Evlenmeyin,ileride çok sorun çıkabilir. Ayrıca bende üvey abimle yaşıyorum 10 senedir ailelerimiz çalışıyor ama gerçek abi kardeş gibiyiz bu ön yargı neden? Üvey olduğu zaman çocuğunuz başına bir şey mı gelecek? Bunun uveyle falan alakası yok biz neler gördük öz babası bile kızına tecavüz eden ... O yüzden bu kadar yargılı olmayın!merhaba ,
ikinci evliliğimi yapacağım. Her ikimizin de ikinci evliliği.
nişanlımın iki çocuğu var ikisi de yetişkin küçük olan erkek 19 yaşında benimde 12 yaşında kızım var.
Evlilik kararı verdiğimiz dönemde bu yoktu ama şimdi nişanlım oğlunun da evlenince bizimle kalması yönünde
baskı yapıyor.
Ben ise istemiyorum ve maalesef bu konu beni çok üzüyor.
İstememe sebeplerime gelirsek öncelikle çocuğun kızımla aynı evde yaşamasını uygun bulmuyorum.Ben çalışan bir bayanım evde olsam olabilirdi belki.
ikincisi ise yaşı itibari ile belki ama çok zor bir çocuk çok agrasif ve incitici davranıyor.
ne yapacağımı bilmiyorum , fikirlerinize ihtiyacım var.
Evlenmeyin,ileride çok sorun çıkabilir. Ayrıca bende üvey abimle yaşıyorum 10 senedir ailelerimiz çalışıyor ama gerçek abi kardeş gibiyiz bu ön yargı neden? Üvey olduğu zaman çocuğunuz başına bir şey mı gelecek? Bunun uveyle falan alakası yok biz neler gördük öz babası bile kızına tecavüz eden ... O yüzden bu kadar yargılı olmayın!
evlenmemerhaba ,
nişanlımın iki çocuğu var ikisi de yetişkin küçük olan erkek 19 yaşında benimde 12 yaşında kızım var.
Evlilik kararı verdiğimiz dönemde bu yoktu ama şimdi nişanlım oğlunun da evlenince bizimle kalması yönünde
baskı yapıyor.
İstememe sebeplerime gelirsek öncelikle çocuğun kızımla aynı evde yaşamasını uygun bulmuyorum.Ben çalışan bir bayanım evde olsam olabilirdi belki.
ikincisi ise yaşı itibari ile belki ama çok zor bir çocuk çok agrasif ve incitici davranıyor.
Belkı senın kızında adama ıtıcı gelıyordur ama saygıdan susuyordurmerhaba ,
baskı yapıyor.
Su bdv de bır tek konuya rastlamadım adamın çocuğuyla ılgılı ıyı bırsey yazanımerhaba nacızane fıkrımı soylemek ıstedım ıkıncı evlılıgmı yaptm ve onun erkek benım kız cocugm var aynı yastalar 11 yas.calıstgmz ıcın benımkı annemde onunkı annede hafta sonu bızdeler ama yınede ıstedıklerınzaman gelıorlar.hersey sorun oluyor terbıye almamıs edep adab ogretılmemıs hayatı laptop ve pc den baska bısey olmayan konusamayan hıcbıseyı ıdrak edemeyen herseyı soyledgnde ıkı kez sorark yapan bı cocuk. benımkıde tam aksı sosyal konısan soru soran kayırma asla yapmıyorum bnmkınders yapar o oyun pesınde benmkıne kıtap verırım o tv de olmuor arkadasım evlenmeyın sızınkı daha bıyukmus huzursuzluk cıkar boyle konu acmanız hoş olmuş tesekkurler
sız yazın oyleyse ıyı gecınıyorsunuz uvey evladınızla demekkı ornek olsun burdakılereSu bdv de bır tek konuya rastlamadım adamın çocuğuyla ılgılı ıyı bırsey yazanı
Hep kendınızın çocukları süper
Onlar kötü kaka
Üvey evladım yoksız yazın oyleyse ıyı gecınıyorsunuz uvey evladınızla demekkı ornek olsun burdakılere
Aynen hatta çocuğun kiz veya erkek olması farketmiyorYa iyi de nişanlınıza nasıl güveniyorsunuz o vakit? Başına buyruk filan demişsiniz tamam ama nişanlınızın yetişkin bir oğlu olmasaydı gene düşünüp evlenmeniz gerekirdi. Evde olmayacağınız bir gün üvey babası eve gelir ve... devamını getirmeyeceğim herkes bir değil ama günümüzde öz babalar öz kızlarına ne yapıyorlar...
Ben size şahit olduğum olayı anlatayım .bizim mahallede böyle evlilik yapıldı .herkes diyordu bu adam cennet lik o kadar seçiyor ki cocugu kendi babası sanarsin.tepesinden inmiyor kiz cocugu üstelik 5 yaşından beri yani kiz 20 yaşında felan şimdi.kiz evden kaçtı.kiz meğerse hep tecavüze uğramış .hepsini anlatti adam da intihar etti oldu.o yüzden elin adamina guvenme derim.aşk gözünü kör etmesinşöyleki kızım küçüktü babası ile ayrıldığımızda ve nişanlım ile tanışma sürecimizde babasından çok onun emeği geçmiştir kızıma , senelerdir ben bu güveni almasam zaten evlenme kararı almazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?