• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uygunsuz sarhoş hallerimin videosu ile tehdit ediliyorum.

Ailen en kötü ne yapabilir? Şuan ki durumundan daha kötü olamazsın.
"anne sadece denemek istemiştim, alışık olmadığım için hemen sarhoş olmuşum ne yaptığımı hatırlamıyorum bile" bu kadar basit.
Sonra tehdit ettiklerini söyle. "Video da ne olduğunu bile bilmiyorum kendimde değildim yardım edin bana" de.

güvendiğimiz arkadaşlarlaydık uyuşturucu olduğunu sanmıyorum
Güvendiğimiz dediğin arkadaşının ailesi seni tehdit ediyor?
Ee arkadaşın ne diyor bu duruma? Senin videonu çekmiş ailesine göstermiş falan?
Sen onları şikayet edeceğini söyle en iyisi
Ailem biliyor sizi de şikayet edicez videomu çektiğiniz için ve tehdit ettiğiniz için de
Bence annene de bahset bu durumdan
İçki içtik sonrasını hatırlamıyorum ailene söylcez diye tehdit ediyorlar de
Öyle 2 3 bardakla kendini kaybetmezsin içinde birşey vardır onun

Ailem biliyor sizi de şikayet edicez videomu çektiğiniz için ve tehdit ettiğiniz için de
Kesinlikle katılıyorum

Zaten kötü hep başkasının çocuğudur kızlarının senin yüzünden bu duruma düştüğünü sanmışlar ve görüşmemeniz için seni bu yolla tehdit ediyorlar bilinçsiz bir aile tutumu durumu kendin ailene açıkla korkma kızacak bile olsalar ailenden başka kimse seni koruyamaz canım çocuksun , gençsin bir hatadır yapmışsın

durum daha da büyür, daha da kudururşar diye korkuyorum. arkadaşım göstermiyor onlar kendileri görüyor. arkadaşımın elinden de almışlar her şeyi.

arkadaşımın ailesi o videoyu görmüş ve beni eve gelip bunu aileme göstermekle tehdit ediyorlar. 18 yaşına girmedim henüz polise gidemiyorum kimseye anlatamıyorum yardım edin
Hata yapmışsın canım yaşında küçük ama sen yine polise git boyun eğme böyle pisliklere bunlar yarın obur gun sana başka şeylerde yaptirtir tehdit ederler sen git polisler yardımcı olur ins

durum daha da büyür, daha da kudururşar diye korkuyorum. arkadaşım göstermiyor onlar kendileri görüyor. arkadaşımın elinden de almışlar her şeyi.
Videoyu kim çekmiş peki? Orası düşündürücü. İçkinin içine madde katan kişi çekmiş olmasın??

Niye ailenize söyleyemiyorsunuz? Küçücük yaşınızla bu kadar yükün altına girmeyin anlatın ailenize, benim çocuğumu biri böyle tehdit etse çocuğa bir kızarsam onlara 10 kızarım. Kendi anne-babanızdan daha çok düşünen olmaz sizi inanın. İçki içerken kimler var ortamda, neyle tehdit ediyorlar tam olarak. Videonun içeriğini öğrenme şansınız var mı? Birde ailesine arkadaşınız gösterdiyse videoyu, görüşmemeniz sizin için daha iyi olur.

Niye ailenize söyleyemiyorsunuz? Küçücük yaşınızla bu kadar yükün altına girmeyin anlatın ailenize, benim çocuğumu biri böyle tehdit etse çocuğa bir kızarsam onlara 10 kızarım. Kendi anne-babanızdan daha çok düşünen olmaz sizi inanın. İçki içerken kimler var ortamda, neyle tehdit ediyorlar tam olarak. Videonun içeriğini öğrenme şansınız var mı? Birde ailesine arkadaşınız gösterdiyse videoyu, görüşmemeniz sizin için daha iyi olur.
Soyunmuş videoda çıplak halleri varmış

ne diyeyim abla hitap sözcüğü kullandım işte yaşımla ne alakası var. neden seni inandırmaya çalışayım benim dersim başımdan aşkın inanmazsan inanma. ama kimsenin derdini küçümseme müge anlıya çık diyecek kadar.

