- 22 Kasım 2010
- 11.334
- 20.380
- 598
yorulmaz da senden sıkılırsa ne ala.Evet düşkün değil zorunlu anne diyorum diyor onu da anlıyorum ama bana da zorla sev demeleri canımı sıkıyor sevemiyorum. Hatta böyle giderse nefret bile edicem. Sert çıkıyorum çünkü hafif yollu konuşunca anlamıyor hoş sert konulunca da anlamıyor. Kafasına ne koyarsa onu yaşıyor ve yapıyor. Ben yoruldum dilerim o da yorulur.
Zorla sev demiyorlar tabii ama sevmemi gerektiren hareketler bekliyorlar. Aynı kapıya çıkıyor. Benden sıkılsın benden uzaklaşsın valla başka bir şey istemiyorum. :)yorulmaz da senden sıkılırsa ne ala.
sabret bakalım.
zorla sev demiyorlardır ya .
neden desinler ki.
kendileri de aşırı düşkün değilmiş eşin yani:))
bak he he deyip atlatacaksın ve sinirlerini yıpratmayacaksın.
eşine de yansıtmayacaksın.
çözüm budur:))
Beni rahatsız ederse sorgularım. Sorguluyorum da. Herkes anne olamıyor maalesef öz de olsa üvey de olsa. Anne annedir değil anne var anne var canımm. Maalesef o sıfatı herkes alsa da hakkını herkes veremiyor.öz üvey fark etmez. anne annedir. kimseye de sorgulama hakkı düşmez. bu kadar.
Bu kelime oldum olası çok soğuk gelmiştir bana. Belki başıma gelmediği için Allah korusun. üvey kayınvalideniz olsa ve her şeyin içinde olmak için can atsa ne yapardınız? İrite olmaz mıydınız?
Olan emeğini de tavırlarıyla yok ediyor ama. Merak ,fesatlık, kıskançlık alınganlık hepsi kendini soğutan sebepler. Haliyle insan takılıyor. Ayrıca üvey konusuna o bizden çok takılıyor her olayda ben üveyim ya diyor.Öz annesi olması için eşini doğurması gerekmiyor
Sonuçta az değil 20 yıl başlarındaymış az ,çok emeği vardır haralde ...
Valla onlar çok akıl veriyorlar da kendileri yapmıyorlar benimki de ortalığı karıştırıyor sonra kenara çekiliyor.Benim esimin anneside uvey ve her salataya maydonoz oluyor. Zaten bir cok seye burnunu sokuyordu. Evlenmeden once bile esime tokatla evlilik bitmez o kiza soyle bizde boyle demis. Ama kendisi siddet gorup evliligini bitirmis. Madem oyle be kadin dayagi yiyip niye oturmadin esinin yaninda. O kadina cok sinir oluyorum kin besliyorum ona !!!
Valla onlar çok akıl veriyorlar da kendileri yapmıyorlar benimki de ortalığı karıştırıyor sonra kenara çekiliyor.
Beni rahatsız ederse sorgularım. Sorguluyorum da. Herkes anne olamıyor maalesef öz de olsa üvey de olsa. Anne annedir değil anne var anne var canımm. Maalesef o sıfatı herkes alsa da hakkını herkes veremiyor.
Benimki de çok tedavi olmuş allahtan çocuğu olmamış. Belki olsa alınganlığı geçerdi ama Allah kısmet etmemiş. Nasip işi bunlar. Eşim e çok dua edermiş nolur olmasın diye çocukken. Teşekkür ederim anladığın için herkes emek annelik diyor ama annelik yapmak sadece yemek yapmak ve çamaşırı makinaya koymak değil.Yok vAllaha tepkimi koyuyorum. Oyle bir kadin ki esim anlatiyor. Esimin babasinda cocugu olsun diye dua etmis. Mirastan fazla pay alayim diye. Esim kucuktum ben anlamam saniyorlardi ama ben herdeyi hatirliyorum diyo.bu mu simdi annelik ?? Cekmeyen bilemez seni iyi annliyorumm
Şimdi galiba bu kadın size gereksiz mesajlar atıyor meraklı melahat biraz.
E siz de hiç cevap vermeyin yani bir atar iki atar sonra bıkar.
Sorarsa da meşguldüm der geçersiniz.
Yüz yüze de çok rahatsızsanız bayramda seyran da görüşün sadece.
Eşiniz dilediği kadar anne babasıyla görüşsün illa Sizin gitmenize gerek yok.
Ağlıyor mesafe koyunca! Ben üveyim ya ondan dimi diyor. Ay tükendim gerçektenBence üvey ve ya özü yok en basit örnekle öz anne evladına işkence çektirirken üvey anne cenneti sunabilir ama sizin durumunuzda öz,üvey karıştırmadan biraz mesafe koymanız en iyisi olacaktır.
O üveyliği bence artık duygu sömürüsü olarak kullanıyor o yüzden kendinden ödün verme.Ağlıyor mesafe koyunca! Ben üveyim ya ondan dimi diyor. Ay tükendim gerçekten
Mesafe koymayı denicem çok denedim ama hep ağladığı için üzüldüm geri adım attım. Artık üzülmicem yoksa ben yıpranıyorum ve tükeniyorum. Gerçekten artık tahammül sınırını aştı. Benim kahvaltıda ne yediğimi öğrenemediği Zaman ağlayan bir insan olabilir mi ya? Şaka gibi dimi? Ama değil !O üveyliği bence artık duygu sömürüsü olarak kullanıyor o yüzden kendinden ödün verme.
Hahaha kusura bakma sinirime gülüyorum bu kadın şaka bıçağımı ? Kesinlike ödün verme kendinden sen yıpranırsan evliliğinde yıpranır.Mesafe koymayı denicem çok denedim ama hep ağladığı için üzüldüm geri adım attım. Artık üzülmicem yoksa ben yıpranıyorum ve tükeniyorum. Gerçekten artık tahammül sınırını aştı. Benim kahvaltıda ne yediğimi öğrenemediği Zaman ağlayan bir insan olabilir mi ya? Şaka gibi dimi? Ama değil !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?