Bence evlenseydiniz cok sorun yasardinizoğluna sorsalar o beni istiyormuymuşmuş .. çok ararmışım onu vs.vs. kızı öğrenci ünv. şimdi yarın evlenip boşansa oda babasının yanına gelecekmiş vs vs ..
Konularda dini icerik yasak belki bilmiyorsunuzdur banlanmamaniz adina yazayim istedimKızınız ile o erkeğe nikah düştüğü için dinimizce uygun değildir (dini tercihiniz bilmeyerek affınıza sığınarak)
bilgim yoktu teşekkür ederi mKonularda dini icerik yasak belki bilmiyorsunuzdur banlanmamaniz adina yazayim istedim
Polemik ciktigi icin sitece yasaklanmis
erkek cocugu ve kiz cocugu ayni evde olmaz. Hele birde yetiskin erkek cocugu yani. Sakin bencilce davranip evlenerek bu hatayi yapmayin. Iki cocukta ayni olsa neyse atesle barut yani.merhaba ,
ikinci evliliğimi yapacağım. Her ikimizin de ikinci evliliği.
nişanlımın iki çocuğu var ikisi de yetişkin küçük olan erkek 19 yaşında benimde 12 yaşında kızım var.
Evlilik kararı verdiğimiz dönemde bu yoktu ama şimdi nişanlım oğlunun da evlenince bizimle kalması yönünde
baskı yapıyor.
Ben ise istemiyorum ve maalesef bu konu beni çok üzüyor.
İstememe sebeplerime gelirsek öncelikle çocuğun kızımla aynı evde yaşamasını uygun bulmuyorum.Ben çalışan bir bayanım evde olsam olabilirdi belki.
ikincisi ise yaşı itibari ile belki ama çok zor bir çocuk çok agrasif ve incitici davranıyor.
ne yapacağımı bilmiyorum , fikirlerinize ihtiyacım var.
Ben de aynen bu fikirdeyim
Ama bana şimdi nikah tarihi alınma safhasında bunu söylemesi normal mi?
Hadi ben evlenmekten vazgeçtim diyelim kolay değil 3 senedir görüşüyoruz ve 1 yıldır nişanlıyız.
Canımı sıkan da bu .
her ikisini de yapmıyor ,
çalışsaydı iyiydi ama çok rahat bir çocuk çalışmak istemiyor
okumuyorda
kızım yarım gün evde öğleden sonra okulda
misafir olarak gelmesine ben karşı değilim zaten bu normal
Ben de işte tam bu yüzden hepimiz mutsuz olacağız korkusu ile içinden çıkamayıp sizlerin fikrini almak istedim ve benim kızımda babasına gittiğinde bir üvey anne yanına gitmiş oluyor bu nedenle iyi bilirim ancak bu durum son dakika çıktı evlilik hazırlıkları yapılırken bir yıl önce nişan takılmışken biz sadece maddi somut anlamda değil manevi anlamdada evliliğe hazır olmuşken .
Kızınız 12 yaşında daha.. Bence ona odaklanın hayatına yòn verin kızınızįn. O evlenmeden meslek sahibi olmadan evlenmeyin bence.
19 yaşında bir genç çocuk değildir, öncelikle o reşit bir birey, o yaşta velayet bile olmuyor kimse konuyu duygusala bağlamasın. Konu sahibi kızının güvenliği haricinde başka sorunlarda olur seni bekleyen, huyu suyu oturmuş genç biriyle yaşamanın, kk tabiri ile kv ile yaşamaktan bir farkı yok. Eşimin kızı 18 yaşında inan bana uyum mümkün değil
evet ben babamı küçük yaşta kaybettim annem birkaç yıl sonra evlenmeyi düşündüğünde hiç annem ile kalmak bile aklımızdan geçmedi ablalarımında benimde.
19 yaşındaki oğlunun bizimle kalmayı istemesi bile garip geliyordu düşününce . Ben kız olduğum halde hiç aklımdan geçirmedim. Tabi biz çalışıp okuyorduk hayata bir ucundan başlamıştık. şimdiki gençler maalesef bizler gibi değil. Baba anne baksın onlar hiç bir kayle taşımasınlar. Buradan çocuklarını böyle yetiştirenlere sesleniyorum. yanlış yapıyorlar. benimde bir kızım var evet şimdi 12 yaşında onun içinde aynı şeyleri düşünüyorum. liseyi bitirince üniversiteye gidecek ve kendi ayakları üzerinde durmak zorunda .. Yanında hep ben olmayacağımı birgün ölüp gideceğimi ben varken elinden geleni yapmasını , belli bir yaşa geldiğinde kendi ayakları üzerinde durmak zorunda olacağını her seferinde hatırlatırım.
ama bu çocuk sen çalışmasanda olur , baban sana iş güç , hatta gayrimenkul bırakır sen kiraya verir onunla geçinirsin diyerek yetiştirilmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?