18 yaş altı birisi neden hanımefendi demesin ki? Anlamadım

Yeni nesil böyle yazmıyor.
Hadi yazdı tamam ok.
Arkadaşı değilde arkadasinin ailesi bana hiç ama hiç inandırıcı gelmedi.

Hadi yazdı tamam ok.
Olabiliyor yalnız öyle tipler.
Benim de eski sevgilimin ailesi de oğullarına asla kızmıyordu bana veya çocuğun arkadaşlarına kızıp arkadaşlarını tehdit ediyordu var yani böyle şeyler

görüşmeyeceğiz zaten bundan sonra. aileme söylemiyorum çünkü güvenleri gidecek ve bu tüm hayatımı etkileyecek. dizlerinin dibinden ayırmayacaklar twpkileri de çok büyük olacak. ortamda sınıf arkadaşlarımız var. sarhoş ve yarı çıplağım sanırım, ailrn senin nasıl bir kız olduğunu öğrenecek diyorlar bir şey istedikleri yok.

Hadi yazdı tamam ok.
yeni nesil böyle yazmıyor genellemesiyle mi savunuyorsun kendini abla ne diyim.. inanma tamam yalancıyım ben boş işim var çünkü onlarca mesaja gırgır yapmak için cevap veriorum

Aileler tanışıyorsa yahut ortak bir sosyal çevre varsa, yahut belli bir takım hassasiyetler varsa, aile bilsin de çocuğuna sahip olsun diye, kendilerince görev edinip söyleyebilirler.

Ailenizi en çok yıpratacak ve size negatif yansıyacak şey, hazırlıksız yakalanmalarıdır. Buna fırsat vermeyin. Ailenizle irtibat kurma ihtimalleri yüksekse, bir yolunu bulun, belki doğrudan değil de, araya bir hala teyze kuzen vs koyarak, ailenizin haberdar olmasını sağlayın.

Bu aile, kızlarının arkadaş ortamında çektiği bir videoyu, kızlarının telefonunda görüyor. Videodaki, sarhoşluktan ne yaptığını bilmez hale gelmiş, insanların yanında soyunmuş etmiş olan o çocuğa, ailesini durumdan haberdar edeceklerini söylüyorlar. Çocuk bunu - yani içip içip kendini bilmeyecek kadar sarhoş olduğunu, uygunsuz hareketler yaptığını- ailesinin öğrenmesini, kendisine bir tehdit olarak algılıyor. Ortadaki tek tehdit bu bence. Üslup yerlerde, çirkeflik tavan, yetişkin ve ebeveyn gibi davranmanın yanından bile geçmiyorlar ama, ceza kanununda kastedildiği şekliyle bir tehdit yok ortada, bence.

Tekrar ediyorum, ailenizi siz haberdar edin. Hazırlıksız yakalandıkları takdirde, karşılaşacağınız reaksiyon çok daha fazla olur.

Son olarak, Ünsal Ünlü'nün tabiriyle; "Alkol sizin dostunuz değildir, mümkün mertebe ağzınızla içiniz." :KK200:

Burada sosyal mesaj verenleri anlamıyorum yok gizli gizli yapması yanlışmış niye ailesinden habersiz alkol almış konu sahibi.. alkol içen arkadaşlar hangimiz ilk sarhoş olduğumuzda ailemize haber verdik ailelerimiz hoşgörülü bile olsa ne alaka yani anne ben dün sarhoş oldum mu dediniz.

konu sahibi senin de buradaki yanlışın yanlış arkadaşlar seçmen, mahrem anları videoya alman/alınmasına izin vermen.. neyse hepimiz böyle şımardık zamanında ailene anlat meyve suyuma koymuşlar şimdi de ailesi tehdit ediyor falan de ailende zerre kadar akıl varsa seninle uğraşmak yerine kızlarını tehdit eden müsveddelerle uğraşırlar, şikayet ederler.

Bak canım şunu sakın unutma bir insanın ailesi belki ona kızar küser ama asla el gibi kötülük etmez. Sana yine sahip çıkan onlar olacaktır emin ol. Sen ailene söyle tehditle ne dediklerini yap ne para ver sakın bu tuzaga düşme.

Back
X