üvey yetişkin çocuk..

Evlenmeyin,ileride çok sorun çıkabilir. Ayrıca bende üvey abimle yaşıyorum 10 senedir ailelerimiz çalışıyor ama gerçek abi kardeş gibiyiz bu ön yargı neden? Üvey olduğu zaman çocuğunuz başına bir şey mı gelecek? Bunun uveyle falan alakası yok biz neler gördük öz babası bile kızına tecavüz eden ... O yüzden bu kadar yargılı olmayın!

Endişelerinizi anlıyorum, sizi korkutmak gibi olmasın direkt ikinci eşin kızı taciz ettiği vakalar biliyorum, çocuğunun değil. Ama varsayımlarla olmaz bu, sizin çocuğunuz sizinle kalacaksa eş adayınızın oğluna "Sen git başka yere" demek olmaz. Eş adayınız da muhtemelen bunu kabul etmeyecektir zaten, eğer çocuğun annesiyle kalmak gibi bir arzusu yoksa tabi. Böyle endişeleriniz varsa evlilik düşüncenizi bir süre erteleyin, olur yollarına bakın derim. Olmuyorsa da evlenmeyin.

Haklisin çocuklarin yaşları yakın olsa veya daha da küçük olsa birlikte büyürler. Kız ergenliğe girecek öbürü de yetişkin zaten. Yani onlar abi kardeş ilişkisi kuramazlar.

evlenme

nişanlınızın çocugu kucuk bir yasta olsaydı belki arkadas olabılırdınız belkı ıstedıgınız gıbı yönetebilirdiniz ama yaşı oldukça tehlıkelı bir yaş ayrıca huysuz bir cocuk dıyorsunuz bence cok zor sınırlarınızı zorlamayın bu iş mantıksız gibi geliyor. ınsan ıkıncı evlılıgnde daha dıkkatlı olmalı siz artık sorunsuz rahat deyım yerındeyse ıkıncı baharınızı yasamalısınız böyle sorunlarla hayatınızı dahada işin içinden cıkılmaz hale getırmeyın. ayrıca nişanlınızın yaptıgı emrivaki affedilemez size evlendıkten sonra daha kımbilir ne gibi dayatmaları olacaktır

merhaba nacızane fıkrımı soylemek ıstedım ıkıncı evlılıgmı yaptm ve onun erkek benım kız cocugm var aynı yastalar 11 yas.calıstgmz ıcın benımkı annemde onunkı annede hafta sonu bızdeler ama yınede ıstedıklerınzaman gelıorlar.hersey sorun oluyor terbıye almamıs edep adab ogretılmemıs hayatı laptop ve pc den baska bısey olmayan konusamayan hıcbıseyı ıdrak edemeyen herseyı soyledgnde ıkı kez sorark yapan bı cocuk. benımkıde tam aksı sosyal konısan soru soran kayırma asla yapmıyorum bnmkınders yapar o oyun pesınde benmkıne kıtap verırım o tv de olmuor arkadasım evlenmeyın sızınkı daha bıyukmus huzursuzluk cıkar boyle konu acmanız hoş olmuş tesekkurler

Öncelikle allah yardimciniz olsun... bir baba olarak evladini yaninda istemesi en dogal hakki... keske ikinizinkide ya kiz olsalardi yada erkek... ozaman bu kadar sorun olmazdi.. ama gel gorki senin kizin biriki sene sonra genc kiz olacak..! Devir bozuk bu zamanda insan öz e güvenmiyor kaldı üveye... bence siz bu konuyu iyice düşünün.. ve esinize enpati yapmasini söyleyin onun kizi olsaydi sizin genc oglunuz o kabul edermiydi.. bi sorun derim ben...

Belkı senın kızında adama ıtıcı gelıyordur ama saygıdan susuyordur
Kız ergenlıgını hıc küçümseme
Yazık daha sımdıden böyle basıt hesaplar hemde ıkıncı evlılıkte

Su bdv de bır tek konuya rastlamadım adamın çocuğuyla ılgılı ıyı bırsey yazanı
Hep kendınızın çocukları süper
Onlar kötü kaka

Ne kadar kafasız kadın var şurda ya.
Hic duymadınız di mi taciz ya da tecavüze ugrayan kız çocuklarını?

E onun da oglu gelsin, onun oglu tü kaka mı bik bik vik vik.. 19 yaşında eşek kadar herif gitsin de bi zahmet düzenini kursun isine girsin. Pedofili midir sosyopat mıdır belli degil ufacık kızla ayni eve sokulacak bir de. Ülkedeki ihmallere şaşırmamak lazım.

Pes ya pes yahu en basiti 1 haftada 2 kere müge anlıda öldürülen cinsel istismarda bulunulan 2 kız çocuğu vakasi vardi. Hadi onu görmediniz haber de mi okumuyosunuz. Yuh ya

Konu sahibi simdi ne durumdasn bilmiyorum ama eminim o adamla evlenip o çocukla oturmaktan daha iyisindir. Allah kurtarmış seni

kimse kusura bakmasın da 12 yaşında kız evladı olan bi kadın için nişanlısının 19 yaşındaki okumayan çalışmayan şimdiye dek annesiyle kalan ama evlenme söz konusu olunca babasının yanına gelecek olan oğlu TÜ PİS KAKA ve hatta PATLICAN gitsin yaşasın annesiyle olmaz o öyle her gün neler duyuyoruz nasıl üstüne gitmişsiniz kadının

19 yaşında çocuk artık babasıyla yaşamak istemiş olabilir o nasıl ki sizin kızınızı kabul ediyorsa sizde onun oğlunu kabul etmek durumundasınız o da diyebilirdi ben anlaşacaklarını düşünmüyorum istemiyorum diye siz nasıl mecbursanız o da mecbur. Ayıca anlamadım aynı evde olsalar ne olacak ki? zaten kızınız okumuyor mu okula gidiyor, 19 yaşında genç de hep evde oturmaz herhalde.

Hem başka şehirdeymiş çocuk hem ne kadar gördünüz çocuğu da agresif rahat diyebiliyorsunuz. Çalışmak istemediğini nereden biliyorsunuz mesela zaten liseyi yeni bitirmiştir elbette çalışır neden çalışmasın samki 30 yaşında hala çalışmıyor gibi konuşmuşsunuz. Hem madem olmayacağını düşünüyorsunuz ayrılırsınız olur biter. Kocanızda birkaç seneye ergenliğe girecek olan kızınıza bakacak ama öyle düşünürseniz onun da ergenlik sorunları olacak.

Evlenmeyin.ergen bir erkek gençle ergenlige yeni adım atacak bir kiz cocugu kardeş değilse aynı evde kalmamalı.ne yazık ki devir çok kötü .neler görüyoruz haberlerde diyemeyeceğim birebir kac vaka mahallemede yakinlarim da şahit oldum.hatta kızınız buyuyunceye kadar belki burda bana kizacaklar ama ikinci evliliği yapanlar eve yabancı adam almayın.etraf cocuk sapigi dolu.

Aynen hatta çocuğun kiz veya erkek olması farketmiyor

Ben size şahit olduğum olayı anlatayım .bizim mahallede böyle evlilik yapıldı .herkes diyordu bu adam cennet lik o kadar seçiyor ki cocugu kendi babası sanarsin.tepesinden inmiyor kiz cocugu üstelik 5 yaşından beri yani kiz 20 yaşında felan şimdi.kiz evden kaçtı.kiz meğerse hep tecavüze uğramış .hepsini anlatti adam da intihar etti oldu.o yüzden elin adamina guvenme derim.aşk gözünü kör etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…