aynen öyle bu çocuk ileride baba olacak eş olacak içinde merhamet yok. Anne baba insan değil ne eğitim vermişler ne sevgi saygı öğretmişler çocukları merhametli büyütmek lazım. Yarın bir gün toplum içine çıkacaklar insan ilişkileri berbatArkadaşlar bence bu ergenligin de artık b*ku çıktı . İnsanlar aman ergen , aman hormonel duygular diye diye toplumdan kayıtsız , empati yoksunu bir nesil geliyor genel olarak. On dört yaşındaki bir birey eşşek gibi de bilir ölümü ve acıyı . Her yaptıklarından ama o ergen ama o şöyle diye kurtulduklari için bence buyuyemiyorlar. Beyinleri de gelişmiyor. İnsan olan vicdani olanin kalbi acır
Ben olsam şu saatten sonra sofraya bir tabak koymaktan fazlasını yapmazdım.Ya da babasina sen ne bicim babasin, cocugunla ilgilen, odevlerini yaptir, al karsina konus diyebilir. Babaninda umrunda değil, idare et diyor kadina. Konu sahibinin Ne hissettigi umrunda bile degil
14 yaşında biri empati yapamayabilir.
Siz üvey oğlunuzu istemiyorsunuz açık arıyorsunuz.
Kimsenin empati yapmasi ile alakasi yok bu durumun. Olen birine uzulmek - kardes demiyorum - insani bir ozelliktir ve bu tip duygulari olmayan insanlar buyudukleri zaman toplumdaki psikopatlar oluyorlar. Tipki cocukken hayvan oldurenlerin ama cocuk denilerek hafifletilmesi gibi. Hepsi birer canavarlar, tedaviye ihtiyaclari var. Oyle cocuk, empati vs vs denilip gecilecek mevzular degil bunlar. Toplum sagligi icin ciddi tehlike arz ediyorlar.
Ben olsam şu saatten sonra sofraya bir tabak koymaktan fazlasını yapmazdım.
Ödevi mi var? Kendi yapsın. Derdi sorunu mu var? Anası babası sağ, onlara anlatsın.
14 yaşında ben okuldan eve gelip kendi yemeğimi hazırlıyordum, üstüne evi barkı topluyordum. Bebek değil, kocaman çocuk. Ne ödev yaptırması ya? 1 seneye liseye geçecek ergene de ödev yaptırmamalısınız.
Evlat kaybı yaşamış zor zamanlar geçiren biri olarak sadece kendinize odaklanmak hakkınız. Biraz bencil olun bence ki bence bu bencillik de değil.
Hayır eşim 34 yasında ve erken baba oldu yukardaki cevabımı okuyupta cevap verseniz keske benım hiçbirsıkıntım yoktu benim bebeğim vefat etti 1 sene önce 1,5 yasında cennete gönderdim onu ve üvey oğlumla hiçbir sorunum yoktu ama kardeşinim ölümünden sonra annesiyle kavga ettik ve onunda hareketleri değişti kardeşinin ölümüne üzülmediğini söyledi ben bu durumdan sonra çok soğudum yoksa lütfen biraz daha saygılı cevap verirsenz sevnrm
Annesi evliymişÇocuk neden annesiyle kalmıyor
E babası da evliAnnesi evliymiş
Çocuğa travma travma diye sayfalarca yazmışlar anasi babası düşünmemiş de evladinı kaybeden kadınmı düsünecek :/ annesi atmiş köşeye çekilmiş babası desen başka alemde. Yazdıklarinızı cok haklı buldum ve katıliyorumNe bakmak ne de sevmek zorundasınız.Bencil olun,sadece kendinizi düşünün.Acınızı yaşayın.Ama o çocuk,ama o ergen diye diye hiçbir sorumluluk almayan,her yaptığı mübah görülen tipler yetiştiriyoruz.Daha bu akşam Kocaeli’de bir lisede yaşanan akran zorbalığını izledim.Buna da mı “ama onlar ergen”diyelim
Annenin umurunda olduğunu sanmıyorum. Konu sahibine kendi aileis bile destek olmamış malesef. Kadın yalnız kalmış. En son oğlunun söylediği lafta patlamış artık.E babası da evli
Bi de yeni eş bir kayıp yaşamış travmatik br durum yaşanıyor çocukla ilgilenmek bu kadının görevi olmamalıymış bence
Bi süre anneyle kalsa daha iyi olurmuş da tabi çocuk da pinpon topu değil bi ona bi buna gitsin
Baştan bu adamla evlenmek yanlış olmuş, anne hayatta olmayabilirdi de. İşin içinden çıkamadım ama koca kişisi sorun çözümü için adım atmıyorsa bence boşansın
+10000000000 yüz bin milyon falanBu 14 yaşındaki kücücük diye ufaltıp minicik yaptıgını çocuk birkac seneye oy verecek haberiniz olsun:) bizde 14 15 yaşında olduk olümüde bildik acıyıda. Konu sahibi soğumakta haklısın zaten bu senin çocugun bile değil 8 yasındayken sarmışlar başına anası hayatıni yaşamış babası hayatını yasamış olan sana olmuş bide utanmadan seninle kavgamı ettiler? Kocanda sana alttan al diyip durdumu ay tam cinnetlik. Sen acını yaşayamadan anne olmadan bir haber kadın gelsin seninle kavga etsin :/ ver cocugu anasına baksın evladına ha veremezsende sadece koy yemegini onune baska hiçbirsey yapmak zorunda degilsin anasi var babasi var onlar ilgilensin birazda edep yani
Zaten Onceki 3 4 mesajimda yaptirmasin yazdim. Kadinin gorevi degil ki odev yaptırmak, babasinin gorevi. Adamda idare et deyip geciyor. Kendi eşi duygularını onemsemiyor, karısının alanlarina ve sınırlarına saygı duymuyor en basta. Bu kadar mesaj yazildi cocuga saydirildi, annesine yolla denildi. E cocugun babasi neci? Alip karsisina ne bicim konusuyorsun, yaptigin yanlis demiş mi? Adam ne baba olarak ne eş olarak ortada yok.
Ben olaya farkli açıdan bakiyorum. Ilk cocuguna ilgisi bu kadar olan, karısını dusunmeyen adamla iliski yurutulmez
Ya tamam bu çocuklu adamla evlenme olayına fazlaca hassasız forumda. Ama artık suyu çıkıyor. Minicik bebeğin ölümü söz konusuysa yerler öyle üvey evlat mevzusunu.
Ayrıca siz dul adamla evlendiniz diye herşeyi hak ediyorsunuz gibi bir durum da yok, herkes üzerine düşeni yapacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?