Uygun başlık bulamadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oglak kizi Oglak kizi size özelden bir foto attım. buraya koymamak için. açık mı giyinmiş? Hayır. Kadınsı mı giyinmiş evet. Çocuk gibi giyinmemiş öyle değil mi? Çok daha fenalarını gördüm bu fotoğraftan ama neyse ki google sildiği için bulabildiğimi yolladım size.
Ben ortada fena fotoğraf falan görmedim. Kadınsı dediğin kolye ve çantadan ibaret. Neyin peşindesin kadınsı gören bence sizin zihniyetiniz bize göre ortada bir çocuk ve aksesuarlar var oda ebeveyne kalmış ister oje sürer ister kızına çanta takar

Ben ne çocuklar için ne kadınlar için tayt giydi de tahrik etti onun da sucu var demiyorum. Hayvanlara da yapılıyor bu ona ne diyeceğiz o zaman o da mı adamı tahrik etti?

Burada ortalama, genel bir şey söylenip geçiliyor. Otursam bu konuda saatlerce konuşabilecek bir alt yapıya, eğitime sahibim. Ama burada bir üye çıkıyor tayt giydi diye mi vs aradan bir şey çekip konuyu dağıtıyor. Hepsine cevap vermekte kopuk kopuk bir durum oluşturuyor.

Hasılı kelam savunduğum şey şu; devlet de üzerine düşeni yapacak anne babalar da.
Altyapınızı ve eğitiminizi vurgulamak zorunda hissetmeniz bana tebessüm ettirdi. Bence yazdığınız mesajları tekrar gözden geçirin.

Son düzenleme:
yalniz kalpler yalniz kalpler Ben sizin demek istediğinizin Türkçesini yazayım, kadınsı giyinirse(!) çocuğa bakılır ve hatta ilerisini bile görür en iyisi mi siz öyle giydirmeyin ki sapıklar peşine takılmasın. Yakışmıyor sosyal medyadan görüp oje ruj şuh falan diye saçmalamayın da Türkçesini yazın, herkes çocuğunu nasıl yetiştireceğini ve koruyacağını bilir

çocukları böyle giydiren, giyinmesine izin veren, makyaj yapmasına, oje sürmesine, yani kadınsılaşmasına, videolar çekmesine, sosyal medyaya yarı çıplak, şuh, pedofililerin iştahlarını kabartacak malzeme verilmesine izin veren aileler de sorumlu.

böyle tipler toplumda var. biz onlara malzeme vermemeye çalışmalıyız. yasa yapıcılar ve kolluk kuvvetleri de gereken caydırıcı cezayı vermeli.

biz küçükken tüm gün sokaktaydık gece yarısına kadar. şimdi çocuklar yalnız bırakılamıyor.
Tisort ve tayt giymesin mi cocuk? Bu nasil sacma bi dusunce. Tovbe etmistim su bdvye yazmamak icin ama vallahi engel olamadim kendime. Makyaj vardi demis mi kadin? Ya da kadinsallasmis mii demis? Tamam herseyin olcusu vardir. Bende boyle dusunurum ama 13 yasinda bir cocuk oje surdu diye kadinlasti mi? Seviyo ki yapiyor. Neden yapmasin? Tisort ve taytin neyi tahrik edici ?!
Ay pes vallahi pes. Ne giydirelim biz bu kizlara?!
Benim de bir kizim var. Korkuyorum gercekten korkuyorum artik 2. Bir cocugu dunyaya getirmeye. Istedigini giyer benim kizim,yasina uygun oldugu surece. Onlar erkeklerini guzel yetistirsin. Ahlakli,saygili,sevgi dolu yetistirsinler. O erkekler kucucuk kiz cocuna bakacak kadar haysiyetsiz,adi ve pislik olmasinlar. Sinirim tepeme firladi !

Giyiminden bahseden kim? kız çocuğunu yanında büyüğü olmadan markete yollamayı bu devirde aklım almıyor. Buyrun konu sahibinin anlattığı örnek.

Sosyal medyada hesap açmasına, video fotoğraf yüklemesine izin vermesine, aptal saptal fenomenlerin hayatına, giyimine, rujuna ojesine özenmesine izin veren ailelere söylüyorum ben.

Çocuğunu telefona tablete mahkum edersen bunları görür özenir.

Sosyal medyadan çocuk yaştakilerle buluşma ayarlamaya çalışan o kadar çok sapık var ki.

Konu sahibi giyimini vurguladığı için ben de direkt onu mesele etmişim gibi oldu. Öyle olsaydı arabistanda iranda vs kapalı giyinilen yerlerde bu sorun olmazdı.

