Uygun başlık bulamadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende doğru bulmuyorum bir çocuğu çocukluğunun elinden ona kimlik yüklenmesini
Kız çocuklarının daha çocuk yaşta dişiliğinin öne çıkarılması haksızlıktır insafsızlıktır
Bu evladına makyaj yapan anne başını örten anne içinde geçerlidir
Bu erkek çocukları içinde aynı şeydir
Daha küçük yaşta silaha savaşa kavgaya özendirilen futboll fanatikliğinin o rezil kültürü
Bir anne babanın çocuğuna yapacağı en büyük kötülüktür
Bu ayrı
Ama çocuğu kapatarak kotumak çözüm olmayacaktır
Bu sadece kız çocukları içinde geçerli değil erkek çocuklarımızda bir o kadar tehlikede
Altına imzamı atarım.

Bu tip konuların kısır döngüsü bu zaten. Bir kişi çıkar anne babalar da uyanık olmalı çocuklara dikkat etmeli der. Bir grup çıkar zihniyet pis biz ne yapalım der.

Bu olaylar hep vardı ve var olacak da malesef. Çocuğa hayvana hallenmek bir hastalık, sapıklık.

Biz dikkat edeceğiz. Devleti yönetenler de gereken cezayı verecek. Olay bu.

çocukları böyle giydiren, giyinmesine izin veren, makyaj yapmasına, oje sürmesine, yani kadınsılaşmasına, videolar çekmesine, sosyal medyaya yarı çıplak, şuh, pedofililerin iştahlarını kabartacak malzeme verilmesine izin veren aileler de sorumlu.

böyle tipler toplumda var. biz onlara malzeme vermemeye çalışmalıyız. yasa yapıcılar ve kolluk kuvvetleri de gereken caydırıcı cezayı vermeli.

biz küçükken tüm gün sokaktaydık gece yarısına kadar. şimdi çocuklar yalnız bırakılamıyor.
Kesinlikle katiliyorum ozellikle tik tok denen IQ seviyesi dusuklerin sitesi tam bir pedofoli yuvasi 10 16 das araligi kizlar nasil cahilce videolar doldurmus yazik o cocuklara

ne alakasi var bu saydiklarinizin konuyla? tayt ve askili giymek mi kadinlasmak yani? daha neler.
Tabi canım tam olarak söylediğim bu.
Hiç mesajımda caydırıcı cezalar verilmeli, kolluk kuvvetleri, yasa yapıcılar da üzerine düşeni yapmalı vs dememişim zaten ben.
Demişim ki sadece ama sadece biz sorumluyuz.
Anlamiyorlar yapacak ne var serefsiz kopiere tecavuz edip olumune sebeb oldu 600 tl odedi serbest simdi nerde adalet hani nerde koruyacaksiniz cocuklarinizi avm lerde parkta evde misafirlikte okulda heryerde koruyun malesef bu dunyada adalet yokkkk.

Anlamiyorlar yapacak ne var serefsiz kopiere tecavuz edip olumune sebeb oldu 600 tl odedi serbest simdi nerde adalet hani nerde koruyacaksiniz cocuklarinizi avm lerde parkta evde misafirlikte okulda heryerde koruyun malesef bu dunyada adalet yokkkk.

tamam da bu konuyla alakasi ne? konuda markete giden kiz cocugu var. gitmesin mi? alintiladiginiz uyenin ilk mesaji sacmaligin daniskasi, ben de zaten onu cevapladim. sonraki cezalandirilmalariyla ilgili mesajlarina katiliyorum ama ilkine katilmiyorum. bu konuyla da zerre kadar alakasi yok. buyuk harfle yazayim KONUDAKI COCUK MARKETE GITMIS. MARKET. M-A-R-K-E-T.

çocukları böyle giydiren, giyinmesine izin veren, makyaj yapmasına, oje sürmesine, yani kadınsılaşmasına, videolar çekmesine, sosyal medyaya yarı çıplak, şuh, pedofililerin iştahlarını kabartacak malzeme verilmesine izin veren aileler de sorumlu.

böyle tipler toplumda var. biz onlara malzeme vermemeye çalışmalıyız. yasa yapıcılar ve kolluk kuvvetleri de gereken caydırıcı cezayı vermeli.

