- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.806
- 198
- Konu Sahibi feruzecerci
Ben buradan sinir oldum lütfen siz de artık hanımcık halinizden çıkıp tepki gösterin.Son geldiğinde galiba biz de soğuk davrandigimiz için ikisi de o kadar canımızı yaktı ki... Belki o konuşmalar olmasa yine de takmazdım. Biz çocuk istiyoruz bunu biliyor, 8 aydır deniyoruz nasip olmadı. Bana başbaşa olduğumuzda çocuk yapma der sürekli. Eşimle birlikteyken Firuze nasıl bir anne olurdu acaba çok rahat umursamaz gibi dedi sonra eşime ama sen benim gibisin pinpirikli bir baba olacağından eminim dedi. Daha anne baba olmadık olunca göreceğiz nasıl anne baba olacağımızı dedim. Daha sonra (başka bir gün ) çocuklarının yetiştirme tarzını biraz eleştirmiştik, sürekli elinde tablet olduğu icin. kedi bakmaya benzemez evlat sahibi olmak siz bilmezsiniz evladınız yok olunca öyle söylersiniz dediler. Eşim gücendi baya bu onun açık yarası. Bir yandan da iyi oldu yollarımızın ayrı olduğunu anlamış olduk..
Sizlerin daha iyi bir ebeveyn olacağınız belli, başından atmaya çalışarak eline tablet tutuşturunca bilge anne olunmuyor.
İnşallah dilekleriniz yakın zamanda kabul olur, stres yapmayın ve böyle stres yaratacak sözde arkadaşlardan uzak durarak başlayın.