Uykuda karabasan yaşıyormusun?

kızlar gerçekten ürpererek okudum
Allah sabır versin sizlere.
bu hiç belli olmaz hepimizin başına gelebilir:18::18:

çok zor bir durum olmalı geçmiş olsun bana da bazen oluyor karabasan ne kadar çığlık atsamda kimse duymuyor ve sanki ölüyorum gibi odanın en üst köşesinden kendimi görüyorum yatakta yatarken gözlerim kapalı uyanmak istiyorum uyanamıyorum içimden dualar okuyorum ama kimse duymuyor beni allah korusun inşallah bi daha olmaz etkisinden kurtulamıyoum... :(

çok zor bir durum olmalı geçmiş olsun bana da bazen oluyor karabasan ne kadar çığlık atsamda kimse duymuyor ve sanki ölüyorum gibi odanın en üst köşesinden kendimi görüyorum yatakta yatarken gözlerim kapalı uyanmak istiyorum uyanamıyorum içimden dualar okuyorum ama kimse duymuyor beni allah korusun inşallah bi daha olmaz etkisinden kurtulamıyoum... :(

bu karabasandan ziyade astral yolculuğa benziyo.benim de başıma gelmişti ve ondan sonra nette araştırmıştım bunu.

Ben de bir ara rüyamda arı görmüştüm. Gözümü açtığımda bir arı tam gözümün önünde kanatlarını çırpıyordu, sonra gitti. Herkes az çok böyle şeyler yaşıyor.

küçüklüğümden beri bu durumu yaşıyorum
tam uykuya dalacakken birden boşluğa düşüyormuş gibi oluyorum
konuşamıyorum hareket edemiyorum
sanki ölcekmişim gibi hissediyorum
o esnada sürekli içimden dua okuyorum
ve sadece dua okuyunca açılıyorum
bu durum nerdeyse her gece oluyor
buna halk arasında karabasan diyorlar ama sizlerde böyle bir durum oluyormu
televizyonda doktorum programında bu konuyu gündeme getirmişlerdi
buna rem uykusu diyorlarmış

arkadaşım yapın özel.otur paranormal işlerle uğraş demiyorum ama bil ki buna yeteneğin var.bu arada bu tip rüyalarda hiç küçük bi kıza denk geldin mi?beni takip et derse şimdi değil de.

aynı sorun benimde başımda arasıra karabasan basıyor.konuşamıyorum, hareket edemiyorum, sürekli bildiğim duaları okuyorum.kendimi kitlenmiş gibi hissediyorum seslendiğimi bağırdımı zannediyorum ama değil.hiç hareket edememiş oluyorum.ramazanda daha cok yaşıyorum.bir keresinde ünvde yurttan oda arkadasımla sahura kalkmıştık.yattıktan bir süre sonra yine kitlendim ve oda arkadasımın yatagından doğrulduğunu ve gözlerinin yeşil renkte olduğunu gördüm.(gözleri kahve)ve sabah uyanıp anlattığımda bu olayı gece bana da bişeyler oldu benide karabasan bastı falan dedi çok ürkmüştük. belki bilinçaltımızdaki korkulardan kaynaklanıyordur.

flocke, beni takip et diyen küçük kız rüyalarda dolaşan aksakallı dede gibi bişey mi? ya da alice harikalar diyarındaki "follow me" diyen beyaz tavşan mı? denk geldin mi diye sormuşsun da tuhafıma gitti merak ettim :)

geçenlerde bana da oldu kızlar bu karabasan çökmesi. bu yaşıma kadar hiç olmamıştı. bu aralar stresliyim ama daha önce de streste olduğum çok olmuştu hiç böyle bir şey başıma gelmemişti. kocaman bir el boynumla göğsüm arasına kuvvetlice bastırdı sanki. o anda rüyada olmama rağmen karabasan olduğunu anlayıp hemen 3 tane ayetelkürsi okudum. nasıl başardım hala bilmiyorum. okur okumaz uyandım ve boğazım acıyordu.

Kızlar ben üniversitede 4 sene yurtta kaldım ve odadaki bütün kızları korkutmayı başardım :52: Geceleri sürekli odanın içinde gezindiğimi ve diş gıcırdattığımı söylüyorlardı. Bir süre iyice kötüleşti. Önce sadece bir takım sesler duyuyordum, sonra çok canlı kabuslar görmeye başladım. Sesleri duyduğum kısım çok daha korkunçtu. Çok net bir ses, çok net ifadelerle bir şeyler anlatıyordu. Evin muhtelif yerlerinde uyanmaya başladım. Odanın ışığını bazen tamamen açıp yatıyordum. Şu an hala zaman zaman dişlerimi gıcırdatıyorum ama çok şükür:nazar: kabuslar ve sesler yavaş yavaş sona erdi. İşallah bir daha hiçbirimize uğramaz:71:

Flocke doğru söylüyor...

Bu tarz insanlar astral seyahat yapabiliyor, çünkü farkındalıkları yüksek oluyor.

