Uyku istiyorum uykuuu

Casper25

Sanma şahım herkesi sen sadıkane yâr olur‼
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2018
4.874
13.805
208
Insallah konuyu dogru yere acmisimdir ve mune beni cimbizlamaz :bicak: Napayim bu da benim derdim.
Kizlar sorun esimin bacagi. Bir bacak insana ne edebilir diyebilirsiniz. Hemen soyleyim: uyutmuyor o bacak beni.
Tam yanina yatiyorum. Genelde benden yarim saat bir saat once falan uyur. Ama bazen ondan 5 dk sonra yataga girdigimde oluyor. Zaten nasil bir insan o kafayi yastiga koyar koymaz uyur anlamiyorum. :kızgın:
Yatiyorum ama adamin ayagi asla durmuyor. Surekli kaldirip kut diye yataga indiriyor. Tam icim gecer gibi oluyor yine ayni hareket. Delirdim kizlar artik. Done done uyumaya calisiyorum. Kisin sarilip isinma bahanesiyle ayaklarini ayaklarimin arasina falan aliyordum az biraz rahattim. Yaz geldi ayni yatakta sarilmayi gec aramiza 2 insan daha sigar yani oyle bir uzak yatiyoruz sicaktan.
Bu hastalik mi kizlar? Bu sekilde olan bir Allahin kulu var mi? Huzursuz bacak sendromu dedikleri sey bu mu? Ne yapayim? Nasil yonlendireyim? Hangi doktora gitsin? Ustelik inandiramiyorum da adami. Hareketten tamamen habersiz. Sadece uyurken yapiyor ve farkina varmiyor. Bi yardim eli uzativerin nolur :KK19:sabah 7 de uyanip bebegimle dagin basindaki okula gitmem lazim ve ben su an hala uyuyamadim. Ustelik gozlerimin uykudan acimasina ragmen 😥
Dip not: Su an bu yaziyi yazarken bile 2 kere hareketi tekrarladi. Kafayi yedirtecek bana artik :işsiz:

Ay canım kendi eşimi okumuş gibi oldum ya ben. :KK14: sen gene iyisin yatağa vuruyormuş ayağını. Benim ki küt üzerime uzatıyor ayağını :ruh:
Onu da yapiyordu. Bir iki tepikledim daha yapmiyor. 😂 Ama cinnet gecirecegim artik. Kut diye iner mi o ayak ya? Bebek bile sicriyor o sese yani.

Insallah konuyu dogru yere acmisimdir ve mune beni cimbizlamaz :bicak: Napayim bu da benim derdim.
Kizlar sorun esimin bacagi. Bir bacak insana ne edebilir diyebilirsiniz. Hemen soyleyim: uyutmuyor o bacak beni.
Tam yanina yatiyorum. Genelde benden yarim saat bir saat once falan uyur. Ama bazen ondan 5 dk sonra yataga girdigimde oluyor. Zaten nasil bir insan o kafayi yastiga koyar koymaz uyur anlamiyorum. :kızgın:
Yatiyorum ama adamin ayagi asla durmuyor. Surekli kaldirip kut diye yataga indiriyor. Tam icim gecer gibi oluyor yine ayni hareket. Delirdim kizlar artik. Done done uyumaya calisiyorum. Kisin sarilip isinma bahanesiyle ayaklarini ayaklarimin arasina falan aliyordum az biraz rahattim. Yaz geldi ayni yatakta sarilmayi gec aramiza 2 insan daha sigar yani oyle bir uzak yatiyoruz sicaktan.
Bu hastalik mi kizlar? Bu sekilde olan bir Allahin kulu var mi? Huzursuz bacak sendromu dedikleri sey bu mu? Ne yapayim? Nasil yonlendireyim? Hangi doktora gitsin? Ustelik inandiramiyorum da adami. Hareketten tamamen habersiz. Sadece uyurken yapiyor ve farkina varmiyor. Bi yardim eli uzativerin nolur :KK19:sabah 7 de uyanip bebegimle dagin basindaki okula gitmem lazim ve ben su an hala uyuyamadim. Ustelik gozlerimin uykudan acimasina ragmen 😥
Dip not: Su an bu yaziyi yazarken bile 2 kere hareketi tekrarladi. Kafayi yedirtecek bana artik :işsiz:

