- 6 Mayıs 2010
- 1.357
- 2.165
- 333
- Konu Sahibi Sessizperi123
-
Aynı sorun bizde de var bizde nöbetleşe kalıyoruz geceleri Bi gece ben Bi gece eşim bakıyor. Anne olmak çok zor Allah saglık versin kuzulara birazda uyku versin15 aylık kızım da aynı saçma düzende. Geçen gün yalvarıyordum kızım 18 saat oldu uyu artık diyeuykusu çok ama çok ilginç bir şekilde yok. Doktora sordum öğlen uyutma dedi. He olur dedim 15-16 saat sonra yatıyor. Üç saat geçmeden kalkıyor. Kalkınca bir 15 saat daha oturuyor. Ben psikolojik destek alacağım hem kendim hem kızım için. Artık eşimle de aramız gerilmeye başlıyor aynı anda yatamıyoruz. Evde ben hep sinirliyim. Etkinlik yapamıyorum kızımla, oyun oynatamıyorum. Yemekler yapamıyorum. Hep yorgun ve halsizim. Takviye vitanin falan değil tek ihtiyacım uyku. Eşime bırakıp iki saat uyuyorum ama ya bezi değişecek oluyor ya emmek istiyor ya acıkıyor illa ki kalkıyorum. İki aydır evden de çıkmadık hiç. Bunalımlardan bunalımlara atlıyorum. İnşallah çok aşırı zeki bir çocuk falandır da ondan uyumuyordur
Allah bütün annelere sabır versin.
En önemlisi saglık iyi olsunlarda Bi çözüm buluruzEvet izlicem bende. İnşallah tez zamanda düzelirler. Bende aynıyım hiç kendime vaktim yok. Napalım gececek illaki. Önemli olan sağlıklı olsunlar
Enerjisi hiç bitmiyor ben uyuya kalıyorum o kapılara giriliyor oyuncaklarlaYegenim kucukken sutun icine 1 ev yapimi kurabiye, 2 ceviz ve 1 muz karistirip veriyorduk gece yemegi olarak. Tatli oldugu icin yarim saat enerji patlamasi yaratiyor ama o enerjiyle kosturup yoruldugu icin de rahat uyuyordu. Bir de boyle deneseniz, belki faydasi olur.
Benim oğlum prematüre doğdu. Sürekli kucakta uyuyordu. Bıraktığımız an morarana kadar ağlıyordu. Kuvezde de çok ağlamıs kuzum 1 ay boyunca. Zaten çok küçüktü. O yüzden de kıyamıyordum bir de korkuyordum.Uyandığında yataktan kalkmasına izin vermemeyi denediniz mi? Bizim evde bir kural var, uyanırsa hava aydınlanana kadar yataktan kalkmadan bekliyor. İsterse onun yanına oturup uykuya dalmasını bekliyorum ama o inemiyor.
Böylece önce sızmaya başladı, sonra deliksiz uyumaya başladı. Haftada bir gece yine çağırıyor gerçi ama buna da şükir
Ben tracy hogg un bebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitabını alıp uyku eğitimi verdim kitapta 3 yaşına kadar her evrede bebeklere nasıl verileceğini yazmış benim bebeğim küçük olduğu için ben sadece o kısmı okudum. Sizi çok iyi anlıyorum böyle devam etmek de çok zor uyku eğitimi de çok zor ama geç sayılmaz direnç gösterir ve küçük bi bebeği egitmekten daha zorlu olabilir ama yılmadan uygularsanız kesin çözüm oluyo. Tracy hogg çocukların bağlanma ve güven duygularının sarsılmasına çok özen gosteriyo bi okuyun derimMerhabalar
Oglum 2 yaşına yakın uyku düzenimiz hiç yok dogdugundan bu güne kadar da olmadı . artık çok yıprandım sinirlerim alt üst oldu. 2 3 de yatıyordu bir zamanlar buna üzülüyordum. Küçüktü doktor a sorduğumuzda açlıktan demişti mamaya başladık şimdi 2 yaş nerdeyse artık 7 8 lerde yatıyoruz ve bazen sabah10 da ayaktayız gün içinde 1 saat uyuyor o uyku yetiyor sabahlıyoruz gün içinde uyutmamayı denedim 10 11 gibi uyudu gece 12 de kalkıyor sabaha kadar uyumuyor. Ne kadar daha böyle uykusuz geçicek merak ediyorumvar mı böyle uyku problemi olan varsa düzene ne zaman giriyor..
