Uygun başlık bulamadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arabistanda yaşamıyorum. Hukuk kurallarını alıp kopyaladığımız gayet ileri seviyedeki bir avrupa şehrinde yaşıyorum.

Burada pedofilinin öyle katı cezaları var ki dr. hemşire dahi dokunurken izin ister anne babadan. Burada cezası var ben rahat olayım salayım çocuğumu dışarıya demiyor kimse. Markette mavi gözlü sarı bukleli bebek görsen bir kere baksan, ikinciye dikkatlice baksan anında polis çağırır şikayetçi olurlar.

Bizim cahil halkın derdi bu işte. Yasa olunca olaylar bitecek, biz rahat yetiştireceğiz çocukları zannediyorlar. Yasa olay olup bittikten sonra devreye giriyor. Çocuğun veya hayvanın başına gelen gelmiş. Sonra müebbet alsa o kişi sana ne kazandırır? O çocuğun veya hayvanın bedeni ruhu yaralandı bir kere.

Dışarıdaki tehlikelerden dolayı çocuk markete gitmemeli tek başına diyorum. İşte konuştuğumuz konu örnek. Sen çocuğu markete yolluyorsun, aç köpekler hazırda bekliyor.

Söylenen bir şeye art niyetle yaklaşan, ters anlamak isteyen insan varsa karşında ne yapsan anlatamıyorsun. Şu an yaşadığım şey bu.
Avrupalılar değil çocuğunu evcil hayvanını bile izinsiz sevdirmez. Konuştukça batıyorsun bence hala yalnız dışarıya çıkmasın diyorsun 16 20 25 yaşına gelince de aynı şeyi diyeceksin muhtemelen yalnız işe de gitmesin babası götürsün getirsin malum sapıklar hazır bekliyor ve herkes onlara göre yaşamalı :)) Arabistan’a selam baya benzeyeceğiz onlara belli

tayt giyenlere hep öyle bakıyorlar 13 yaşlarında küçük kalıyor tabi ama 50 60 yaşındaki erkekler 18 yaşındaki kızlarla evlenirken 30 yaşındakilerde o yaşlara kadar bakıyor demekki ne diyeyim yani :S

Tamam vardı var olmayada devam edecek lakin
Hastalıklı cinselik üzerine bu kadar cüretkar değildi toplum
Pedofili ensest çocuk yaşta evliliğin meşru görülmesi karşıt görüşlü adamın karısı kızı üzerinden cinsel hakaretler normalimiz oldu nerdeyse
Sırtı sıvazlanıyor onay görüyor korkmuyor insanlar
Katılmıyorum, şu an burada yazdığınız için biz öğrendik, eskiden herkes bireysel olarak yaşar kendi içinde kalırdı.
Şimdi cezalar caydırıcı mı değil, o konuda hemfikiriz fakat bence artık aileler, çocuklar bile daha bilinçli. Bize yalancı muamelesi yapılır diye söyleyemezdik, artık taciz edilen bunun kendi suçu olmadığını biliyor

Fransada bir parkta otururken yan taraftakilerin bir iki yasindaki bebegi bana dogru seyirtti bende tam bir sevecen turk teyze olarak cocuga kollarimi actim ( ne manasaysa yaptigim ) anasi kaplan gibi kapti cocugu hemen kactilar en iyisini yapmis ben belki sapigim belki cocuga bisey yapicam

50yasinda bir adam ulkede 20yasindaki kızla flort ediyorsa mesela bu sapıklık degilmidir
Ve ulkece alkisliyoruz hicbir gazetede eleştirimiyor mesela.
13yasindakine de 30yasindaki sapik bakiyor
Hep ayni zihniyet yillarca evrile evrile bu hale geliyor.
Kadina cinsel meta olarak bakılıyor bu ulkede.30un altıysa çıtır ustu ise kart denen toplumda ne bekliyoruz.
En cok okumuş dedigimiz adamlar bile flort ederken kendinden 20 30 yas kucuk kadin peşinde.
30yas küçük kadinin neyinin pesinde bunlar?
Hep kadin bedeni uzerinden yaklasimlar...
Umut vaad edici birsey yok maalesef

çocukları böyle giydiren, giyinmesine izin veren, makyaj yapmasına, oje sürmesine, yani kadınsılaşmasına, videolar çekmesine, sosyal medyaya yarı çıplak, şuh, pedofililerin iştahlarını kabartacak malzeme verilmesine izin veren aileler de sorumlu.

böyle tipler toplumda var. biz onlara malzeme vermemeye çalışmalıyız. yasa yapıcılar ve kolluk kuvvetleri de gereken caydırıcı cezayı vermeli.

biz küçükken tüm gün sokaktaydık gece yarısına kadar. şimdi çocuklar yalnız bırakılamıyor.

