• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uygunsuz sarhoş hallerimin videosu ile tehdit ediliyorum.

Şimdi sen içki içerken yanında bu arkadaşın var mıydı ve video içeriğinde ne var?
Arkadaşının ailesi görüntüleri nasıl ele geçirdi arkadaşın mı göstermiş?
Muhtemelen senin kendini o duruma düşürmenden rahatsız olmuşlar seni korkutmaya çalışıyorlar anladığım. Konu içeriğini tam anlatmıyorsun.
Sakince dur düşün ve bize konuyu daha derli toplu anlatmalısın yardımcı olmamız için.

Ben böyle bir video görsem çocukla hiç muhattap olmam direk ailesine düzgün dille olayı anlatırdım. Ben de kendi kızımdan öğrendim bunlar bir cahillik yapmış içki içmiş. Sizinki de içmiş mi bilmiyorum ama Ben kontrolleri artırdım siz de kontrol edin benim bir şey dediğimi demeyin gibi aileyle konuşurdum direk.

ama arkadaşının ailesi senin ailenin vereceği aşırı tepkiden korkup direk seninle muhattap olup olayı çözmeye çalışıyorlar gibi hissettim.

gerçekten gösterecek olsalar direk gösterirlerdi.
Sana tam olarak ne dediler?
Bir daha duymayalım yoksa ailene söyleriz şeklinde mi söylediler?

ayrıca gerçekten daha çok gençsin. Alkol alman uygun değil. 18+ bile olsan güvenmediğin insanlarla beraber içki içmemelisin.

18 yaşından kuçükseniz ve video da uygunsuz goruntuleriniz varsa bu cocuk istismarına girer. Sizi tehtit eden aileye videolarınızın yayılması durumunda polise gideceginizi bunun cocuk istismarı olduğunu söyleyin.

Bu arada bu size ders olsun. Ailenizin gorunce kahrolacagı isler yapmayin bundan sonra.

arkadaşımın ailesi o videoyu görmüş ve beni eve gelip bunu aileme göstermekle tehdit ediyorlar. 18 yaşına girmedim henüz polise gidemiyorum kimseye anlatamıyorum yardım edin
Arkadaşım 6284 sayılı kanun biz kadınları korumak için polise git bu kanundan faydalanmak ve gizlilik istiyorum bunlar ortaya cikarsa ailemden kötü muamele gorebilirim de gizli bir sekilde hallediyorlar o tehdit edenlere uzaklastirma cikiyor ve eger devam ederlerse yaptiklarina hapis cezası veriliyor sessiz kalma

onlar içki içtiğimi bilmiyorlar
Sacmalama ve ailene soyle tehtitle semden baska seyler isterler ve is daha kotu olur icki ictin diye ailen seni öldurmez en fazla kizarlar ve guvenmezler birdaha polise git direk gitti her kusun eti yenmez anlasinlar arkadaşının ailesi senden ne istiyor karsiliginda ..Para cinsel ilişki bunlari yaparsan icki yaninda devede kulak kalir git ve sikayet et

Seni ne ile tehdit ediyorlar?
Ellerinde uygunsuz videom var derken çıplak vaziyette miydin?
Onlara "aileme herşeyi anlattım artık sizden korkum yok. Ayrıca benim videomu çektiğiniz için siz suçlu sayılıyorsunuz. Sizi polise şikayet edicez telefonlarınız incelenecek ve video bulunacak ceza alacaksınız. Sadece bekleyin." De başka da birşey deme. Korktuğunu belli etme. Tehdit etmelerinin nedenini anlayamadım yalnız hala. O kadar soru soruldu uğra da cevapla konu açıp gitmekle çözülmez sorunun

ben mi anlamadım

çocuğumun arkadaşı içki içip sarhoş olmuş

çocuğum da bunun görüntülerini çekmiş ben de o görüntüyü gördüm

ilk tepkim kendi çocuğuma neden çektin neden silmedin demek olurdu

ikinci tepkim de belki diğer çocuğun ailesine durumu anlatmak olurdu, yani içki içiyor değil de bak ortamlarda foto video falan çekiliyor ileride sorun olabilir ben bendekini sildim ama diğer arkadaşlarında olabilir minvalinde belki de karışmazdım bile

lakin aklıma son gelecek şey gidip de ailene söylerim diye tehdit etmek olurdu

önceden tanıyorsam nasihat babında yapmayın bak ileride başınıza bela olabilir vs derdim belki de ailene söylerim diye neden tehdit edeyim

