Uygun başlık bulamadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya aslında ne dediğini duydum
Ama burada yazmaya parmaklarım varmıyor
Küçücük çocuk bedeni üzerine bu kadar çirkin düşünceler inanamadım
Gerçi biliyorum oluyor böyle şeyler ama gözle görüp kulakla duyunca etkisi çok fazla oluyor
Keşke gidip bir tokat patlatsaydınız.

çocukları böyle giydiren, giyinmesine izin veren, makyaj yapmasına, oje sürmesine, yani kadınsılaşmasına, videolar çekmesine, sosyal medyaya yarı çıplak, şuh, pedofililerin iştahlarını kabartacak malzeme verilmesine izin veren aileler sorumlu.
Hiç katılmıyorum
Bu konuda hastalıklı beyinler suçlu
Doğru olan kadını gizlemek değil pis hastalıklı zihnin terbiyesi cezalandırılmasıdır

çocukları böyle giydiren, giyinmesine izin veren, makyaj yapmasına, oje sürmesine, yani kadınsılaşmasına, videolar çekmesine, sosyal medyaya yarı çıplak, şuh, pedofililerin iştahlarını kabartacak malzeme verilmesine izin veren aileler sorumlu.

ne alakasi var bu saydiklarinizin konuyla? tayt ve askili giymek mi kadinlasmak yani? daha neler.

Siz de en az onlar kadar kötüsünüz .

Bugün dışarı çıktım
Daha 13 yaşında ya var ya yok bir kız çocuğu
Kardeşiyle markete giriyor
Kız bir tayt giymiş üzerine askılı bir tşört geçirmişti
Çocuk saflığıyla hiç birşeyin farkında değildi
Sürekli alışveriş yaptığım market burası eşim markete girdi
Bende dışarda bekliyorum
Kız önümden geçti
Karşıda markette çalışan 30 küsür yaşlarında çocuğa bakıyor o pis gözleriyle baştan aşağı süzüyor yanındaki adama kız hakkında bişey dedi
Adamda elini kaldırdı sen ne diyorsun dediğini duydum adamı itti ve içeri girdi
Bu kadar alçak pis rezil insanlarla yaşamak beni çok rahatsız ediyor
Nasıl bu halle geldi bu insanlar
Eşime demedim desem adamı kesin tartaklar olay çıkarırdı
Dert mi değilmi bilemedim ama paylaşmak istedim
Bugun bende parkta 2 kadinin çocuklarını resmen böyle olaylara(tecavüz,kaçırma,vs) nasil müsait duruma getirdiğine şahit oldum.Yaslari 6 ve 3 anneleri atmış ortalığa sohbet ediyorlar.Cocuklardan bir haber durumdalar.Benim çocuklar meyve suyu içiyordu yanlarına geldiler ağızlarına bakıyorlardı çocukların.Onlarada meyve suyu aldim bisiklet sürdüler.Kadinlar hicccc oralı bile değil.Niyetim kötü olsa alsam götürsem haberleri olmayacak sözde cocuklari parka getirmişler ama yok kendilerini getirmişler aslında.Allah akıl fikir versin valla 3 yaşında olan cok ayrı üzüldüm bebek daha 😓

Hiç katılmıyorum
Doğru olan kadını gizlemek değil pis hastalıklı zihnin terbiyesi cezalandırılmasıdır
bu tip zihinler cezalandırılmalı. ceza caydırıcı olmalı. ama biz de afedersiniz eşeği sağlam kazığa bağlamalıyız.

yasalarla korunmamış bir toplumda ebeveynler rahat olmamalı bence.

Hiç katılmıyorum
ben aslında birebir bu tip olaylar karşısında olan şeyi söylemiyorum. genel olarak çocukların çocukluğunun elinden alınmasına karşıyım.

büyüyünce istediğini giysin. şimdi çocuk gibi giyinsin. zamanı gelince ergen de olacak kadın da olacak.

aynı sekilde küçük çocuğun başını kapatanlardan da hoşlanmıyorum. çocukluğunu yaşasın. büyüyünce arzu ederse kapatsın başını.

Pislik herif. Açıkcası ben 3 yaşındaki kızımın eteginin altına tayt giydiriyorum.onların çünkü pis gözleri bakmasın diye. Ama Çocuklara pis gözle bakan insan her türlü bakar. Çocuk olarak görmüyor pislik. Valla açık kapalı giyim farlk etmiyor. Geçen videoda izledim küçücük Suriye uyruklu erkek çocuguna şu kağıt toplayan adamlardan biri tecavüz etmeye kalkıyordu. Allahtan yakaladılar. Keşke bu insanlar ölseler içim bulanıyor.

