- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.190
- 158
Avrupalılar değil çocuğunu evcil hayvanını bile izinsiz sevdirmez. Konuştukça batıyorsun bence hala yalnız dışarıya çıkmasın diyorsun 16 20 25 yaşına gelince de aynı şeyi diyeceksin muhtemelen yalnız işe de gitmesin babası götürsün getirsin malum sapıklar hazır bekliyor ve herkes onlara göre yaşamalı :)) Arabistan’a selam baya benzeyeceğiz onlara belliArabistanda yaşamıyorum. Hukuk kurallarını alıp kopyaladığımız gayet ileri seviyedeki bir avrupa şehrinde yaşıyorum.
Burada pedofilinin öyle katı cezaları var ki dr. hemşire dahi dokunurken izin ister anne babadan. Burada cezası var ben rahat olayım salayım çocuğumu dışarıya demiyor kimse. Markette mavi gözlü sarı bukleli bebek görsen bir kere baksan, ikinciye dikkatlice baksan anında polis çağırır şikayetçi olurlar.
Bizim cahil halkın derdi bu işte. Yasa olunca olaylar bitecek, biz rahat yetiştireceğiz çocukları zannediyorlar. Yasa olay olup bittikten sonra devreye giriyor. Çocuğun veya hayvanın başına gelen gelmiş. Sonra müebbet alsa o kişi sana ne kazandırır? O çocuğun veya hayvanın bedeni ruhu yaralandı bir kere.
Dışarıdaki tehlikelerden dolayı çocuk markete gitmemeli tek başına diyorum. İşte konuştuğumuz konu örnek. Sen çocuğu markete yolluyorsun, aç köpekler hazırda bekliyor.
Söylenen bir şeye art niyetle yaklaşan, ters anlamak isteyen insan varsa karşında ne yapsan anlatamıyorsun. Şu an yaşadığım şey bu.