• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uygunsuz sarhoş hallerimin videosu ile tehdit ediliyorum.

o kızla görüşmememi istediler tamam dedim hala ailene söyliycez onlar da ö

güvenebileceğim bir öğretmenim var ama inanmayıp daha da üstüme gelirler dşye korkuyorum
O pislik insanları ara, aileme anlattım şimdi birlikte sizi şikayet etmeye gidiyoruz de. 18 yaşın altında bir çocuğu bu şekilde tehdit etmek nedir? İyi niyetli olsalar seni güzelce uyarırlar, hadi bir adım ileri gitseler bak bir daha böyle şeyler yapmayın ailene anlatırız derler, ama ayı gibi tehdit etmek !
O da olmadı sen onları korkut, içkiyi sizin aldığınızı, beni içirip sonra da videolarımı çektiğinizi şimdi de bununla tehdit ettiğinizi anlatacağım polise de. Bak bakalım bir daha adını ağzına alabiliyorlar mı

18 yasından kucuk bırının ıckı ıcmesınden daha suc daha kotu bırsey varsa onlardan bırı de tehtıtdır :)
suan sız haklı durumdasınız
o kısılerın sızı tehtıt etmesıne ızın vermeden aılenıze ''arkadas ortamında bırseyler ıcmıs denemıstık guvendıgımı sandıgım arkadas ve ortamdı ama cahilce davrandım kı pısman oldum
bunun ıcın ozur dılerım bır daha tekrarlamayacagım bu kısıler benı boyle tehtıt edıp duruyorlar onlara benı aılemle korkutamazsınız sahıpsız degılım dedım haberınız olsun ''dıyeceksınız

arkadasınızı rahatsız edecek bır davranısınız olduysa o aıle o yuzden aılene herseyı anlatıcam dedıyse bunu bılelım ? kı oyle olsa bıle muhattapları sız olmamalısınız dırekt aılenız olmalıydı yasınız kucuk cunku .
yok hiçbir şey yapmadım videoyu görüp beni arıyorlar kötü bir laf bile etmedim onlara

bir şey istemiyorlar. o kadar sinirliler ki senin ailen de öğrenicek nasıl bir insan olduğunu diyorlar. arkadaşımla görüştürmeyecekler ona razıyım da niye illa aileme söylüyorsunuz ki
cehalet zor
ben sızın yerınızde olsam aıleme soylerdım bu cahıl ınsanlardan duyarlarsa ılk tepkılerı daha sert olur
sız hatanızdan ders cıkardıgınızı aılenıze hıssettırerek anlatırsanız daha ıyı olacak sızın acınızdan
ve o aıleyı sıkayet etmelısınız benı tehtıt ettıler goruntulerımle dıye

boylece o cahıl aılede ne yaptıklarını anlarlar yok oyle huzursuz etmek kendılerı de huzursuz olsun madem hemde en yasal yoldan hakkınızla

Birinin içki içtiğini söylemekle tehdit etmek ne demek ya, Afganistan falan mı burası . Korktuğunu belli etme bence ailemin bilgisi vardı kuzenimin doğum günüydü zaten evdeydik biz de gördük o görüntüleri izledik güldük hepimiz falan desen yemez mi
başta yapsaydım belki ama şuan yemez

Seni ne ile tehdit ediyorlar?
Ellerinde uygunsuz videom var derken çıplak vaziyette miydin?
Onlara "aileme herşeyi anlattım artık sizden korkum yok. Ayrıca benim videomu çektiğiniz için siz suçlu sayılıyorsunuz. Sizi polise şikayet edicez telefonlarınız incelenecek ve video bulunacak ceza alacaksınız. Sadece bekleyin." De başka da birşey deme. Korktuğunu belli etme. Tehdit etmelerinin nedenini anlayamadım yalnız hala. O kadar soru soruldu uğra da cevapla konu açıp gitmekle çözülmez sorunun
çıplağım sanırım, bir ara üstümü çıkardığımı hatırlıyorum. videoyu ben bilr görmedim ki tam olaral ne ile tehdit edildiğimi bilmiyorum
ailene söylüycez onlar da öğrenicek nasıl bir kız olduğunu diyorlar bir şey istedikleri yok

Anneni babani bilmiyorum, ama benim evladim böyle tehdit edilse ilk önce tehdit edenlerin üzerine kara bulut gibi cökerim, burunlarindan fitil fitil getiririm. Sonra evladimi kenara ceker durumu konsurum. Asla tehdite boyun egmeyin. Polise de gidin o kayitlari ortadan kaldirsinlar. Kolay mi öyle resit olmayan birini tehdit etmek. Yakarim ortaligi

18 yaş altı değil şu yukarıdaki cümlen bile.
Hanımefendi öylemi, sen baya baya kafa buluyorsun.

Birde tehdit edene bak arkadaşının ailesi...

Müge Anlı ya çık bence.
18 yaş altı birisi neden hanımefendi demesin ki? Anlamadım ben

çıplağım sanırım, bir ara üstümü çıkardığımı hatırlıyorum. videoyu ben bilr görmedim ki tam olaral ne ile tehdit edildiğimi bilmiyorum
ailene söylüycez onlar da öğrenicek nasıl bir kız olduğunu diyorlar bir şey istedikleri yok
Ne kadar içtin ki bu kadar sarhoş oldun? Sadece içki içtiğine emin misin? Yoksa uyuşturucu falan da mı vardı işin içinde?

18 yaş altı değil şu yukarıdaki cümlen bile.
Hanımefendi öylemi, sen baya baya kafa buluyorsun.

Birde tehdit edene bak arkadaşının ailesi...

Müge Anlı ya çık bence.
ne diyeyim abla hitap sözcüğü kullandım işte yaşımla ne alakası var. neden seni inandırmaya çalışayım benim dersim başımdan aşkın inanmazsan inanma. ama kimsenin derdini küçümseme müge anlıya çık diyecek kadar.

cehalet zor
ben sızın yerınızde olsam aıleme soylerdım bu cahıl ınsanlardan duyarlarsa ılk tepkılerı daha sert olur
sız hatanızdan ders cıkardıgınızı aılenıze hıssettırerek anlatırsanız daha ıyı olacak sızın acınızdan
ve o aıleyı sıkayet etmelısınız benı tehtıt ettıler goruntulerımle dıye

boylece o cahıl aılede ne yaptıklarını anlarlar yok oyle huzursuz etmek kendılerı de huzursuz olsun madem hemde en yasal yoldan hakkınızla
ben givendiğim biriyle giderim ama oly yine duyulur veya onlar daha da çirkefleşir diye korkuyorum

Back
X