Uyanmıııyorrr!! :(

expressosb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mart 2018
8
2
1
27
arkadaşlarselam. bir kaç gün önce burada konu okumuştum. eşi hiç uyanmıyordu işe gidesi falan yoktu aynı şey benim başımdada var ama bu kişi sevgilim (

1 senedir tanışıyoruz tanıdım tanıyalı böyleydi ama ya işe geç giderdi yada hiç gitmezdi keyfi uyumaktan! 1 hafta önce yeni bi işe girdi 11de orda olması lazım ama şu son 2 gündür bozdu yine kendiniiii. uyandırmaya gidiyorum yok kalkmıyorr! 1 saat sonra anca kalkıp gidiyor beyfendi. bugunde gittim uyandırmaya çünkü telefonunu bende unutmuş patronu arayıp duruyodu bende koşa koşa gittim uyandırmaya ama gene yok bana dedi gitmek istemiyorum çok bunaldım uyumak istiyorum dedi. Dedim bari patrona haber ver insanları zor durumda bırakma dedim ama hiç oralı olmadı. yorganı çekıyorum bu sefer kızıyor bana en sonunda seninle uğraşamam deyip çıkıp gittim. Ya bu çocuğun 3 bin kredi borcu var ya 3 bin!! 1 ay çalışsa ödeyebiliyor ama hiç bi yerde 1 ayı doldurduğunu göremedim çok boş beleş yaşıyor hayatı. Ailesi yok ben yardım etmeye çalışıyorum manevi olarak ama bu durumda beni çok yormaya başladı geç uyuduğum zamanlar bile zor bela kalkıp onu uyandırmaya gidiyorum. borcu olmasa umrumda olmazda çok tükendm artık ya ağzının ortasına patlatasım gelıyor bazen. Hazıran ayındada nişan yapıcaktık benim ailem arasında. ama bu adamla evlilik nasıl olur tahmin bile edemiyorum!!!! ne yapacağımı hiç bilmiyorum yardm edin ltfen ya.

oh valla paşamız sırtını size yaslamış fosur fosur uyuyor. çocuk mu büyüteceksiniz Allah aşkına, niye çekiyorsunuz bunu?
bu işe girdiği zaman kesin diyordu bu sefer olmicak ama işte 2 gündür bozdu yine kendini bağırıp çağırıyorum oralı olmuyor hiç

Böyle bir adamla evlenilir mi yol yakınken dönün . Kardeşimin kocası sözlüyken belli etmişti kendini. Sabah 10 da arardı herif hala uyuyor işe gitmez. Sonuç evlendiler 2 yıllık evliyken henüz bebeği 20 günlükken ayrıldılar. Sebep ise annemlerin evine yerleşmiş olmaları kardeşimin artık evimize dönelim demesi. Beyefendi sıkıntıya gelemezmiş . Sizin sonunuzda kesin böyle olur evlenirseniz. Aman diyim aman.

birlikte yaşamıyoruz bizim arka sokakta oturuyor anahtar vermişti bana rica ettiği gün gelip kaldırır mısın diye
Ee uyanmıyor ne yapacaksın? Eeh ne sorumsuzsun senden eş olmaz deyip neden ayrılamıyorsun? İlerde de böyle olur söyleyeyim.

Birlikte mi yasiyorsunuz?
Adam sorumsuzun teki

Borcu harci olan adam isini kaybetmemeye bakar.

Bosver sana ne?
Evlenilecek adam degil yalniz haberin olsun
birlikte yaşamıyoruz.
fazla sorumsuz evet yüzünede açık açık söyledim defalarca ben istiyorum ki artık borcunu bitirsin geleceğimiz için yatırım yapalım

Yapman gereken tek şey sorumluluklarını bilmeyen bi adamdan kaçmak olur. Bu gün 3 bini önemsemeyip isi askıya alan insan yarin obur gün kirasıydı taksidiydi nisani düğünü derken bu kadar borca nasil girecek? Bence siz evlenince sana sen çalış ben uyucam der bu adam haberin olsun.

Ee uyanmıyor ne yapacaksın? Eeh ne sorumsuzsun senden eş olmaz deyip neden ayrılamıyorsun? İlerde de böyle olur söyleyeyim.
bi süre konuşmayalım da dedim zatenn muhtemelen uyanınca arar bu sefer ki bardağı taşıran son noktaydı zaten ciddi konuşma yapıcam

canım aslında ne yapman gerektiğini biliyor kalbin.. Hayatını bile bile zora sokma evlilik çocuk oyuncağı değil yarın öbür gün çocuğunuz da olacak ömür geçmez evlilik sorumluluk isteyen bir şey senden çok iyi eş olur da anlattığın kadarı ile ondan olmaz..

birlikte yaşamıyoruz.
fazla sorumsuz evet yüzünede açık açık söyledim defalarca ben istiyorum ki artık borcunu bitirsin geleceğimiz için yatırım yapalım
Adam yataktan cikmiyor
Ise gitmiyor
Patron adami ariyor nerdesin diye

Bence sen gelecegi , yatirimi falan unut bu adamla

Sorumsuz bi insan demekki bence hemen ayril bundan koca olmaz eve sana cocuguna bakmaz sen calisirsin o yer

Adam yataktan cikmiyor
Ise gitmiyor
Patron adami ariyor nerdesin diye

Bence sen gelecegi , yatirimi falan unut bu adamla
evet ya patron arıyor diyorum aç söyle barı yada git konuş diyorum çalıştığı dukkanda evden çıktıktan hemen sonra karşısında kalıyor birde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…