- 10 Aralık 2022
- 2.857
- 1.473
- 63
Bende şuna takıldım genelde çocuklar annede kalıyor sizinki neden babası ile kaldı annesi yaşıyor mu? Çocuk kaç yaşında ergenliğe girdi mi?Kızlar ben 1 yıl önce evladımı kaybettim melek oldu ve üvey oğlum üzülmediğini söyledi yüzüme karşı ogünden beri ona karşı sıcak olamıyorum ve aynı evde yasıorm ve ben üvey oğlumu naptıysam birdaha eskisi gibi ısınamadım asla kötü davranmıyorum sadece sıcak olamıyorum günaha girmekten cok korkuyorum sevemediğim için napıcam lütfen yardım edin
kaç yaşındaKızlar ben 1 yıl önce evladımı kaybettim melek oldu ve üvey oğlum üzülmediğini söyledi yüzüme karşı ogünden beri ona karşı sıcak olamıyorum ve aynı evde yasıorm ve ben üvey oğlumu naptıysam birdaha eskisi gibi ısınamadım asla kötü davranmıyorum sadece sıcak olamıyorum günaha girmekten cok korkuyorum sevemediğim için napıcam lütfen yardım edin
Konu sahibinin yerine kendimi koyduğumda gerçekten içim acıdı. Yapı olarak onun kadar merhametli değilim, ben evimde tutamazdım o çocuğu. Ergen yada değil banane ki, annesi babası mücadele etsin, bu tavırlara katlanmak zorunda mı kadın? Doğuran bir zahmet sahip çıksın, sevsin... burnunu da başkasının evliliğine sokmasın.Ya herkesin ergenliği mükemmel geçmiş gibi idealize ediyorlar? Benim arkadaşım 16 yaşında kendi evini soydu. Babam beni taciz ediyordu, intikam aldım dedi. Halbuki sevgilisine para vermek için yapmış. Anne-babası kızı pedagoga götürdü. Tedavi oldu, kendine çeki düzen verdi.
Annelik koşulsuz sevmektir. Benim karşımda geçenlerde uyuşturucudan bir genç öldü. Kaç kere evlerinin pencerelerini indirdi bilmiyorum. Ama en çok annesi mücadele etti.
Bana bu konuda bir sürü beğenmedim geldi ama ortada yitip giden bir çocuk var. İvedilikle o çocuğa çözüm bulunmalı.
Neyin duyarini kasiyorsunuz ben anlamadım ? Kadının çocuğu ölmüş. Bebeği bir kadının ilk yıl hayatı oluyor başka hiçbir şeyle ilgilenmiyorsun . Çocuğunuz var mı bilmiyorum biraz belki empati yapardınız çocuğunuz olsa. Birden onun bosluguyla ugrasirken eşek kadar olmuş başkasının çocuğunu dusunmezsiniz. Kadının mesajlarını okudunuz mu ? Evladım toprağın altında diyor . Anası zahmet olmazsa ilgilensin . Çok seviyormuş annesini hani onun gözüne girmek için yapıyormuş ya. Evinde durup yaptığı yemeği yediğine dua etsin . Kadın yine merhametliymis . Ben olsam gösterirdim ona evladımı ağzına almayı .Ya herkesin ergenliği mükemmel geçmiş gibi idealize ediyorlar? Benim arkadaşım 16 yaşında kendi evini soydu. Babam beni taciz ediyordu, intikam aldım dedi. Halbuki sevgilisine para vermek için yapmış. Anne-babası kızı pedagoga götürdü. Tedavi oldu, kendine çeki düzen verdi.
Annelik koşulsuz sevmektir. Benim karşımda geçenlerde uyuşturucudan bir genç öldü. Kaç kere evlerinin pencerelerini indirdi bilmiyorum. Ama en çok annesi mücadele etti.
Bana bu konuda bir sürü beğenmedim geldi ama ortada yitip giden bir çocuk var. İvedilikle o çocuğa çözüm bulunmalı.
Neyin duyarini kasiyorsunuz ben anlamadım ? Kadının çocuğu ölmüş. Bebeği bir kadının ilk yıl hayatı oluyor başka hiçbir şeyle ilgilenmiyorsun . Çocuğunuz var mı bilmiyorum biraz belki empati yapardınız çocuğunuz olsa. Birden onun bosluguyla ugrasirken eşek kadar olmuş başkasının çocuğunu dusunmezsiniz. Kadının mesajlarını okudunuz mu ? Evladım toprağın altında diyor . Anası zahmet olmazsa ilgilensin . Çok seviyormuş annesini hani onun gözüne girmek için yapıyormuş ya. Evinde durup yaptığı yemeği yediğine dua etsin . Kadın yine merhametliymis . Ben olsam gösterirdim ona evladımı ağzına almayı .
Ben duyar kasmıyorum. Olayın ergen kısmı var diyorum. Belki kendim belki arkadaşlarımda çok sorunlu ergenlik yaşadıkları için orayla empati yaptım.Neyin duyarini kasiyorsunuz ben anlamadım ? Kadının çocuğu ölmüş. Bebeği bir kadının ilk yıl hayatı oluyor başka hiçbir şeyle ilgilenmiyorsun . Çocuğunuz var mı bilmiyorum biraz belki empati yapardınız çocuğunuz olsa. Birden onun bosluguyla ugrasirken eşek kadar olmuş başkasının çocuğunu dusunmezsiniz. Kadının mesajlarını okudunuz mu ? Evladım toprağın altında diyor . Anası zahmet olmazsa ilgilensin . Çok seviyormuş annesini hani onun gözüne girmek için yapıyormuş ya. Evinde durup yaptığı yemeği yediğine dua etsin . Kadın yine merhametliymis . Ben olsam gösterirdim ona evladımı ağzına almayı .
