- 17 Şubat 2021
- 47
- 23
- 38
- 22
- Konu Sahibi icinizden1i
arkadaşımın ailesi o videoyu görmüş ve beni eve gelip bunu aileme göstermekle tehdit ediyorlar. 18 yaşına girmedim henüz polise gidemiyorum kimseye anlatamıyorum yardım edin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah uzun ömür versin mi dicekti? Ufak bir kızı tehdit eden kim varsa bencede silinsin yer yüzünden.Eleştirini yapabilirsin ama beddua edemezsin.
haklısınız güvenmemem lszım. sözde beni severdi o aile.. gördük nssıl seviyorlarKimseye o kadar güvenme. Belki de aile seni bu yüzden tehdit ediyor bile olabilir
Güvendiğimiz dediğin arkadaşının ailesi seni tehdit ediyor?güvendiğimiz arkadaşlarlaydık uyuşturucu olduğunu sanmıyorum
Kesinlikle katılıyorumGüvendiğimiz dediğin arkadaşının ailesi seni tehdit ediyor?
Ee arkadaşın ne diyor bu duruma? Senin videonu çekmiş ailesine göstermiş falan?
Sen onları şikayet edeceğini söyle en iyisi
Ailem biliyor sizi de şikayet edicez videomu çektiğiniz için ve tehdit ettiğiniz için de
Bence annene de bahset bu durumdan
İçki içtik sonrasını hatırlamıyorum ailene söylcez diye tehdit ediyorlar de
Öyle 2 3 bardakla kendini kaybetmezsin içinde birşey vardır onun
durum daha da büyür, daha da kudururşar diye korkuyorum. arkadaşım göstermiyor onlar kendileri görüyor. arkadaşımın elinden de almışlar her şeyi.Güvendiğimiz dediğin arkadaşının ailesi seni tehdit ediyor?
Ee arkadaşın ne diyor bu duruma? Senin videonu çekmiş ailesine göstermiş falan?
Sen onları şikayet edeceğini söyle en iyisi
Ailem biliyor sizi de şikayet edicez videomu çektiğiniz için ve tehdit ettiğiniz için de
Bence annene de bahset bu durumdan
İçki içtik sonrasını hatırlamıyorum ailene söylcez diye tehdit ediyorlar de
Öyle 2 3 bardakla kendini kaybetmezsin içinde birşey vardır onun
Hata yapmışsın canım yaşında küçük ama sen yine polise git boyun eğme böyle pisliklere bunlar yarın obur gun sana başka şeylerde yaptirtir tehdit ederler sen git polisler yardımcı olur insarkadaşımın ailesi o videoyu görmüş ve beni eve gelip bunu aileme göstermekle tehdit ediyorlar. 18 yaşına girmedim henüz polise gidemiyorum kimseye anlatamıyorum yardım edin
polise kendim gidebiliyor muyum sene olarak 18 imHata yapmışsın canım yaşında küçük ama sen yine polise git boyun eğme böyle pisliklere bunlar yarın obur gun sana başka şeylerde yaptirtir tehdit ederler sen git polisler yardımcı olur ins
Videoyu kim çekmiş peki? Orası düşündürücü. İçkinin içine madde katan kişi çekmiş olmasın??durum daha da büyür, daha da kudururşar diye korkuyorum. arkadaşım göstermiyor onlar kendileri görüyor. arkadaşımın elinden de almışlar her şeyi.
Gidebilirsin canım lütfen kendini kullanmalarina izin verme yaptın bir hata ins seni kurtarirlar seni o pisliklerin elindenpolise kendim gidebiliyor muyum sene olarak 18 im
Soyunmuş videoda çıplak halleri varmışNiye ailenize söyleyemiyorsunuz? Küçücük yaşınızla bu kadar yükün altına girmeyin anlatın ailenize, benim çocuğumu biri böyle tehdit etse çocuğa bir kızarsam onlara 10 kızarım. Kendi anne-babanızdan daha çok düşünen olmaz sizi inanın. İçki içerken kimler var ortamda, neyle tehdit ediyorlar tam olarak. Videonun içeriğini öğrenme şansınız var mı? Birde ailesine arkadaşınız gösterdiyse videoyu, görüşmemeniz sizin için daha iyi olur.
ne diyeyim abla hitap sözcüğü kullandım işte yaşımla ne alakası var. neden seni inandırmaya çalışayım benim dersim başımdan aşkın inanmazsan inanma. ama kimsenin derdini küçümseme müge anlıya çık diyecek kadar.
18 yaş altı birisi neden hanımefendi demesin ki? Anlamadım
Olabiliyor yalnız öyle tipler.Yeni nesil böyle yazmıyor.
Hadi yazdı tamam ok.
Arkadaşı değilde arkadasinin ailesi bana hiç ama hiç inandırıcı gelmedi.
görüşmeyeceğiz zaten bundan sonra. aileme söylemiyorum çünkü güvenleri gidecek ve bu tüm hayatımı etkileyecek. dizlerinin dibinden ayırmayacaklar twpkileri de çok büyük olacak. ortamda sınıf arkadaşlarımız var. sarhoş ve yarı çıplağım sanırım, ailrn senin nasıl bir kız olduğunu öğrenecek diyorlar bir şey istedikleri yok.Niye ailenize söyleyemiyorsunuz? Küçücük yaşınızla bu kadar yükün altına girmeyin anlatın ailenize, benim çocuğumu biri böyle tehdit etse çocuğa bir kızarsam onlara 10 kızarım. Kendi anne-babanızdan daha çok düşünen olmaz sizi inanın. İçki içerken kimler var ortamda, neyle tehdit ediyorlar tam olarak. Videonun içeriğini öğrenme şansınız var mı? Birde ailesine arkadaşınız gösterdiyse videoyu, görüşmemeniz sizin için daha iyi olur.
yeni nesil böyle yazmıyor genellemesiyle mi savunuyorsun kendini abla ne diyim.. inanma tamam yalancıyım ben boş işim var çünkü onlarca mesaja gırgır yapmak için cevap veriorumYeni nesil böyle yazmıyor.
Hadi yazdı tamam ok.
Arkadaşı değilde arkadasinin ailesi bana hiç ama hiç inandırıcı gelmedi.
tehdit sebebi ne sizin yanlışınız onları ne ilgilendirirarkadaşımın ailesi o videoyu görmüş ve beni eve gelip bunu aileme göstermekle tehdit ediyorlar. 18 yaşına girmedim henüz polise gidemiyorum kimseye anlatamıyorum yardım edin