Fakat bu elbette "follow me" tarzında olabilecek şeylerle uzaktan yakından ilgisi yok :)

peki karabasan hep bayanlara mı geliyor:18::18:

yok erkeklerde de oluyor sanırsam annem babana da oluyordu dediğini hatırlıyorum.belki ondan bana miras kalmıştır.genetiktir ya da belki ondan bana geçmiştir.:1:bu gece senmisin dalga geçen diye gelecek gene bizimki baskına:18:

aslında buna benzer bi konu açmıştım geçenlerde.kaç kişi ile aynı şeyleri yaşadığımı merak ettiğim içindi.oldukça fazla insanlar olunduğunu görünce ne biliim bi şekilde rahatladım.eşimle konuşamıyorum bunu artık,sanırım ürperiyo.ben sizler gibi adamlar görmüyorum ben ölen insanları görüyorum ve anlatmak istediklerini görüyorum.anlattıkları genelde ve niyeyse şifreli oluyo ve kısa bi süre sonrada gerçekleşiyo.geçen kayınvalidemin genç kızlık evindeydim rüyamda.ölmüş kardeşi bana bişeyler gösterdi.kayınvalideme onun çoktan yıkılmış olan evini eşyalarını tarif ettim.odasını dolabını filan.kadın şok oldu.bunu sana iletmemi istedi dedim başladı ağlamaya.her gece olmuyo bende.zamanını da onlar seçiyo zaten.ama böyle bişey olduğunda rüyada olmadığımı tabiri caiz görün ben öyle adlandırıyorum başka bi boyutta olduğumu anlıyorum.çünkü ortam bildiğimiz rüya gibi diil.ışık hep günbatımı misali kar bile yağsa hava hep ılık bu boyutta.gördüğüm şahısların ten renkleri hepsi aynı.hiç biri beyaz diil,hiç biri esmer değil.herkes buğday tenli.ve daha bi sürü şey normal bi rüya ile onlarla olan rüya arasındaki fark.sizlerden cesaret aldıkça yazarım daha olanları.şimdilik hala çekiniyorum.

arkadaşım yapın özel.otur paranormal işlerle uğraş demiyorum ama bil ki buna yeteneğin var.bu arada bu tip rüyalarda hiç küçük bi kıza denk geldin mi?beni takip et derse şimdi değil de.

mesajınızdan birşey anlamadım
ne demek istediniz paranormal falan yazmışsınız
neye yeteneğim var

yok erkeklerde de oluyor sanırsam annem babana da oluyordu dediğini hatırlıyorum.belki ondan bana miras kalmıştır.genetiktir ya da belki ondan bana geçmiştir.:1:bu gece senmisin dalga geçen diye gelecek gene bizimki baskına:18:

teşekkür ederim cevabın için eylülcüm
ben sabahları eşimi işe gönderdikten sonra çok korkuyorum..
hava ışıyana kadar ışık açık yatıyorum.sanki indi üç harfliydi gelcek gibime geliyor
aslında hiç korkmazdım ama tanıdığım biri vefat edince yada bu tarz anlatılan şeyler banada olcak sanıyorum:18:
ama çok şükür hiç birşey ne gördüm ne duydum hamdolsun.

Flocke doğru söylüyor...

Bu tarz insanlar astral seyahat yapabiliyor, çünkü farkındalıkları yüksek oluyor.

Fakat bu elbette "follow me" tarzında olabilecek şeylerle uzaktan yakından ilgisi yok :)

arkadaşım bağışla...ben konudan konuya atladım herhal.astral yolculuk farklı bişey.bu kız çocuğu apayrı bişey.yanlış anlaşıldım özürr

flocke çok ilginçmiş yaşadıkların devam edermisin.
kurdelam rica ederim.

arkadaşım bağışla...ben konudan konuya atladım herhal.astral yolculuk farklı bişey.bu kız çocuğu apayrı bişey.yanlış anlaşıldım özürr

Yazdıklarını tam okuyunca dediklerini anladım...

Evet, Flocke'a katılıyorum paranormal işlerle uğraşanlar bu tarz şeylere yakın olabiliyor.

Karabasan yaşayanlarda bu tarz psişik yeteneklere yatkın oluyor. Dediğim gibi,farkındalıları ve psişik yetenekleri yüksek oluyor.

Kimileri bu aşamaya gelmek için bile ciddi eğitimlerden geçiyor, garip geliyor kulağa değil mi? Ama gerçek...

Hatta Lucid rüyalar vardır, bu da bu tür konularla bağlantılı... Sizin yaşadığınız bir tür lucid rüya sanırım.

erkek arkadasım bunu yasıyor boynunda sürekli cevsenle geziyor ama küçüklükten beri ara ara oluyor onada sesi cıkmıyormus üzerinde bi agırlık oluyormus bagırıyormus ama onu kimse duymuyormus dua okumaya xalsıyormus ama bir türlü sonunu getiremiyormus zarar vermiyormus ama boguyormus sanki

mesajınızdan birşey anlamadım
ne demek istediniz paranormal falan yazmışsınız
neye yeteneğim var

demek istediğim her insanda olmayan bi özelliğinizin olduğudur.bu;sizinle aynı şeyler yaşamış olan diğer arkadaşlar içinde geçerlidir.spiritüel anlamda dilerseniz doğa üstü varlıklarla kontağa geçebilirsiniz.cinlere daha yatkınsınız 6.hissiniz daha gelişmiş durumda ve buna benzer...eğer ki uğraşırsanız diyorum buna kabiliyetiniz yatkın ama kör cahil yaparsanız başınız belaya da girebilir.beni soracak olursanız...ben cesaret edemedim hiçbir zaman....:18:

Yazdıklarını tam okuyunca dediklerini anladım...

Evet, Flocke'a katılıyorum paranormal işlerle uğraşanlar bu tarz şeylere yakın olabiliyor.

Karabasan yaşayanlarda bu tarz psişik yeteneklere yatkın oluyor. Dediğim gibi,farkındalıları ve psişik yetenekleri yüksek oluyor.

Kimileri bu aşamaya gelmek için bile ciddi eğitimlerden geçiyor, garip geliyor kulağa değil mi? Ama gerçek...

Hatta Lucid rüyalar vardır, bu da bu tür konularla bağlantılı... Sizin yaşadığınız bir tür lucid rüya sanırım.

lucid rüya şu kontrol edilebilen kontrol altında tutulabilen rüyalar değil mi:26:

Back
X