çocukları böyle giydiren, giyinmesine izin veren, makyaj yapmasına, oje sürmesine, yani kadınsılaşmasına, videolar çekmesine, sosyal medyaya yarı çıplak, şuh, pedofililerin iştahlarını kabartacak malzeme verilmesine izin veren aileler de sorumlu.

böyle tipler toplumda var. biz onlara malzeme vermemeye çalışmalıyız. yasa yapıcılar ve kolluk kuvvetleri de gereken caydırıcı cezayı vermeli.

biz küçükken tüm gün sokaktaydık gece yarısına kadar. şimdi çocuklar yalnız bırakılamıyor.
Ha biz kendimizi sapıklardan korumalıyız, onlar var ve aramızdalar diye düşünerek, çocuklarımızı, kendimizi baskılayarak yaşayacağız, öyle mi?
E aynı mantıkla katil de var, yaşamayalım gitsin yahu...

Toplum hep bu haldeydi hatta daha kötüydü. şimdi en azından çoğu sosyal medyadan, kadınlardan çekiniyor. Çocukken uğradığım tacizleri yazsam burdan köye yol olur, nefret ediyorum bu durumdan erkeklerin çoğu sapık maalesef
Tamam vardı var olmayada devam edecek lakin
Hastalıklı cinselik üzerine bu kadar cüretkar değildi toplum
Pedofili ensest çocuk yaşta evliliğin meşru görülmesi karşıt görüşlü adamın karısı kızı üzerinden cinsel hakaretler normalimiz oldu nerdeyse
Sırtı sıvazlanıyor onay görüyor korkmuyor insanlar

Son düzenleme:
bu tip zihinler cezalandırılmalı. ceza caydırıcı olmalı. ama biz de afedersiniz eşeği sağlam kazığa bağlamalıyız.

yasalarla korunmamış bir toplumda ebeveynler rahat olmamalı bence.
İnanki hiç alakası yok
Zihniyet pisse ister çarşafın altında gezdir o gene iştah duyacaktır

Ha biz kendimizi sapıklardan korumalıyız, onlar var ve aramızdalar diye düşünerek, çocuklarımızı, kendimizi baskılayarak yaşayacağız, öyle mi?
E aynı mantıkla katil de var, yaşamayalım gitsin yahu...
Tabi canım tam olarak söylediğim bu.
Hiç mesajımda caydırıcı cezalar verilmeli, kolluk kuvvetleri, yasa yapıcılar da üzerine düşeni yapmalı vs dememişim zaten ben.
Demişim ki sadece ama sadece biz sorumluyuz.

ben aslında birebir bu tip olaylar karşısında olan şeyi söylemiyorum. genel olarak çocukların çocukluğunun elinden alınmasına karşıyım.

büyüyünce istediğini giysin. şimdi çocuk gibi giyinsin. zamanı gelince ergen de olacak kadın da olacak.

aynı sekilde küçük çocuğun başını kapatanlardan da hoşlanmıyorum. çocukluğunu yaşasın. büyüyünce arzu ederse kapatsın başını.
Bende doğru bulmuyorum bir çocuğu çocukluğunun elinden alınarak ona kimlik yüklenmesini
Kız çocuklarının daha çocuk yaşta dişiliğinin öne çıkarılması haksızlıktır insafsızlıktır
Bu evladına makyaj yapan anne başını örten anne içinde geçerlidir
Bu erkek çocukları içinde aynı şeydir
Daha küçük yaşta silaha savaşa kavgaya özendirilen futboll fanatikliğinin o rezil kültürü
Bir anne babanın çocuğuna yapacağı en büyük kötülüktür
Bu ayrı
Ama çocuğu kapatarak kotumak çözüm olmayacaktır
Bu sadece kız çocukları içinde geçerli değil erkek çocuklarımızda bir o kadar tehlikede

Bugün dışarı çıktım
Daha 13 yaşında ya var ya yok bir kız çocuğu
Kardeşiyle markete giriyor
Kız bir tayt giymiş üzerine askılı bir tşört geçirmişti
Çocuk saflığıyla hiç birşeyin farkında değildi
Sürekli alışveriş yaptığım market burası eşim markete girdi
Bende dışarda bekliyorum
Kız önümden geçti
Karşıda markette çalışan 30 küsür yaşlarında çocuğa bakıyor o pis gözleriyle baştan aşağı süzüyor yanındaki adama kız hakkında bişey dedi
Adamda elini kaldırdı sen ne diyorsun dediğini duydum adamı itti ve içeri girdi
Bu kadar alçak pis rezil insanlarla yaşamak beni çok rahatsız ediyor
Nasıl bu halle geldi bu insanlar
Eşime demedim desem adamı kesin tartaklar olay çıkarırdı
Dert mi değilmi bilemedim ama paylaşmak istedim
Eşim de bir sapigi yakaladı önce temiz dövdü sonra polise verdi pislik 6 yaslarinda bir kizi taciz etmis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X