Olayı ayrıntılı yazmamışsın. Bence arkadaşının ailesi sana göz dağı verip tekrar yapmanı engellemek istemiş. Ha bu yöntem ne kadar doğru tartışılır. Ama insanlarda oluşturduğun tehdit algısının yanlış olduğunu düşünüyorum.

En güzeli ailene kendin bahset durumdan

Bırak ailene söylesinler, hatta önce sen söyle "size söylemekle tehdit ediyorlar" de, reşit olmamış bir çocuğu ne ile tehdit eder bir insan? Ne yapmazsa aileye söyleyecekler mesela?

Ben reşit değilim, gerekirse polise gider şikayet ederim de, hala üstüne geliyorlarsa ailene söyle.
Sakın istedikleri bir şey olursa yapma.

Ailenin yapacağı, söyleyeceği en kötü laf seni tehdit edenlerinlerin yanında zararsız kalır, sakın cahilce bir şey yapma.
bir şey istemiyorlar. o kadar sinirliler ki senin ailen de öğrenicek nasıl bir insan olduğunu diyorlar. arkadaşımla görüştürmeyecekler ona razıyım da niye illa aileme söylüyorsunuz ki

Bir şey yapmanı falan istemediler dimi. Bunlara pabuç bırakmayacaksın. Bırakırsan üstüne gelirler. Polise gidebilirsin ayrıca. İçkileri sen almadığın sürece sıkıntı olmaz.
o kızla görüşmememi istediler tamam dedim hala ailene söyliycez onlar da ö
Arkadasiniz ne diyor?

Abla, teyze gibi yakin hissettiginiz bir aile buyugunuze anlatin.
Arasin arkadasinizin ailesini. Bir temiz benzetsin. Benim cocugumu siz tehdit edemezsiniz, size bir zarari yok ne yapmissa kendine yapmis, ancak bu sizin yaptiginiz suç, ne hakla benim cocugumla ugrasirsiniz diye bastirsin.

Kendi huzursunuz icin arkadasliginizi da kesin.
güvenebileceğim bir öğretmenim var ama inanmayıp daha da üstüme gelirler dşye korkuyorum

Nedense bana bu konu inandırıcı gelmedi.
neden yalan söyleyetim
Onlari ne ilgilendiriyormus senin ne yaptigin? Hos bulmadiklari bi durum varsa cekip evlatlari gibi konusup ogut verseler anlarim da ailenie soylemekle tehdit etmek nedir? Sizin videonuzu kim cekmis o insanlarin elinde isi ne? Ailenize soyleyeceklerse de niye dogrudan soylemiyorlar once sizi bilgilendiriyorlar?
işte ne ilgilendiriyor bilmiyorum. arkadaşım çekmiş öyle izleyip güleriz diye. bilmiyorum neden önce bana söylüyorlar ama çok korkuyorum

bir şey istemiyorlar. o kadar sinirliler ki senin ailen de öğrenicek nasıl bir insan olduğunu diyorlar. arkadaşımla görüştürmeyecekler ona razıyım da niye illa aileme söylüyorsunuz ki
Bak bence kendin gidip ailene durumdan bahset. Zordur ailen nasıl karşılar bilmiyorum ama geçip gidicek bu durum emin ol. Yani bundan 2 sene sonra ailen bu durumu unutacak bile zamanla bu hayatta en güvenilir liman ailedir. Herkes için böyle değil belki ama çoğunluk için böyledir. En azından annene ablan varsa ablana bahset konudan

Back
X