biz küçükken tüm gün sokaktaydık gece yarısına kadar. şimdi çocuklar yalnız bırakılamıyor.
Biz kendimizi ve çocuklarımızı kısıtlamayacağız. Onlar iğrenç zihinlerini kısıtlayacaklar. Elbette tayt da, etek de giyecek çocuklarımız

tamam da bu konuyla alakasi ne? konuda markete giden kiz cocugu var. gitmesin mi? alintiladiginiz uyenin ilk mesaji sacmaligin daniskasi, ben de zaten onu cevapladim. sonraki cezalandirilmalariyla ilgili mesajlarina katiliyorum ama ilkine katilmiyorum. bu konuyla da zerre kadar alakasi yok. buyuk harfle yazayim KONUDAKI COCUK MARKETE GITMIS. MARKET. M-A-R-K-E-T.
Sen bi sakin ol anlamadigin yada baska pencereden baktimiz belli elbetteki carsafada koysan sapik icin caydirici olmaz onlara bahane cok benim dediim onleminizi alin genede herkes kendi bilir

Biz kendimizi ve çocuklarımızı kısıtlamayacağız. Onlar iğrenç zihinlerini kısıtlayacaklar. Elbette tayt da, etek de giyecek çocuklarımız
O pislikler gizlice resimlerini cekip evlerinde masturbasyon yapsinlar diemi giysin cocuklar etegi tayti esimin resim cekerken yakaladigi sapigi naptilar biliyormusun serbest telefonuuda aldi elini kolunu salayarak evine gitti ve cesaretlendi cunku ceza almadi neden elle temas olmadigi icin dusun kacirsin tecavuz edip odursun anca ceza oda muebbet bile degil cocuk parkinda suyla oynayan dunyadan bi haber cocuklarin fotolari cikti telefonunda siz bilirsiniz genede

yurtdışında yaşıyorum. burada bu konuyla ilgili yasalar öyle katı ki.
türk bir arkadaşın başına geldi. adam kızını omuzlarına oturtmuş. bahçede babasının omzunda şımaran kız çocuğunu görünce komşu polisi aramış. pedofili diye.

Türk adam kafayı yedi beni bununla suçladılar diye.

Dr a gitsen çocuğunun göğsünü dinleyeceği zaman dr müsade ister aileden. Boğazını açıp bakacağı zaman müsade ister. Öyle katı ki kurallar. Kimse de kurallar caydırıcı biz temkinli olmayacağız çocuğumu serbest bırakayım, sapıklar ceza alsın demiyor.

Çünkü suç işleyene ya da suçu açığa çıkana kadar kim sapık kim değil bilemeyiz. Biz çocuklarımızı korumakla sorumluyuz. Bahsettiğim sadece tayt veya etek giymeleri değil.

türk bir arkadaşın başına geldi. adam kızını omuzlarına oturtmuş. bahçede babasının omzunda şımaran kız çocuğunu görünce komşu polisi aramış. pedofili diye.

Dr a gitsen çocuğunun göğsünü dinleyeceği zaman dr müsade ister aileden. Boğazını açıp bakacağı zaman müsade ister. Öyle katı ki kurallar. Kimse de kurallar caydırıcı biz temkinli olmayacağız çocuğumu serbest bırakayım, sapıklar ceza alsın demiyor.

Çünkü suç işleyene ya da suçu açığa çıkana kadar kim sapık kim değil bilemeyiz. Biz çocuklarımızı korumakla sorumluyuz. Bahsettiğim sadece tayt veya etek giymeleri değil.
Anlatamiyoruzda neyse Allah kimseye yasatmasin ben bir kadin pedofoli bile gordum

ben aslında birebir bu tip olaylar karşısında olan şeyi söylemiyorum. genel olarak çocukların çocukluğunun elinden alınmasına karşıyım.

büyüyünce istediğini giysin. şimdi çocuk gibi giyinsin. zamanı gelince ergen de olacak kadın da olacak.

aynı sekilde küçük çocuğun başını kapatanlardan da hoşlanmıyorum. çocukluğunu yaşasın. büyüyünce arzu ederse kapatsın başını.
Hırsız bir yolunu bulur eve girer zaten girmek isterse biz kapıyı kilitlemesek de olur demek gibi bir şey bu dediğiniz.
Altına imzamı atarım.

Bu tip konuların kısır döngüsü bu zaten. Bir kişi çıkar anne babalar da uyanık olmalı çocuklara dikkat etmeli der. Bir grup çıkar zihniyet pis biz ne yapalım der.

Bu olaylar hep vardı ve var olacak da malesef. Çocuğa hayvana hallenmek bir hastalık, sapıklık.