Bu konuda size katılıyorum. Kızımı giydirirken o kadar dikkatli davranmaya çalışıyorum ki. Çünkü anneyim, çünkü korkuyorum.

Zihniyet sapıksa kıyafetin çok önemi olmasada dikkat çeksin istemiyorum. İnsanların zihniyetini değiştirmeye gücüm yetmediği için önlem almaya çalışıyorum.

O pislikler gizlice resimlerini cekip evlerinde masturbasyon yapsinlar diemi giysin cocuklar etegi tayti esimin resim cekerken yakaladigi sapigi naptilar biliyormusun serbest telefonuuda aldi elini kolunu salayarak evine gitti ve cesaretlendi cunku ceza almadi neden elle temas olmadigi icin dusun kacirsin tecavuz edip odursun anca ceza oda muebbet bile degil cocuk parkinda suyla oynayan dunyadan bi haber cocuklarin fotolari cikti telefonunda siz bilirsiniz genede
Bu iğrenç adamların zihniyeti yüzünden çocuklarımızı kısıtlamak doğru değil. Cinsel açlık, sapıklığın ortaya çıkmasında bir faktör de zaten bu zihniyette erkek yetiştiren anneler. Biz hayatımızı böyle yaşamamalıyız. Çünkü yanlış yapan biz değiliz. Önlemler ve cezalar artırılmalı, özgürce yaşaması gerekenler kendini kısıtlamamalı.

O kadar net duyabildiyseniz, ağzının payını verseydiniz. Sapıklık yaşa cinse giyime bakmıyor sapık işte. Çocuklarımızı takip etmeliyiz, yalnız bırakmamalıyız. Giyim kuşamı kısıtlayıp bunlara göre şekil almamalıyız. Hakaret yazmamak için çok uğraş verdim bu sapığa, biiiiiiiiip biiiip
Hiç katılmıyorum
Bu konuda hastalıklı beyinler suçlu
Doğru olan kadını gizlemek değil pis hastalıklı zihnin terbiyesi cezalandırılmasıdır
Biz kendimizi ve çocuklarımızı kısıtlamayacağız. Onlar iğrenç zihinlerini kısıtlayacaklar. Elbette tayt da, etek de giyecek çocuklarımız
Bu iğrenç adamların zihniyeti yüzünden çocuklarımızı kısıtlamak doğru değil. Cinsel açlık, sapıklığın ortaya çıkmasında bir faktör de zaten bu zihniyette erkek yetiştiren anneler. Biz hayatımızı böyle yaşamamalıyız. Çünkü yanlış yapan biz değiliz. Önlemler ve cezalar artırılmalı, özgürce yaşaması gerekenler kendini kısıtlamamalı.
herkes kendi tedbirini almalı. ben kızıma şalvar tarzı kıyafetler giydiriyorum mesela...

bu tür sapıkları hizaya getirmenin yöntemi, kesinlikle onların istediği gibi giyinmek yada davranmak değil.

ne yani, ben kendim veya çocuğuma daracık ve açık kıyafetler giydirerek mi bu varlıkları hizaya getireceğim. aksine ekmeklerine yağ sürmüş olurum.

benim bir anne olarak vazifem kendimi ve özellikle de çocuğumu bu tür insanların dikkatinden ve etkisinde uzak tutmaktır.
benim annelik vazifem, sapıkları hizaya sokacağım derken, evladımı yem etmek değildir.

tedbir için gereken neyse, çocuğumun kalbini kırmadan onu yaparım. gerekirse karton kolinin tepesini deler çocuğuma geçiririm öyle salarım dışarıya.

sonuçta bu tür bir hadise benim kızımın başına bir defa bile geldikten sonra, dünyadaki tüm sapıkları yola getirebilsem de artık bir değeri yok benim çocuğum için.

benim için öncelik, çocuğumu, bu tür insanlarla minimum (mümkünse hiç) muhatap olacak durumlarda ve şartlarda tutmaktır. sapıkları adam etmek ikinci sırada gelir. çünkü benim BİRİNCİ VAZİFEM ANNELİK.

anlayana sivri sinek saz demişler, anlamayana da davul zurna çalsan az...

Hanımlar pedofili, sapık, tecavüzcü mahlukatları kınayın tabii ama ülkeyi kötüler cinsten de yorumlar yazmayın rica ediyorum.

Maalesef sapık her türlü sapıktır, yanınızda anneniz de olsa tecavüz ediyorlar, herkes yıllar evvel annesiyle evine dönerken, hem annesi hem kendisi tecavüze uğrayan Serpil öğretmeni unutmuş.
"Taze kan istiyorum, taze kız istiyorum" diye böğürüp anne kıza tecavüz edip hunharca öldüren zanlı 16 yaşındaydı biliyor musunuz?

Ne giyim, ne yanınızda ebeveyn olması tecavüzü de cinayeti de engellemiyor, sorun zihniyet çünkü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X