üvey yetişkin çocuk..

Riske atilabilecek bir durum degil bence. Evlendiginizde gelse cocuk ne diyebilirsiniz? Yabanci bir kiz ve erkek cocugun ayni evde yasamasini dogru bulmuyorum.

ben uzun zamandır giremiyordum ,,
Evlendim . Eşimin oğlu yurt dışına gidecek zaten liseyi de farklı bir ülkede okumuştu.
Şimdilik annesi ile beraber kalıyor. Zaten daha önce de tatillerde annesi ile kalıyordu.Babasının yanına yılda bir kere anca gelirdi.

oğlunu istemediğim için bana yüklenenler olmuş .. Hiç bir kadın bırakın kızı olmasını tek olsa bile istemez. Düşünsenize koskoca delikanlı ve siz nereye kadar rahat edebilirsiniz ki?

Ha evi olmasaydı yine de kabul ederdim. Ama gidecek yeri fazlaca var , tüm masrafları babası tarafından karşılanıyor nerede olursa , annesinin yanında yıllardır kalıyordu . Ablasının tek yaşadığı bir evi var . Ve kimse gelme demiyor.

Ayrıca 19 yaşında bir erkek artık yetişkin bir bireydir. anne baba ayrılmış olmasa tamam ama ayrılmış işte baba evlenirken hiç lüzum yokken baba ile kalma mücadelesi nedir ? Gerçekten çocuğu bazılarınız 14-15 yaşında anlamış sanırım.

mart ayında ayrıldıgını yazmıs tekrarmı barısmıslar
Geçen yazmıştı.Dugunum olacak ablam geldi ablamla sorun yadadik.Nisanlimla bulaşık yikadık yazıyordu.Evlenecek bence.Ama risk alıyor.Oglunun annesinde kalmasını şart kosmali.Babalar tek tabanca genelde bu da tek tabanca olsun ne çıkar.Konu sahibi çalışıyor evde olsa tamam.Yalniz kalma ihtimalleri var.Riskli bir durum.Ogluna güvenemez.Bakin hep bu konularda konular açılıyor.Kuzendi komşu oğluydu.Gerci evlenecegi adam da risk.

Bence imam nikahi yapin oh arada bi araya gelip askinizi yasarsiniz.. bu riske girmeyin kiziniz kucuk.. her ne kdr o da onun oglu desemde yinede mantikli bulamiyorum ayni evde yasamayi. Ne olacagini bilemezsiniz.. erkeklerin kahrini cekmeye degmez aslinda ama iste

Siz konuyu kapattırın isterseniz
İnsanlar ilk yazdıklarınıza göre yorum yapıyor çünkü.
Doğru yapmışsınız bence de 19 yaşında oğlanla aynı evde kalmanız uygun olmazdı, ki zaten öncedende annesiyle imiş şimdi niye babaya gelsin
İnşallah çok mutlu olursunuz

19 yasida bi erkekle nasil rahat edilir ki demissiniz. Kiziniz 19 yasina geldiginde esinizle evde yalniz kalma ihtimali olmayacak mi? Peki o zaman ne dusuneceksiniz? Evlendiginizde artik uvey de olsa o oglunuz sayilir. Kizinizi sakinmanizi bir yere kadar anlarim ama kendinizi sakinmaniz gercekten cok cirkin.

saçmalamışsınız tek kelime ile. çok hayalperestsiniz ayrıca.
1. ben kendimi sakınırım elbet çocukla aramızda 12 yaş var ve o bir ergen. Ben onun yanında nasıl şortumu giyip evde gezebilirim ki?
2- Bu çocuk 4-5 yaşından itibaren yanımda olsaydı 19 yaşına geldiğinde kendimi skaınmazdım elbet.
benim kızım 5 yaşından beri evlendiğim adamı tanıyor hemen her gün gördü onunla büyüdü . 19 yaşında girseydi hayatımıza başka olurdu..

Tabiki o cocugunda babayla yasamaya hakki var ama zaman kotu kiziniz icinde endiselenmede cok haklisiniz.Karar zor Allah yardimciniz olsun

Kızın için endişelenmekte haklısın.Ama kendini sakınmakta bencilce düşünüyorsun.Dogru tam rahat edemezsin ama o nasıl senin kızını kabul ediyor sen de onu kabul etmelisin normalde.Bu konuda mecbur çok rahat aranmayacak.Buyuk ihtimal kızınla kalsa sıkıntı olmaz ama acaba diyor insan buyuzde endişeni destekledik.Belki çocuk efendidir de onu bilemiyoruz burdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…