Biz dikkat edeceğiz. Devleti yönetenler de gereken cezayı verecek. Olay bu.
Afedersiniz ama karşınıza çıplak çocuk gelse tahrik mi olacaksınız? Çocuk çıplak olduğu için değil zihniyeti bozuk olduğu için ayarı bozuk o tiplerin. Markete giden çocuk mini etekli ojeli dememiş konu sahibi oraya neden dokundurdunuz? tayt giymenin nesi çocuk gibi değil ki? Tayt, şort, etek bayılırdım çocukken giymeye. Mesajlarınız bağlamdan uzak kopuk kopuk başka şeylere değinmiş, ceza alsınlar kimse almasın demedi ki? Kapıyı kilitlenmekten kastınız ne mesela ne yapsın aileler? Bu olaylar hep vardı demeden biraz önce kendi çocukluğunuzda olmadığını söylemişsiniz

personal space ve bireye saygı böyle bir şey, çocuğu birey kabul edip saygı duymak önemlidir tayt giydi de tacizlendi demek bunun tam olarak zıttı oluyor. Orda Sizin için zaten problem yokmuş anlattığınıza göre, uzaktan davulun sesi hoş gelir hesabı siz kendinizi üzmeyin.

ben aslında birebir bu tip olaylar karşısında olan şeyi söylemiyorum. genel olarak çocukların çocukluğunun elinden alınmasına karşıyım.

büyüyünce istediğini giysin. şimdi çocuk gibi giyinsin. zamanı gelince ergen de olacak kadın da olacak.

aynı sekilde küçük çocuğun başını kapatanlardan da hoşlanmıyorum. çocukluğunu yaşasın. büyüyünce arzu ederse kapatsın başını.
Tam olarak çocuk gibi giyinmek nedir acaba, mesela kız çocuğu etek giyerse boyu ne kadar olursa çocuk gibi giyinmiş sayılır sizin için. Ha demek ki etek giyilmesin kollarda kapatılsın ki sapıklar bakamasın değil mi ama bir haberimiz var ki çarşafta giyse o çarşafın altındakini merak edecek bu zihniyet(!) Yazdıklarınız hiç hoş değil kapıyı kilitlemek falan hiç kimse kızı askılı giydi etek diye sapıklara kapıayı açmış olmuyor(!)

Afedersiniz ama karşınıza çıplak çocuk gelse tahrik mi olacaksınız? Çocuk çıplak olduğu için değil zihniyeti bozuk olduğu için ayarı bozuk o tiplerin. Markete giden çocuk mini etekli ojeli dememiş konu sahibi oraya neden dokundurdunuz? tayt giymenin nesi çocuk gibi değil ki? Tayt, şort, etek bayılırdım çocukken giymeye. Mesajlarınız bağlamdan uzak kopuk kopuk başka şeylere değinmiş, ceza alsınlar kimse almasın demedi ki? Kapıyı kilitlenmekten kastınız ne mesela ne yapsın aileler? Bu olaylar hep vardı demeden biraz önce kendi çocukluğunuzda olmadığını söylemişsiniz
Özelde değil genelde konuştum. Konuya paralel olarak savunduğum şey şu;

Çok sıkı caydırıcı kanunlar da olsa bu olaylar yaşanır. Öyle bir ülkede yaşıyorum. Ama bu olaylar olmaya devam ediyor.

Çünkü dediğiniz gibi sapıklık. Kapalılığa veya açıklığa bakmıyor. Ömür boyu hapis yatacağını da bilse kendini bunu yapmaktan alı koyamıyor. Sapık çünkü.

Biz ebeveyn olarak çocuğu korumamız lazım.

Ben tayt şort giymesin demedim. Bir üye cımbızla aldı onu başka yere taşıdı. Topuklu ayakkabılar çıktı çocuklar için, makyaj, oje.. hem ruh sağlığı olarak hem beden sağlığı olarak zararlı şeyler. Kadınsı giyinen, ruj sürülen, bikinili fotograflar.. insta da öyle çok ki. Sapıkları kanun cezalandırsın ben çocuğumu rahat büyüteceğim demeli miyiz sizce?

personal space ve bireye saygı böyle bir şey, çocuğu birey kabul edip saygı duymak önemlidir tayt giydi de tacizlendi demek bunun tam olarak zıttı oluyor. Orda Sizin için zaten problem yokmuş anlattığınıza göre, uzaktan davulun sesi hoş gelir hesabı siz kendinizi üzmeyin.
Ben ne çocuklar için ne kadınlar için tayt giydi de tahrik etti onun da sucu var demiyorum. Hayvanlara da yapılıyor bu ona ne diyeceğiz o zaman o da mı adamı tahrik etti?