Canim benim eşimde de var aynı sıkıntı. Huzursuz bacak sendromu. Tek farkı benim eşimin kendi uykusuda bölünüyor. Kalkıp soğuk su ile yıkıyor bacaklarını. Daha dün benzer bir konu vardı. Vitamin eksikliğinden oluyormuş galiba. En kısa zamanda doktora görünsün diyeceğim de; benimki öteliyor inşallah seninki ötelemez :)

Ay ciddimisin , yalnız olduğumu düşünüyordum hep . Bir sallıyor , bir titretiyor , o ayak tırs tırs kayıyor yine eski pozisyonunu alıyor yine kayıyor . Uykusunda araba kullandığını falan düşünüyordum bir ara ama Yok yani öylede değil .

Ayri yatardim ben : (
O konuda cok katiyiz. Birbirimizi yesek bile yatak ayiramiyoruz. Bir kere anlatmistim sebebini forumda. Arkadaslarimizin basina gelen bir olaydan oturu hassasiz bu konuda 😣 Baska odaya gitsem saniyesinde pesimden gelir kolumdan tutar goturur yataga yani 🙇 Uyurken gitsem sabah uyanir goremez beni bir suru tantana sonra 😲

O konuda cok katiyiz. Birbirimizi yesek bile yatak ayiramiyoruz. Bir kere anlatmistim sebebini forumda. Arkadaslarimizin basina gelen bir olaydan oturu hassasiz bu konuda 😣 Baska odaya gitsem saniyesinde pesimden gelir kolumdan tutar goturur yataga yani 🙇 Uyurken gitsem sabah uyanir goremez beni bir suru tantana sonra 😲
Ay merak ettim konuyuo_O

Evlendikten sonra eşimde benden çok çekecek sanırım :KK70: çok dengesiz uyurum bende,bir o tarafa bir bu tarafa :KK70:
Kiz bu dengesizlik degil ki. Ben de deli yatarim bazen yatagin diger ucunda uyandigim olur 😂 Ama bu adamin sorunu sadece bacagiyla yani. Küt sesi ve yatagin sarsilmasi. 1.86 boyunda 90 kusur kilosu olan bir adam bu yani. Sarsintinin siddetini dusun artik 😂

Ben ayri uyurdum dedim tatlim😂 siz ayri uyuyun demedim😂 haklisiniz bu konuda:) ayrica ayri yatmaya baslayinca heleki boyle tikleri varsa birinin ya da horluyosa vs, sadece cinsellik icin bi araya geliyorsun.. beraber uyumak istemiyorsun:) iyi yapiyorsunuz yani

Videoya çekin madem inanmıyor izletin doktora gitsin. Saat sesi bile beni sinir eder uyumaya çalışırken iyi sabır varmış sizde😃
2 senedir sabrediyorum. Tek tesellim gece nobette oldugu zamanlar. 😂 bir gece evdeyse 1 gece nobette oluyor. Huzurlu uyuyabiliyorum. Ama 20 gun icinde bir hafta sadece gunduz calisiyo. O bir hafta bana zulum yani.
Bir kere cekip gosterdim. O geceye has bisey gibi gosterdi. Ayagim agriyordur, cok ayakta kaldim bugun, butun gun nobet tuttum falan dedi kapatti konuyu 🙇 ustune gidemedim ben de daha fazla.

Ben ayri uyurdum dedim tatlim😂 siz ayri uyuyun demedim😂 haklisiniz bu konuda:) ayrica ayri yatmaya baslayinca heleki boyle tikleri varsa birinin ya da horluyosa vs, sadece cinsellik icin bi araya geliyorsun.. beraber uyumak istemiyorsun:) iyi yapiyorsunuz yani
Horlama deyince aklima geldi. Ben bir donem horlamaya baslamistim. Bana bunu soyluyor. Senin horlamandan ben rahatsiz olmadim hic ninni gibi geldi bana sen benden nasil rahatsiz oluyorsun diyir bir de bana :kızgın: Bir tuttugu seye bak girtlaklayacagim yakinda 😄 sarsiliyorum ya resmen sarsiliyorum o ayak havadan indigi gibi.

Back
X