Insallah dedıgınız gıbı olurç Tum gun onun eksıklıgını ınanın hıssetmıyorum ama demek ki bazı şeyleri bilinç altımda baskılıyorum.Zor bir dönemden geçiyorsun.
Zihni’n vücudun rahat değil.
Düşünceli olduğun için de uyuyamıyorsun.
Zamanla yoluna girer.
Yorulup yattığım da oldu ama yine de gece uyandım. İnsallah en kısa zamanda geçerGeceleri zor çünkü gündüzleri oyalanacak çok şey var, ama gece yok. Bu sorun zamanla geçer diye düşünüyorum daha çok yeni. Akşamları iyice yorulun öyle yatın. Neticede uyku bir ihtiyaç vücut bir yere kadar dayanır sonra uyku baskın çıkar.
Baskılanayım.Insallah dedıgınız gıbı olurç Tum gun onun eksıklıgını ınanın hıssetmıyorum ama demek ki bazı şeyleri bilinç altımda baskılıyorum.
Zaten gec yatıyorumö yatınca hemen uyuyorum ama o halde gece sureklı uyanıyorumYine kadar takmıyorum diyorsanız da içinizden takıyosunuzdur normal olarak. Bende gecenlerde hiç uyuyamıyorum sorunlarım var baya. Biraz annemlere gittim geldim iyi bi tatil oldu bana. Şuanda yattıgım gibi uyuyorum. Maşallah. Uykuyu takmakta uyuyamama sebebi. İyice uykunuz gelene kadar yatmayın. Uyuyamadım yatakta dönmek çok sinir bozucu
Inanin icimden hic aglamak gelmiyor. Aglayabilsem dediginiz gibi belki acilacagim ama uzulemiyorum bile. Garip bir durumdayim.Ağla açılırsın. Sorun yokmuş gibi davransan da var demek ki uykuların kaçıyor.
Ne gibi?Yediğinize içtiğinize de dikkat edin bu dönemde
Onu henuz birakamadim malesefWhatsapp da bakmayı bıraktın mı?
O her seferinde başlangıç noktasının gerisine atan bir şey. 21 gün kuralı var, bakmamaya çalışın 21 gün, belki alışırsınız. Kanıtlanmış bir şey mi bilmiyorum ama deneyebilirsiniz.Onu henuz birakamadim malesef
O yüzden oluyor bu boşluk hissi.Onu henuz birakamadim malesef
Iyi temennileriniz icin tesekkur ederim.O yüzden oluyor bu boşluk hissi.
Emin olun daha güzel bir hayat bekliyor sizi yeter ki sizi geriye iten alışkanlıklarınızı bırakın...
İyi ki bitmiş diyeceksiniz ileride , öyle biri çıkacak ki karşınıza. Noktayı koymayı bilin ama. Silin numarasını ve mesajları bakmayı bırakırsınız
Nisanlanip ayrilmak da ayri bir travma olmali. Elbette her aci gecer ama gecerken de yipratiyorben nişanlımdan ayrıldığımda evden sabah çıkıp akşama kadar gezip yorulurdum.gece de bilgisayarımdan en moralimi düzelten komedi dizisini açar onu izlerken uyuyakalırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?