Burada ortalama, genel bir şey söylenip geçiliyor. Otursam bu konuda saatlerce konuşabilecek bir alt yapıya, eğitime sahibim. Ama burada bir üye çıkıyor tayt giydi diye mi vs aradan bir şey çekip konuyu dağıtıyor. Hepsine cevap vermekte kopuk kopuk bir durum oluşturuyor.

Hasılı kelam savunduğum şey şu; devlet de üzerine düşeni yapacak anne babalar da.

Tam olarak çocuk gibi giyinmek nedir acaba, mesela kız çocuğu etek giyerse boyu ne kadar olursa çocuk gibi giyinmiş sayılır sizin için. Ha demek ki etek giyilmesin kollarda kapatılsın ki sapıklar bakamasın değil mi ama bir haberimiz var ki çarşafta giyse o çarşafın altındakini merak edecek bu zihniyet(!) Yazdıklarınız hiç hoş değil kapıyı kilitlemek falan hiç kimse kızı askılı giydi etek diye sapıklara kapıayı açmış olmuyor(!)
Giyiminden bahseden kim? kız çocuğunu yanında büyüğü olmadan markete yollamayı bu devirde aklım almıyor. Buyrun konu sahibinin anlattığı örnek.

Sosyal medyada hesap açmasına, video fotoğraf yüklemesine izin vermesine, aptal saptal fenomenlerin hayatına, giyimine, rujuna ojesine özenmesine izin veren ailelere söylüyorum ben.

Çocuğunu telefona tablete mahkum edersen bunları görür özenir.

Sosyal medyadan çocuk yaştakilerle buluşma ayarlamaya çalışan o kadar çok sapık var ki.

Konu sahibi giyimini vurguladığı için ben de direkt onu mesele etmişim gibi oldu. Öyle olsaydı arabistanda iranda vs kapalı giyinilen yerlerde bu sorun olmazdı.

Ama evet çocukların üzerinde fazla kadınsı ve yaşına yakışmayan şeyler görüyorum bunlar bence problem. Kolunun kısa olması, etek boyu vs demiyorum.

Oglak kizi Oglak kizi size özelden bir foto attım. buraya koymamak için. açık mı giyinmiş? Hayır. Kadınsı mı giyinmiş evet. Çocuk gibi giyinmemiş öyle değil mi? Çok daha fenalarını gördüm bu fotoğraftan ama neyse ki google sildiği için bulabildiğimi yolladım size.

Özelde değil genelde konuştum. Konuya paralel olarak savunduğum şey şu;

Çok sıkı caydırıcı kanunlar da olsa bu olaylar yaşanır. Öyle bir ülkede yaşıyorum. Ama bu olaylar olmaya devam ediyor.

Çünkü dediğiniz gibi sapıklık. Kapalılığa veya açıklığa bakmıyor. Ömür boyu hapis yatacağını da bilse kendini bunu yapmaktan alı koyamıyor. Sapık çünkü.

Biz ebeveyn olarak çocuğu korumamız lazım.

Ben tayt şort giymesin demedim. Bir üye cımbızla aldı onu başka yere taşıdı. Topuklu ayakkabılar çıktı çocuklar için, makyaj, oje.. hem ruh sağlığı olarak hem beden sağlığı olarak zararlı şeyler. Kadınsı giyinen, ruj sürülen, bikinili fotograflar.. insta da öyle çok ki. Sapıkları kanun cezalandırsın ben çocuğumu rahat büyüteceğim demeli miyiz sizce?
Mesajları alıntılayıp bahsettiğim sözlerinizi belirginleştirdim neye istinaden söylediğimi belirtmek adına. Baksaydınız görebilirdiniz
kimsenin topukluyu, makyajı savunduğunu okumadım, aynı vurguyu yapmışsınız. Öyle bir iddiada bulunan yok. pedofilinin kaynağı instagram paylaşımları değildir, sapık olanın imaja bakış açısıdır, zihnidir.
kapalılıktan açıklıktan hiç bahsetmedim, sapığın cinsiyeti, yaşı, mesleği, sebebi olmaz dedim.
Kanunla ilgili de bir yorumda bulunmadım, onu kural koyucular bilecektir. Çocuğu doğurup salın, takip etmeyin diyen de olmadı, elbet herkes evladıyla ilgilnsin.

Sorduğum soruların cevabını vermemişsiniz yine bağlamdan uzak yuvarlak bi Metin yazmışsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X