- 17 Şubat 2021
- 47
- 23
- 38
- 22
- Konu Sahibi icinizden1i
arkadaşımın ailesi o videoyu görmüş ve beni eve gelip bunu aileme göstermekle tehdit ediyorlar. 18 yaşına girmedim henüz polise gidemiyorum kimseye anlatamıyorum yardım edin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah uzun ömür versin mi dicekti? Ufak bir kızı tehdit eden kim varsa bencede silinsin yer yüzünden.Eleştirini yapabilirsin ama beddua edemezsin.
Öncelikle nasıl bir video var ellerinde ve neden var gizli mi çekildi ? 18yaşından küçük birini tehdit etmek öyle kolay değil korktuğunu belli etme edersen daha çok üstelerler bu tehditlerle birlikte polise gidiyorum yaşım küşük devlet korumasındayım gizli görüntü almaktan ve tehditten sizi şikayete gidiyorum benim başım yanacağına ben sizinkini yakarım de mümkünse de polise gitarkadaşımın ailesi o videoyu görmüş ve beni eve gelip bunu aileme göstermekle tehdit ediyorlar. 18 yaşına girmedim henüz polise gidemiyorum kimseye anlatamıyorum yardım edin
Siz susun.Biz napalım peki![]()
Polise gidin. Sakın onlara boyun eğmeyin. Şerefsizler. Geberirler umarım en kısa zamanda.işte içki içtiğimizi öğrenmişler bir sürü küfür ettiler ne b0k olduğunu ailen de öğrenicek söyliycez diye tehdit ediyorlar
Burda kimsenin derdi için bişe yapılamaz somut olarak ona kalırsak. Ne yapalım peki herkese sırayla bana ne, kendi kendine ağla mı yazalım?Biz napalım peki![]()
Eleştirini yapabilirsin ama beddua edemezsin.Polise gidin. Sakın onlara boyun eğmeyin. Şerefsizler. Geberirler umarım en kısa zamanda.
Ben de zaten sonradan yorumumu yaptım ailene kendin söyle şeklindeBurda kimsenin derdi için bişe yapılamaz somut olarak ona kalırsak. Ne yapalım peki herkese sırayla bana ne, kendi kendine ağla mı yazalım?
Allah uzun ömür versin mi dicekti? Ufak bir kızı tehdit eden kim varsa bencede silinsin yer yüzünden.Eleştirini yapabilirsin ama beddua edemezsin.
Onlari ne ilgilendiriyormus senin ne yaptigin? Hos bulmadiklari bi durum varsa cekip evlatlari gibi konusup ogut verseler anlarim da ailenie soylemekle tehdit etmek nedir? Sizin videonuzu kim cekmis o insanlarin elinde isi ne? Ailenize soyleyeceklerse de niye dogrudan soylemiyorlar once sizi bilgilendiriyorlar?işte içki içtiğimizi öğrenmişler bir sürü küfür ettiler ne b0k olduğunu ailen de öğrenicek söyliycez diye tehdit ediyorlar
18 yaşından küçüğüm ve beni özel videolarımla tehtit ederseniz sizi polise şikayet ederim de 18 yaşında küçük olman korkmanı gerektirmez seni tehtit ettikleri için sorun yaşarlar sende benzer hatalar yapma bir dahaarkadaşımın ailesi o videoyu görmüş ve beni eve gelip bunu aileme göstermekle tehdit ediyorlar. 18 yaşına girmedim henüz polise gidemiyorum kimseye anlatamıyorum yardım edin
Polise anlat ailem bilmiyor ne yapabiliriz diye sor veya 155 i ara sor yasin kucuk tehtid kendilerine donerişte içki içtiğimizi öğrenmişler bir sürü küfür ettiler ne b0k olduğunu ailen de öğrenicek söyliycez diye tehdit ediyorlar
18 yasından kucuk bırının ıckı ıcmesınden daha suc daha kotu bırsey varsa onlardan bırı de tehtıtdır :)arkadaşımın ailesi o videoyu görmüş ve beni eve gelip bunu aileme göstermekle tehdit ediyorlar. 18 yaşına girmedim henüz polise gidemiyorum kimseye anlatamıyorum yardım edin