- 21 Ekim 2015
- 2.545
- 5.235
- 78
Kusura bakmayn ben orayi kacrdm galiba annenin neden kan almasi gerekiyordu ki
Konu sahibi böyle dedi.Inşallah öyledir ama annem ab olsa ona hem a hem de b grubundakiler kan veremez miydi fen bilgim buryaa kadardi
Özür dilerim.. Ama merak ettim neden üvey olmak isterdiniz ?Ayy valla öyle olsun istedim desem yeridir su an bi anneye o kadar ihtiyacım var ki ama hastanede karismis ta olabilirim
Annen AO yada AA dir baban zaten OO
O zaman sana B nerden geldi
ABnin herkesten aldığını bilmiyordum konu sahibnin annesine o zaman niye kan verilmemiş
Aklıma şöyle birşey geldi. Konu sahibinin annesi AB (-) ise zor bulunan bir kan olduğundan uzun süre aramış olabilirler. Kan grubu konusu hala araştırılıyor, A B ve RH faktörü dışında nadir de olsa birbirine uymayan başka faktörler olabileceğinden söz ediliyor. Bu yüzden ameliyat öncesi ve bahsettiği gibi kanser hastalarında özellikle kendi kan grubundan başka kan vermeyi göze alamamış olabilirler. Çünkü çok zorda kalmadıkça kan verme/alma kuralları uygulanmıyor, kendi kan grubundan takılıyor her ihtimale karşı.
Inşallah öyledir ama annem ab olsa ona hem a hem de b grubundakiler kan veremez miydi fen bilgim buryaa kadardi
Benim babam ab+ annem a+ erkek kardesim 0- kardesim uvey mi yani:)
Bulmus mu kan grubu ile ilgili belgeyiEn zor bulunan kan ab(-) ama negatif kanlar her zaman zor bulunur. Konu sahibinin annesi de ab imiş. Boşuna kendini üzmus.
Emin misin ?Benim babam ab+ annem a+ erkek kardesim 0- kardesim uvey mi yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?