bir yorumlama hayretler içindeyim

hayır birde dedimki aldatma olmasına gerek yok belki daha önce evliydi babanız 2. evliliği idi ..
resmen çemkirdi sanki evlenmek ayıp günahmış gibi..

Oyledir heralde cnm sozun bittigi yerdeyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…