uykumelegi.com mykundak.com veya baska bir uyku egitimi kocu arastirip hizmet alin. yazik size. cocugun gelisimini falan bir kenara biraktim ben anneye cok uzuldum. bu uyku egitimciler bu konuda.cok tecrubeliler. eminim sizin sorununuz icin de bir çözümleri vardir. cocugun yasi buyudukce surec zorlasiyor o nedenle bir an once yapin lutfen. eger pahali gelirse misal kurban bayrami harcliklatini bu işe ayirin.Merhabalar
Oglum 2 yaşına yakın uyku düzenimiz hiç yok dogdugundan bu güne kadar da olmadı . artık çok yıprandım sinirlerim alt üst oldu. 2 3 de yatıyordu bir zamanlar buna üzülüyordum. Küçüktü doktor a sorduğumuzda açlıktan demişti mamaya başladık şimdi 2 yaş nerdeyse artık 7 8 lerde yatıyoruz ve bazen sabah10 da ayaktayız gün içinde 1 saat uyuyor o uyku yetiyor sabahlıyoruz gün içinde uyutmamayı denedim 10 11 gibi uyudu gece 12 de kalkıyor sabaha kadar uyumuyor. Ne kadar daha böyle uykusuz geçicek merak ediyorumvar mı böyle uyku problemi olan varsa düzene ne zaman giriyor..
Bir yaşında benim de aynıydı. Gece uyumadan önce tok tutan mama yapıp vermeye başladım yaklaşık bir ay önce. Sonra da bir uyku eğitimi. Maşallah şimdi sabaha kadar deliksiz uyuyoruz.Merhabalar
Benim oğlum prematüre doğdu. Sürekli kucakta uyuyordu. Bıraktığımız an morarana kadar ağlıyordu. Kuvezde de çok ağlamıs kuzum 1 ay boyunca. Zaten çok küçüktü. O yüzden de kıyamıyordum bir de korkuyordum.
Peki çok ağlamadı mı? Benim ki çok ağlıyor. 1 yasına yeni girdi ama hala kucakta yapısık geziyor. Yürümeye başlamıstı ama fena düştü o yüzden korktu. Hep kucakta ve boynuma sarılı vaziyetde.Bu dediğin ufak bebekler için geçerli değil zaten. Aklının eridiği zamanlar için. Ben de 1 yaşına kadar yanımda uyuttum, emzirerek uyuttum. Ama odasını bir yaşında ayırdım, emzirmeyi şki yaşında kestim. Emzirmeden sonra anlıyordu beni. Kurallar oturmaya başladı.
Beşikte yatmıyor o kadar deli yatıyor ki odasında da yatmıyor yatagımızın yanına küçük yatagı var uyanınca ilk işi babasının cüzdanı benim makyaj malzemelerimle oynuyor uyandığında kalkmamayı denedim belki dedim uyur ama yok ağlıyor bağırıyor ve odadan cıkıyor zorla uyutayım diyorum ayagımda sallıyorum saat geciyor artık halim kalmıyor bırakıyorum bu arada maşallah bebeginizeUyandığında yataktan kalkmasına izin vermemeyi denediniz mi? Bizim evde bir kural var, uyanırsa hava aydınlanana kadar yataktan kalkmadan bekliyor. İsterse onun yanına oturup uykuya dalmasını bekliyorum ama o inemiyor.
Böylece önce sızmaya başladı, sonra deliksiz uyumaya başladı. Haftada bir gece yine çağırıyor gerçi ama buna da şükir
Teşekkür ederim araştırcam bunu da en kısa zamandaBen tracy hogg un bebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitabını alıp uyku eğitimi verdim kitapta 3 yaşına kadar her evrede bebeklere nasıl verileceğini yazmış benim bebeğim küçük olduğu için ben sadece o kısmı okudum. Sizi çok iyi anlıyorum böyle devam etmek de çok zor uyku eğitimi de çok zor ama geç sayılmaz direnç gösterir ve küçük bi bebeği egitmekten daha zorlu olabilir ama yılmadan uygularsanız kesin çözüm oluyo. Tracy hogg çocukların bağlanma ve güven duygularının sarsılmasına çok özen gosteriyo bi okuyun derim
Gece yatmadan önce süt içiyorgece beslenmesi yokmu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?