- 17 Şubat 2021
- 47
- 23
- 38
- 22
- Konu Sahibi icinizden1i
arkadaşımın ailesi o videoyu görmüş ve beni eve gelip bunu aileme göstermekle tehdit ediyorlar. 18 yaşına girmedim henüz polise gidemiyorum kimseye anlatamıyorum yardım edin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah uzun ömür versin mi dicekti? Ufak bir kızı tehdit eden kim varsa bencede silinsin yer yüzünden.Eleştirini yapabilirsin ama beddua edemezsin.
Arkadaşım 6284 sayılı kanun biz kadınları korumak için polise git bu kanundan faydalanmak ve gizlilik istiyorum bunlar ortaya cikarsa ailemden kötü muamele gorebilirim de gizli bir sekilde hallediyorlar o tehdit edenlere uzaklastirma cikiyor ve eger devam ederlerse yaptiklarina hapis cezası veriliyor sessiz kalmaarkadaşımın ailesi o videoyu görmüş ve beni eve gelip bunu aileme göstermekle tehdit ediyorlar. 18 yaşına girmedim henüz polise gidemiyorum kimseye anlatamıyorum yardım edin
Ailen eninde sonunda öğrenicek belliki sen önceden söyle en iyisiarkadaşımın ailesi o videoyu görmüş ve beni eve gelip bunu aileme göstermekle tehdit ediyorlar. 18 yaşına girmedim henüz polise gidemiyorum kimseye anlatamıyorum yardım edin
Sacmalama ve ailene soyle tehtitle semden baska seyler isterler ve is daha kotu olur icki ictin diye ailen seni öldurmez en fazla kizarlar ve guvenmezler birdaha polise git direk gitti her kusun eti yenmez anlasinlar arkadaşının ailesi senden ne istiyor karsiliginda ..Para cinsel ilişki bunlari yaparsan icki yaninda devede kulak kalir git ve sikayet etonlar içki içtiğimi bilmiyorlar
Onlara ne ayol ssni korkutup bir şeyler talep edecekler düsme tuzaklarina sen direk polise ama once ailenle otur konuşişte içki içtiğimizi öğrenmişler bir sürü küfür ettiler ne b0k olduğunu ailen de öğrenicek söyliycez diye tehdit ediyorlar
En güzeli ailene kendin bahset durumdan
bir şey istemiyorlar. o kadar sinirliler ki senin ailen de öğrenicek nasıl bir insan olduğunu diyorlar. arkadaşımla görüştürmeyecekler ona razıyım da niye illa aileme söylüyorsunuz kiBırak ailene söylesinler, hatta önce sen söyle "size söylemekle tehdit ediyorlar" de, reşit olmamış bir çocuğu ne ile tehdit eder bir insan? Ne yapmazsa aileye söyleyecekler mesela?
Ben reşit değilim, gerekirse polise gider şikayet ederim de, hala üstüne geliyorlarsa ailene söyle.
Sakın istedikleri bir şey olursa yapma.
Ailenin yapacağı, söyleyeceği en kötü laf seni tehdit edenlerinlerin yanında zararsız kalır, sakın cahilce bir şey yapma.
o kızla görüşmememi istediler tamam dedim hala ailene söyliycez onlar da öğrenicek diyorlarBir şey yapmanı falan istemediler dimi. Bunlara pabuç bırakmayacaksın. Bırakırsan üstüne gelirler. Polise gidebilirsin ayrıca. İçkileri sen almadığın sürece sıkıntı olmaz.
o kızla görüşmememi istediler tamam dedim hala ailene söyliycez onlar da öBir şey yapmanı falan istemediler dimi. Bunlara pabuç bırakmayacaksın. Bırakırsan üstüne gelirler. Polise gidebilirsin ayrıca. İçkileri sen almadığın sürece sıkıntı olmaz.
güvenebileceğim bir öğretmenim var ama inanmayıp daha da üstüme gelirler dşye korkuyorumArkadasiniz ne diyor?
Abla, teyze gibi yakin hissettiginiz bir aile buyugunuze anlatin.
Arasin arkadasinizin ailesini. Bir temiz benzetsin. Benim cocugumu siz tehdit edemezsiniz, size bir zarari yok ne yapmissa kendine yapmis, ancak bu sizin yaptiginiz suç, ne hakla benim cocugumla ugrasirsiniz diye bastirsin.
Kendi huzursunuz icin arkadasliginizi da kesin.
neden yalan söyleyeyim hanımefendiNedense bana bu konu inandırıcı gelmedi.
neden yalan söyleyetimNedense bana bu konu inandırıcı gelmedi.
işte ne ilgilendiriyor bilmiyorum. arkadaşım çekmiş öyle izleyip güleriz diye. bilmiyorum neden önce bana söylüyorlar ama çok korkuyorumOnlari ne ilgilendiriyormus senin ne yaptigin? Hos bulmadiklari bi durum varsa cekip evlatlari gibi konusup ogut verseler anlarim da ailenie soylemekle tehdit etmek nedir? Sizin videonuzu kim cekmis o insanlarin elinde isi ne? Ailenize soyleyeceklerse de niye dogrudan soylemiyorlar once sizi bilgilendiriyorlar?
arkadaşım gülelim diye çekmiş. videoda kızlı erkekli bir ortamda sarhoşuz ama bel alto şeyler var mı bilmşyorum izlmedim bileAilene önce kendin anlat durumu olanları. Başkalarından duyarlarsa hoş karşılanmaz. Videoda ne var ve bu videoyu kim niye çekti ?
Bak bence kendin gidip ailene durumdan bahset. Zordur ailen nasıl karşılar bilmiyorum ama geçip gidicek bu durum emin ol. Yani bundan 2 sene sonra ailen bu durumu unutacak bile zamanla bu hayatta en güvenilir liman ailedir. Herkes için böyle değil belki ama çoğunluk için böyledir. En azından annene ablan varsa ablana bahset konudanbir şey istemiyorlar. o kadar sinirliler ki senin ailen de öğrenicek nasıl bir insan olduğunu diyorlar. arkadaşımla görüştürmeyecekler ona razıyım da niye illa aileme söylüyorsunuz ki