Üvey!

Ayrıca 20 yıldır ne yaşadıklarını bilmiyorsunuz kimsenin anneliğini sorgulamak kimsenin haddine değildir. Yaklaşımınız iğrenç derecede yanlış.

Beni kaale almasın zaten bende bunu istiyorum. Almasın ki sürekli ağlamasın çocuk gibi zırlamasından sıkıldım.
Ayrıca o ayrımı kendi yapıyor diye bende ayrım yaparak yazdım. Yoksa ben anne diyorum her ne kadar o sıfatı almış olsa da hakkını vermekte zorlanan bir insan. Ayrıca ondan hiç bir şey beklemiyorum ötede ağlasın yeter! Bu zamana kadar katlandım ama artık umrumda değil kendini acındırarak ve ağlayarak bir şeyin sahibi olmayacağını anlaması gerektiği yaşı çoktan geçmiş ondan ne beklenir ki?

Ayrıca 20 yıldır ne yaşadıklarını bilmiyorsunuz kimsenin anneliğini sorgulamak kimsenin haddine değildir. Yaklaşımınız iğrenç derecede yanlış.
Her ağladığında sırtını sıvazlayacak insanları bulamaz çevresinde bende onlardan biri değilim. Ben iğrenç bir şey yazmadım, olanı anlattım. Anneliğini de sorgulama hakkına sahibim bu yaşa kadar kendi emekleriyle gelmiş benim eşim anlattığı kadarıyla ki kadın kendi de söylüyor bunu. Hayatta sadece kocasının gönlünü hoş tutup eşim evlenince ben annesiyim demek çok çooooook daha mide bulandırıcı.

Nane limon örneği sacma olmus gerçekten :)
Nane limonu sevmiyorr olabilir ya da kendince başka yöntemler denemistir.
Iylesmesini istemek veya bunun için ugrasmak nane limondan geçmiyor ki bende hic sevmem. çocuğuma da yapmam mesela.

Siz annelik Hakkında pek birşey bilmiyorsunuz henüz o yüzden ısrarla diyorum ki kimsenin analığına laf etmeyin. Bakmamış etmemiş diyorsunuz ama o kadın gerçekten kötü bi anne olsaydı eşiniz şuan suratına bile bakmazdı. Ne yaşadıklarını bilmiyorsunuz. Bu konu üzerinden yürüdüğünüz için bunların üzerinde duruyorum üveyelik özlük karıştırmasaydınız sıradan gelin kaynana muhabbeti denilebilirdi ama siz direk zaten üvey hiç bişey yapmamış bana da karışamaz muhabbeti yapıyorsunuz ve bu çok çirkin bencilce bi davranış üveyde olsa o kadın sizin çekemiyorum artık diye atabileceğiniz bir kadın değil eşinizin annesi!!

Bende demeye çalışıyorum ki, eşim babasından korktuğu için o kadına saygı duymak zorunda hissediyor kendini. Bunu kendi de söylüyor. Anne diyorum ama içi boş bir kelime o benim annem değil diyor. Bende burdan yola çıkarak konuşuyorum. Kaldı ki anneliğini sorgulamıyorum annelik yapmamış ki zaten olmayan şeyi Nasıl sorgulayayım? Bana karışamaz demiyorum artık söylediğim şeylerden alınıp da sürekli ağlayarak kendini hayatıma sokmaya çalışmasından bahsediyorum. O ağlıyor acındırıyor. Bana mesaj atıp ne yediğimi sorma ara ne diyeceksen de liseli aşıklar gibi mesajlaşmaktan hoşlanmıyorum diyorum ağlıyor böyle bir insan olabilir mi?

Hastalanınca yatın uyuyun geçer babanızı da beni de rahatsız etmeyin diyen bir insanmış diyorum kendince başka yöntemleri vardır diyorsunuz. Adam hastalanınca babası kızacak diye arkadaşını arayıp beni acile götür demiş. Var mı böyle bir annelik? Kendince yöntemi yatıp uyumak mı? Uyuyunca geçiyor mu hastalıklar? Sen çocuğuna yat uyu geçer Ateş'in der misin ?

