Ayrıca 20 yıldır ne yaşadıklarını bilmiyorsunuz kimsenin anneliğini sorgulamak kimsenin haddine değildir. Yaklaşımınız iğrenç derecede yanlış.Fesat evet. Sürekli laf sokmalar ben anneyim anneleri benim diye naralar atmalar. Ama eşim nane limonun tadını benimle öğrendi. Düşün yani hastalanınca bir nane limon bile yapmamış. Nasıl annelik tartışılır. Bu arada 20 senedir başlarındaymış
Öncelikle üvey öz ayrımı yaptığınız için kayınvalideniz yerinde olsam sizi insan yerine koyup Kaale bile almazdım. İnsanlara sıfatlar yüklemeyi bırakın artık ya iki insan vardır iyi ve kötü bunun üzerinde durup hareket edin ki karşı taraftanda iyi bişeyler beklemeye yüzünüz olsun
Ayrıca 20 yıldır ne yaşadıklarını bilmiyorsunuz kimsenin anneliğini sorgulamak kimsenin haddine değildir. Yaklaşımınız iğrenç derecede yanlış.
Siz annelik Hakkında pek birşey bilmiyorsunuz henüz o yüzden ısrarla diyorum ki kimsenin analığına laf etmeyin. Bakmamış etmemiş diyorsunuz ama o kadın gerçekten kötü bi anne olsaydı eşiniz şuan suratına bile bakmazdı. Ne yaşadıklarını bilmiyorsunuz. Bu konu üzerinden yürüdüğünüz için bunların üzerinde duruyorum üveyelik özlük karıştırmasaydınız sıradan gelin kaynana muhabbeti denilebilirdi ama siz direk zaten üvey hiç bişey yapmamış bana da karışamaz muhabbeti yapıyorsunuz ve bu çok çirkin bencilce bi davranış üveyde olsa o kadın sizin çekemiyorum artık diye atabileceğiniz bir kadın değil eşinizin annesi!!Her ağladığında sırtını sıvazlayacak insanları bulamaz çevresinde bende onlardan biri değilim. Ben iğrenç bir şey yazmadım, olanı anlattım. Anneliğini de sorgulama hakkına sahibim bu yaşa kadar kendi emekleriyle gelmiş benim eşim anlattığı kadarıyla ki kadın kendi de söylüyor bunu. Hayatta sadece kocasının gönlünü hoş tutup eşim evlenince ben annesiyim demek çok çooooook daha mide bulandırıcı.
Siz annelik Hakkında pek birşey bilmiyorsunuz henüz o yüzden ısrarla diyorum ki kimsenin analığına laf etmeyin. Bakmamış etmemiş diyorsunuz ama o kadın gerçekten kötü bi anne olsaydı eşiniz şuan suratına bile bakmazdı. Ne yaşadıklarını bilmiyorsunuz. Bu konu üzerinden yürüdüğünüz için bunların üzerinde duruyorum üveyelik özlük karıştırmasaydınız sıradan gelin kaynana muhabbeti denilebilirdi ama siz direk zaten üvey hiç bişey yapmamış bana da karışamaz muhabbeti yapıyorsunuz ve bu çok çirkin bencilce bi davranış üveyde olsa o kadın sizin çekemiyorum artık diye atabileceğiniz bir kadın değil eşinizin annesi!!
Nane limon örneği sacma olmus gerçekten :)
Nane limonu sevmiyorr olabilir ya da kendince başka yöntemler denemistir.
Iylesmesini istemek veya bunun için ugrasmak nane limondan geçmiyor ki bende hic sevmem. çocuğuma da yapmam mesela.
En basit örnek olarak onu verdim. Annelik sadece yemek yapmaksa evet onu hiç eksik etmemiş ama küçük yaşta başlarına gelmesine rağmen bir kere banyo bile yaptırmamış mesela. Bunlar ve daha neler neler. Benim için annelik bu demek. Hastalandığında arkadaşın seni gece gelip acile götürüyorsa o annenim haberi bile olmuyorsa ben buna annelik demem ki. Öz de olsa demem üvey de olsa demem. Vicdan meselesi çünkü. Hasta olsanız sa bizi rahatsız etmeyin demiş mesela. Kocasıyla iyi olup çocuklara ne oluyorsa olsun.
Eşin onu anne olarak kabul ediyorsa üvey olmasını sen sorgulayamazsın ama kabul etmiyorsa sen işine geldiği gibi davran.
Benimsediği için mi zamanında çok annelik yapmış?
Hastalanınca yatın uyuyun geçer babanızı da beni de rahatsız etmeyin diyen bir insanmış diyorum kendince başka yöntemleri vardır diyorsunuz. Adam hastalanınca babası kızacak diye arkadaşını arayıp beni acile götür demiş. Var mı böyle bir annelik? Kendince yöntemi yatıp uyumak mı? Uyuyunca geçiyor mu hastalıklar? Sen çocuğuna yat uyu geçer Ateş'in der misin ?
Ay görende sayfalarca nane limon tarifi verdim sanacak altı üstü bir örnek verdim başka şeylerden yürüyün bana geçtik o konuyu :))))Iyi de bu kısım sizi ilgilendirmez ki. Sizle olan iletişimi ilgilendirir.
Malesef konuda bunları degil nane limon anlatmissiniz. En önemli kısımlar da konunun başında yer almali madem ki bunlari yazsaydiniz ona göre yorum alırdiniz degil mi? Ama yine de bunlarin sizinle ve aranizdaki durumla hic bir alakası yok malesef. "Annelik" yapmış olsaydı, aranızdaki meseleye sizi ilgilendirmeyen geçmişi nasil karistiramayacaktiysaniz şimdide karıştırmayın bence. Esinizle olan geçmişine degil de aranızdaki problemlere odaklanin.
Madem eşiniz de memnun degil ondan mesafeyi koysun.
kv kp bir aradayken konuşmayı dene bir de istersen kp yanındayken konuşursan herşeyi artık ona şikayet edecek birşeyi kalmaz sürekli ben üveyim diye böyle yapıyor dediğini ve bunu asla düşünmediğini ayrıca bu tavırdan hoşlanmadığını dile getir ama kp de direk belki işe yarar
Üvey olduğu için bu psikolojiyle hareket ediyor demekki, sende bir derdin olduğunda ona değil kp anlatOnun be olarak kabul ettiği beni alakadar etmiyor ki etmiyor da zaten. Beni alakadar eden şey söylediğim her lafa ağlaması ! Konuşamıyorum ki ne desem kocama söylerim haaaa ben üveyim us ondan böyle konuşuyorsun demesi. Benim aklıma gelmeyen şeyi o söylüyor ben normalde onunla konulurken üvey olduğu gelmiyor bile aklıma. O sürekli hatırlatıyor.
herşeyin içinde olan kim olsa ondan tiksinirim.Bu kelime oldum olası çok soğuk gelmiştir bana. Belki başıma gelmediği için Allah korusun. üvey kayınvalideniz olsa ve her şeyin içinde olmak için can atsa ne yapardınız? İrite olmaz mıydınız?
üvey olmasi esinize annelik yapmadigi anlamina gelmez.. eger esinize iyi bakmissa büyütmüsse ona öz annesi gibi davranmalisiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?