Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok zor bir durum olmalı geçmiş olsun bana da bazen oluyor karabasan ne kadar çığlık atsamda kimse duymuyor ve sanki ölüyorum gibi odanın en üst köşesinden kendimi görüyorum yatakta yatarken gözlerim kapalı uyanmak istiyorum uyanamıyorum içimden dualar okuyorum ama kimse duymuyor beni allah korusun inşallah bi daha olmaz etkisinden kurtulamıyoum...![]()
küçüklüğümden beri bu durumu yaşıyorum
tam uykuya dalacakken birden boşluğa düşüyormuş gibi oluyorum
konuşamıyorum hareket edemiyorum
sanki ölcekmişim gibi hissediyorum
o esnada sürekli içimden dua okuyorum
ve sadece dua okuyunca açılıyorum
bu durum nerdeyse her gece oluyor
buna halk arasında karabasan diyorlar ama sizlerde böyle bir durum oluyormu
televizyonda doktorum programında bu konuyu gündeme getirmişlerdi
buna rem uykusu diyorlarmış
peki karabasan hep bayanlara mı geliyor:18::18:
arkadaşım yapın özel.otur paranormal işlerle uğraş demiyorum ama bil ki buna yeteneğin var.bu arada bu tip rüyalarda hiç küçük bi kıza denk geldin mi?beni takip et derse şimdi değil de.
yok erkeklerde de oluyor sanırsam annem babana da oluyordu dediğini hatırlıyorum.belki ondan bana miras kalmıştır.genetiktir ya da belki ondan bana geçmiştir.bu gece senmisin dalga geçen diye gelecek gene bizimki baskına:18:
Flocke doğru söylüyor...
Bu tarz insanlar astral seyahat yapabiliyor, çünkü farkındalıkları yüksek oluyor.
Fakat bu elbette "follow me" tarzında olabilecek şeylerle uzaktan yakından ilgisi yok :)
arkadaşım bağışla...ben konudan konuya atladım herhal.astral yolculuk farklı bişey.bu kız çocuğu apayrı bişey.yanlış anlaşıldım özürr
mesajınızdan birşey anlamadım
ne demek istediniz paranormal falan yazmışsınız
neye yeteneğim var
Yazdıklarını tam okuyunca dediklerini anladım...
Evet, Flocke'a katılıyorum paranormal işlerle uğraşanlar bu tarz şeylere yakın olabiliyor.
Karabasan yaşayanlarda bu tarz psişik yeteneklere yatkın oluyor. Dediğim gibi,farkındalıları ve psişik yetenekleri yüksek oluyor.
Kimileri bu aşamaya gelmek için bile ciddi eğitimlerden geçiyor, garip geliyor kulağa değil mi? Ama gerçek...
Hatta Lucid rüyalar vardır, bu da bu tür konularla bağlantılı... Sizin yaşadığınız bir tür lucid rüya sanırım.