Ama evet çocukların üzerinde fazla kadınsı ve yaşına yakışmayan şeyler görüyorum bunlar bence problem. Kolunun kısa olması, etek boyu vs demiyorum.
13 yasinda cocuk markete , bakkala gitmesin mi? Sonra nasil ogrenecek ayaklari ustunde durmayi? Nasil aileden kopacak? 13 yas orta son bilemedin lise 1 ogrencisidir. Sinirden yas hesabi yapamadim. Biz o yastayken fellik fellik gezerdik arkadaslarimizla. Uygun ortamlara girerdik. Markete , bakkala,firina giderdik. Kiz diye tek basina markete gitmesin mi yani bu cocuk?!
Hah iste tam da sizin gibilerin yetistirdigi cocuklardan dolayi oluyor bu pis olaylar. Kiz cocugu yaninda buyuk olmadan disari cikamazmis da bunu akli almiyormus da. Kiz cocuk cikamaz ama erkegi gondeririz. Hic sorun olmaz erkek ciktiginda demi? Lafa bak lafa.

Kadına taciz olur,insanlar ilk önce kadın ne giymiş acaba der. Çocuğa taciz olur, ama çocuk kadınsı giyinmiş der. Hey Allah'ım. İnsanlar istediğini giyer. Mağdurun giydiği kıyafet, sapığın bahanesi olamaz! Yapmayın nolur. Peki hayvana tecavüz edildiğinde hayvanın suçu ne? Durusu mu? Bakısı mı? Ya erkek çocukları? Allah tüm sapıkların cezasını versin.

Kadına taciz olur,insanlar ilk önce kadın ne giymiş acaba der. Çocuğa taciz olur, ama çocuk kadınsı giyinmiş der. Hey Allah'ım. İnsanlar istediğini giyer. Mağdurun giydiği kıyafet, sapığın bahanesi olamaz! Yapmayın nolur. Peki hayvana tecavüz edildiğinde hayvanın suçu ne? Durusu mu? Bakısı mı? Ya erkek çocukları? Allah tüm sapıkların cezasını versin.
Ona da derler ki ama hayvan ciplakti. :sopa:
Gercekten azalarak degil birden bitsin su pis dusuncedeki insanlar. Hem o sapiklar hem de magduru suclamaya calisanlar. Allah bildigi gibi yapsin hepsini!

çocukları böyle giydiren, giyinmesine izin veren, makyaj yapmasına, oje sürmesine, yani kadınsılaşmasına, videolar çekmesine, sosyal medyaya yarı çıplak, şuh, pedofililerin iştahlarını kabartacak malzeme verilmesine izin veren aileler de sorumlu.

böyle tipler toplumda var. biz onlara malzeme vermemeye çalışmalıyız. yasa yapıcılar ve kolluk kuvvetleri de gereken caydırıcı cezayı vermeli.

biz küçükken tüm gün sokaktaydık gece yarısına kadar. şimdi çocuklar yalnız bırakılamıyor.
Hayvanlar da mi makyaj yapiyo da tahrik unsuru oluyo ! Pedofili basli basina bir hastaliktir bisey yapmanizs gerek yok ben bebek diyeceginiz bir yavruya tecavuze yeltenildigini işim geregi malesef bilmek zorunda kaldim o makyaj yapmiyordu ya da acik giyinmiyordu artik durum pedofiliden çıkmış durumda bariz ahlaksizlik ve sapiklik dolu bir dunya ben eminim ki biz kucukken de yasaniyodu olaylar sadece medya unsuru olmadigindan bilmiyoduk ya da aaa amcasi seviyo diyoduk

13 yasinda cocuk markete , bakkala gitmesin mi? Sonra nasil ogrenecek ayaklari ustunde durmayi? Nasil aileden kopacak? 13 yas orta son bilemedin lise 1 ogrencisidir. Sinirden yas hesabi yapamadim. Biz o yastayken fellik fellik gezerdik arkadaslarimizla. Uygun ortamlara girerdik. Markete , bakkala,firina giderdik. Kiz diye tek basina markete gitmesin mi yani bu cocuk?!
Hah iste tam da sizin gibilerin yetistirdigi cocuklardan dolayi oluyor bu pis olaylar. Kiz cocugu yaninda buyuk olmadan disari cikamazmis da bunu akli almiyormus da. Kiz cocuk cikamaz ama erkegi gondeririz. Hic sorun olmaz erkek ciktiginda demi? Lafa bak lafa.
Duymuştum arabistanda el kadar erkek bebeğin bile olsa yanında erkek var diye dışarıya erkeksiz çıkma hakları o zaman oluyor eş erkek kardeş veya babasız çıkamıyorlar bankada kendi isimlerine hesap açamıyorlar yurtdışına çıkmak isteyen kadına kötü gözle bakılıyor çalışma desen sadece kadınlar içinde otobüs desen öyle kadını kız çocuğunu diri diri gömmek kişiliğini bertaraf etmek ne için erkek kendine hakim olamıyormuş ondanmış sapıklar

Duymuştum arabistanda el kadar erkek bebeğin bile olsa yanında erkek var diye dışarıya erkeksiz çıkma hakları o zaman oluyor
Hanimefendi Arabistanda yasiyorsa demek ki. Bu dusunceleri de ordan geliyor sanirim. Sanki 5 yasinda cocuktan bahseder gibi 13 yasinda kizin ne isi var disarda tek basina diyor. Ay şok oldum gercekten. 🤦‍♀️