Bu dediğinizde haklısınız da bunu düşünecek olan dünyaya getiren anası babası neden el kadını konu sahibi düşünsün ki onun sorumluluğunda değil annesi babası düşünecek. Herkes kendi çocuğunun nazını çeker ki 14 yaşında benim de erkek kardeşim var benim öz kardeşim çok seviyorum canım kanım ama çok zor mümkün değil bir başkası tahammül etmez ergen ki başka biri de örneğin babasının eşi de etmek zorunda değilEn hırçın zamanları üstelik dağılan evlilikte pinpon topu olan bir çocuk var .Öfkeli ve hayata kızgın bir çocukla sizin 5 yaş elbebek büyüyen çocuk aynı değil maalesef
Neden çocuğu sevmiyor diye boşansin. Herkes başkasının çocuğunu seviyor mu ? Mesela ben kendi çocuğumu çok seviyorum ama başka çocuklarının sesini çekemiyorum. Bu kadın bu çocuğa sekiz yaşından beri bakmış . Burada tek sizi haklı bulduğum konu asıl suçlu erkek . O çocuğuna terbiye ve sevgi vermek zorundaBen duyar kasmıyorum. Olayın ergen kısmı var diyorum. Belki kendim belki arkadaşlarımda çok sorunlu ergenlik yaşadıkları için orayla empati yaptım.
Konu sahibinin bütün mesajlarını okudum. Eşini eleştiren tek bir cümle görmedim.Bu konuda eşini sorumlu tutmuyor gibi. Çocuğa artık sevgi beslemiyor olabilir. Bunun için gerekiyorsa boşanacak.
Ben duyar kasmıyorum. Olayın ergen kısmı var diyorum. Belki kendim belki arkadaşlarımda çok sorunlu ergenlik yaşadıkları için orayla empati yaptım.
Konu sahibinin bütün mesajlarını okudum. Eşini eleştiren tek bir cümle görmedim.Bu konuda eşini sorumlu tutmuyor gibi. Çocuğa artık sevgi beslemiyor olabilir. Bunun için gerekiyorsa boşanacak.
Ya herkesin ergenliği mükemmel geçmiş gibi idealize ediyorlar? Benim arkadaşım 16 yaşında kendi evini soydu. Babam beni taciz ediyordu, intikam aldım dedi. Halbuki sevgilisine para vermek için yapmış. Anne-babası kızı pedagoga götürdü. Tedavi oldu, kendine çeki düzen verdi.
İşte sorun orada dediğiniz gibi boşanmış karı koca (anne baba değil!!) Sorumluluk almıyorBu dediğinizde haklısınız da bunu düşünecek olan dünyaya getiren anası babası neden el kadını konu sahibi düşünsün ki onun sorumluluğunda değil annesi babası düşünecek. Herkes kendi çocuğunun nazını çeker ki 14 yaşında benim de erkek kardeşim var benim öz kardeşim çok seviyorum canım kanım ama çok zor mümkün değil bir başkası tahammül etmez ergen ki başka biri de örneğin babasının eşi de etmek zorunda değil
Acını sıkıntını anlayabiliyorumKızlar ben 1 yıl önce evladımı kaybettim melek oldu ve üvey oğlum üzülmediğini söyledi yüzüme karşı ogünden beri ona karşı sıcak olamıyorum ve aynı evde yasıorm ve ben üvey oğlumu naptıysam birdaha eskisi gibi ısınamadım asla kötü davranmıyorum sadece sıcak olamıyorum günaha girmekten cok korkuyorum sevemediğim için napıcam lütfen yardım edin
Çocuğu sevmiyor diye değil, kendisini bu kadar yalnız bırakan bir adamla neden hala evli? Rahmetli olan çocuğu konu sahibi babasının evinden mi getirdi? Bu adam o lafları duyduğunda neden gık demedi bu çocuğa? Hani kazık kadar 14 yaşında çocuk ya, birkaç yıla oy verecek ya, şimdiye kadar empati geliştiren bir birey olması gerekiyordu ya? Konu sahibinden daha fazla hiçbirimiz kaybettiği çocuğuna üzülemeyiz. Siz böyle konuşurken o sevmeye sevmeye kocasının çocuğunun ödevlerini yaptırıyor. Bunu sen yapmazsın, o yapmaz, öbürü yapmaz. Belki ben bile yapmam. Ama konu sahibi yapıyor. Neden? Samimi soruyorum, konu sahibi ne uğruna tahammül ediyor?Neden çocuğu sevmiyor diye boşansin. Herkes başkasının çocuğunu seviyor mu ? Mesela ben kendi çocuğumu çok seviyorum ama başka çocuklarının sesini çekemiyorum. Bu kadın bu çocuğa sekiz yaşından beri bakmış . Burada tek sizi haklı bulduğum konu asıl suçlu erkek . O çocuğuna terbiye ve sevgi vermek zorunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?