Uyanmıııyorrr!! :(

Canım bu adamdan değil sana kimseye hayır gelmez ama sen çok seviyorum asla ayrılamam diyorsan eğer.. Burnunun sürtmesi için biraz uzaklaş, ilişkinize ara verin, ben düşüneceğim de. Kendini bu şekilde devam ettiğin sürece seninle olamayacağız de. Ben aile kurmak istiyorum, sen nasıl baba olacaksın vs. vs. tehdit et. .. Bence seni seviyorsa bu onu kendine getirir. Yok eğer hala düzelmez ise seni kaybetmeyi göze alıyor demektir. O zaman düşünüp kararını verirsin bu ilişkiye bi son verirsin.. KENDİN İÇİN !!! Evlenince daha da zor olacak inan bana .. evli biri olarak konuşuyorum..

1 yıldır nasıl katlanıyorsunuz? Nasıl gelecek düşünebiliyorsunuz? Herkesin dediği gibi, evlenecek olursanız çalışmaz sevgiliniz. Siz ona bakarsınız. Hatta bu üşengeçlikle ev işlerine de dokunmaz tüm gün evde olsa bile. Annelik mi yapacaksınız ona? Size hiçbir artısı olmayan bir ilişki olur.

Sevgiliyken bir şekilde yola gelmiş gibi gözükse de evlenseniz bile özüne dönme olasılığı çok çok çok yüksek.

Siz bilirsiniz.

Kesinlikle böyle bi adamla evlilik olmaz.. Öyle bi hataya düşme.. Hatta bi süre düzelmiş gibi takılsa da düşme.. sorumsuz insan sorumsuz insandır bi anda değişmez bu onun karakter yapısı.. Boşanmak istemiyosan sakın evlenme.

Sorumsuz bir tip, evlenince borçlarını da evin geçimini de sana yıkar bu eleman. İşin içine para girince sevgi de bitiyor aşk da. Yol yakınken dönün derim.

Daha çalışmaya bile halı yok sorumsuz bir insan birde nişan yapmayı düşünüyorsun ben olsam ayrilirim onun tecrübesi yok hayata karşı bu da seni daha çok yorup evlenirsen mutsuz olmana sebeb olur iyi dusun derim..

Ha bu arada ablam 18 yıllık evli ve eniştem de aynı bunun gibiydi şimdi yaşı 45 ve hala işi tutturamadı sürekli işten ayrılıp başka işe giriyo ayda 4 iş değiştirdiği oluyo sırtını da ablama dayadı kartlarını ablam oduyor sonuç adamda sorumluluk yok...

Sen evlenirsin bununla.. o uyur sende evi geçindirirsin.. bile bile lades deme..

Reactions: KV_
Ne yapacağınız belli. Evlenmeyin. Depresyonda olabilir diyeceğim ama kimisi böyle tembel oluyor. Değişmesi zor.

evlenicek adam tabikide değil böyle birşeyi
sorman bile mantıksız.....

Sakın evlenme. Uzak dur gozgöze bile gelme. Geçtiği yoldan geçme. Benden sana tavsiye. Çok pişman olursun

kendi düşünmüyor sen hiç düşünme yardım ediyorsun ama o istemiyor yerinde olsam asla bu adamla ciddi adım atmam bak fragman bu filmi hayal etmek zor değil

Evlenince değişir çalışır diye düşünme ona göre karar ver derim ben

Sorumluluk sahibi olamamış belli
İşin sorumluluğunu alamayan hem iş hem evlilik sorumluluğu mu alacak
Yol yakınken dönün derim

Öncelikle böyle adamla evlilik olmaz, siz çalışır bakarsınız ona artık. Erkeğin sorumsuzu gerçekten hiç çekilmiyor. Bir işte kalamıyorsa neyle geciniyor bu adam.?
İnsanlık yapmak istiyorsanız değerlerine bir baktırsın bunu tavsiye edin. Tiroidlerde mi sıkıntı var, vitamin eksikliği mi, özellikle d vitamini eksikliğine çok dikkat etmek gerekiyor.

Sevgiliniz depresyonda olabilir mi? Bu kadar alenen vurdumduymazlık fazla gibi geldi. Depresyona dair başka belirtilerde farkedersiniz belki yardım almaya yönlendirebilirsiniz. Bilemedim.

Ne evliliği yaa...!! Allah’ını seversen ..,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…