Komu sahibi hamile. Bir de çocuk duymasın diye bağıramamıs. Normal de evet bağırıp rezil edip üstüne adamı bir güzel dövmek lazıö
Aslinda hakli cocuk kotu etkilenebilirdi. Korkardi yavrum. Valla ne diyeyim o serefsiz cezasiz kalmis ya cok uzuldum gercekten 😔

Ben yalnizkalpler isimli kullanıcının anne olduğunu düşünüyordum. Sanırım talihsiz bir açıklama yaptı, yani öyle inanmak istiyorum. Yoksa sanırım hiçbir kadın çocuk şunu giysin veya giymesin bakarlar ederler demez yani başka türlüsü zaten kadınlığa yakışmaz

Hayvanlar da mi makyaj yapiyo da tahrik unsuru oluyo ! Pedofili basli basina bir hastaliktir bisey yapmanizs gerek yok ben bebek diyeceginiz bir yavruya tecavuze yeltenildigini işim geregi malesef bilmek zorunda kaldim o makyaj yapmiyordu ya da acik giyinmiyordu artik durum pedofiliden çıkmış durumda bariz ahlaksizlik ve sapiklik dolu bir dunya ben eminim ki biz kucukken de yasaniyodu olaylar sadece medya unsuru olmadigindan bilmiyoduk ya da aaa amcasi seviyo diyoduk
Sonraki mesajlarımda bu söylediklerinizin hepsini aynen söylüyorum. Tek bir mesajla isteyen istediğini anlıyor. Bir araba laf ediyorum aradan istediklerini alıp laf atıyorlar.

Herkes bildiğini okur ne diyeyim.

Ben yalnizkalpler isimli kullanıcının anne olduğunu düşünüyordum. Sanırım talihsiz bir açıklama yaptı, yani öyle inanmak istiyorum. Yoksa sanırım hiçbir kadın çocuk şunu giysin veya giymesin bakarlar ederler demez yani başka türlüsü zaten kadınlığa yakışmaz
Anne olmama gerek yok. Konu suç teşkil ediyor. İçinde yaşadığım toplumun bir sorunu varsa beni ilgilendirmiyorsa, ben anne değilsem bana ne anneler düşünsün demem.

Herkesle aynı şeyi söylüyorum. Devlet gereken cezayı verecek ama ebeveynler de dikkat edecek. Çünkü cezası ağır bile olsa bu sapık zihniyet her zaman var olacak ve onlar suç işlemeden biz kimin ne olduğunu bilmiyoruz.

Bütün dediğim bu.

Ben değil pedogoglar diyor çocuğu çocuk gibi giydirin. Çocuk gibi oyunlar oynasın vs. Zaten gün gelecek yetişkin olacak. Ama çocukluğa geri dönemeyecek.

Anne olmama gerek yok. Konu suç teşkil ediyor. İçinde yaşadığım toplumun bir sorunu varsa beni ilgilendirmiyorsa, ben anne değilsem bana ne anneler düşünsün demem.

Herkesle aynı şeyi söylüyorum. Devlet gereken cezayı verecek ama ebeveynler de dikkat edecek. Çünkü cezası ağır bile olsa bu sapık zihniyet her zaman var olacak ve onlar suç işlemeden biz kimin ne olduğunu bilmiyoruz.

Bütün dediğim bu.

Ben değil pedogoglar diyor çocuğu çocuk gibi giydirin. Çocuk gibi oyunlar oynasın vs. Zaten gün gelecek yetişkin olacak. Ama çocukluğa geri dönemeyecek.
Bende anne değilim ben de rahatsız olurum, bu insan olmakla ilgili. Benim anlatmaya çalıştığım ben sizi bir üyeyle karıştırdım çocuğu olan, onun için demiştim ben anne diye biliyordum kısmını.

Arabistanda yaşamıyorum. Hukuk kurallarını alıp kopyaladığımız gayet ileri seviyedeki bir avrupa şehrinde yaşıyorum.

Burada pedofilinin öyle katı cezaları var ki dr. hemşire dahi dokunurken izin ister anne babadan. Burada cezası var ben rahat olayım salayım çocuğumu dışarıya demiyor kimse. Markette mavi gözlü sarı bukleli bebek görsen bir kere baksan, ikinciye dikkatlice baksan anında polis çağırır şikayetçi olurlar.

Bizim cahil halkın derdi bu işte. Yasa olunca olaylar bitecek, biz rahat yetiştireceğiz çocukları zannediyorlar. Yasa olay olup bittikten sonra devreye giriyor. Çocuğun veya hayvanın başına gelen gelmiş. Sonra müebbet alsa o kişi sana ne kazandırır? O çocuğun veya hayvanın bedeni ruhu yaralandı bir kere.

Dışarıdaki tehlikelerden dolayı çocuk markete gitmemeli tek başına diyorum. İşte konuştuğumuz konu örnek. Sen çocuğu markete yolluyorsun, aç köpekler hazırda bekliyor.

Söylenen bir şeye art niyetle yaklaşan, ters anlamak isteyen insan varsa karşında ne yapsan anlatamıyorsun. Şu an yaşadığım şey bu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X