E eşin soyleseymis haberi olurmus

Eşin onu anne olarak kabul ediyorsa üvey olmasını sen sorgulayamazsın ama kabul etmiyorsa sen işine geldiği gibi davran.

Eşin onu anne olarak kabul ediyorsa üvey olmasını sen sorgulayamazsın ama kabul etmiyorsa sen işine geldiği gibi davran.

Onun be olarak kabul ettiği beni alakadar etmiyor ki etmiyor da zaten. Beni alakadar eden şey söylediğim her lafa ağlaması ! Konuşamıyorum ki ne desem kocama söylerim haaaa ben üveyim us ondan böyle konuşuyorsun demesi. Benim aklıma gelmeyen şeyi o söylüyor ben normalde onunla konulurken üvey olduğu gelmiyor bile aklıma. O sürekli hatırlatıyor.

Benimsediği için mi zamanında çok annelik yapmış?

Iyi de bu kısım sizi ilgilendirmez ki. Sizle olan iletişimi ilgilendirir.

Malesef konuda bunları degil nane limon anlatmissiniz. En önemli kısımlar da konunun başında yer almali madem ki bunlari yazsaydiniz ona göre yorum alırdiniz degil mi? Ama yine de bunlarin sizinle ve aranizdaki durumla hic bir alakası yok malesef. "Annelik" yapmış olsaydı, aranızdaki meseleye sizi ilgilendirmeyen geçmişi nasil karistiramayacaktiysaniz şimdide karıştırmayın bence. Esinizle olan geçmişine degil de aranızdaki problemlere odaklanin.
Madem eşiniz de memnun degil ondan mesafeyi koysun.

Ay görende sayfalarca nane limon tarifi verdim sanacak altı üstü bir örnek verdim başka şeylerden yürüyün bana geçtik o konuyu :))))

kv kp bir aradayken konuşmayı dene bir de istersen kp yanındayken konuşursan herşeyi artık ona şikayet edecek birşeyi kalmaz sürekli ben üveyim diye böyle yapıyor dediğini ve bunu asla düşünmediğini ayrıca bu tavırdan hoşlanmadığını dile getir ama kp de direk belki işe yarar

Bayramda ailem geliyor onlara anlatıp onların konuşmasını sağlayacağım çünkü bu dediğini denedim yolları kapattı. Ben yapmadım aaaaaa yapar mıyım va tarzı şeyler söyledi. Aileme anlatıp onların dile getirmesini isteyeceğim çünkü eziliyorum sürekli ağlıyorum demesinin altında. Merhametsiz biri değilim ki bende üzülüyorum o öyle deyince ama bir de sinirleniyorum o Zaman nefret etmeye başlıyorum.

Üvey olduğu için bu psikolojiyle hareket ediyor demekki, sende bir derdin olduğunda ona değil kp anlat

üvey olmasi esinize annelik yapmadigi anlamina gelmez.. eger esinize iyi bakmissa büyütmüsse ona öz annesi gibi davranmalisiniz...

Bu kelime oldum olası çok soğuk gelmiştir bana. Belki başıma gelmediği için Allah korusun. üvey kayınvalideniz olsa ve her şeyin içinde olmak için can atsa ne yapardınız? İrite olmaz mıydınız?
herşeyin içinde olan kim olsa ondan tiksinirim.

üvey olmasi esinize annelik yapmadigi anlamina gelmez.. eger esinize iyi bakmissa büyütmüsse ona öz annesi gibi davranmalisiniz...
Yaptığım yorumları okuyarak Nasıl annelik yaptığını anlayabilirsiniz tabii sizde nane limon demezseniz :)))) ay gece gece gülme geliyor neyse eşime sarılıp uyuyayım en iyisi :))))

"öz" yada "üvey" diye ayırmadan iyi insan yada kötü insan diye ayırsanız daha doğru olur. kadın ne yapsa üvey diye senin gözüne batıyo gbi geldi bana. önyargılısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…