• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uykularımı kaçıran bir konu :(

ben geri çekilmeden bahsetmiyorum ki.. prezervatiften bahsediyorum..

:) O bir korunma yöntemi değil şekerim dediği prezervatif değil. Hatta kendisi prezervatif ile başka bir yöntem arasında kaldığını da söyledi. İşte bunlar hep altı üstü geri çekilme diyemememizden kaynaklanıyor :)

:) O bir korunma yöntemi değil şekerim dediği prezervatif değil. Hatta kendisi prezervatif ile başka bir yöntem arasında kaldığını da söyledi. İşte bunlar hep altı üstü geri çekilme diyemememizden kaynaklanıyor :)

bence de değil.. eşin korunsun yazmışlar, ben de prezervatif sandım. bu yöntemi kullanan var mı yahu?:51:

bence de değil.. eşin korunsun yazmışlar, ben de prezervatif sandım. bu yöntemi kullanan var mı yahu?:51:

Doğal yollardan korunun demiş arkadaş, konu sahibi de o bir korunma yöntemi değil demiş. Türkiyenin %26sı bu yöntemi kullanıyormuş. Tıp fakültesinde eğer sizden yöntem soran hastanız genç ve bu konuda yeniyse modern yöntemleri önerim ama adamlar 20 yıldır geri çekilme ile kazasız bir şekilde korunduysa artık bu konunun piri olmuşlardır eski köye yeni adet getirmeyin demişler kardeşime okurken.

o yan etkılı, bu garanti deil, şu şöyle diye her şeye bişey bulursanız işiniz zor.
2.5 yıl prezervatf ve gerı cekılme yontemıyle korunduk.ahanda söylettırdın bana yanı :17:
dıkkat ettıkten sonra hıcbısey olmaz , bu kdr evhamlı olmayın. ha hamılesın ama diceksin belki isteyerek kaldım.

evham kraliçesi var karşında :)
istenmeyen bir durumu düşündükçe içim içimi yiyor allah isteyene versin hep bunu söylerim:)
sizde sağlıkla sıhhatle bebeğinize kavusursunuz inş

evet ben yanlış anlamısım sanırım eşin korunsun derken geri çekılme anladım arkadas sanırım pre demiş :)

Doğal yollardan korunun demiş arkadaş, konu sahibi de o bir korunma yöntemi değil demiş. Türkiyenin %26sı bu yöntemi kullanıyormuş. Tıp fakültesinde eğer sizden yöntem soran hastanız genç ve bu konuda yeniyse modern yöntemleri önerim ama adamlar 20 yıldır geri çekilme ile kazasız bir şekilde korunduysa artık bu konunun piri olmuşlardır eski köye yeni adet getirmeyin demişler kardeşime okurken.

ilginç... kimileri olursa olur alllahtan der çok önemsemez o yüzden o yöntemlerı rahatca uygulayabılır ama benım öyle bir lüksum yok saol tatlım önerilerin için

Evlendiğimizden beri prezervatif ile korunuyoruz. En garanti yöntem bu sanırım :26: Vücuduma ekstra hormon almak istemiyorum, hap kullanmadım hiç :19:
Uykuların kaçmasın ben bir buçuk senelik evliyim, prezervatifin yan etkisini veya kaza olasılığını görmedim :1:

Evlendiğimizden beri prezervatif ile korunuyoruz. En garanti yöntem bu sanırım :26: Vücuduma ekstra hormon almak istemiyorum, hap kullanmadım hiç :19:
Uykuların kaçmasın ben bir buçuk senelik evliyim, prezervatifin yan etkisini veya kaza olasılığını görmedim :1:

:) biraz rahatlattı aynen senın gıbı dusunuyorum bende :) hormon almak ıstemıyorum bende yada dıger yan etkılerıne maruz kalmak :)

henüz evli olmadığı için konu sahibini es geçiyorum.
ama sene olmuş 2014, kaç yıllık evli insanların doğum kontrolu konusunda hala kararsızlık yaşamasını anlayamıyorum.
bu tarz şeyleri duyduğumda, şu 19 yaşında sürtünerek şey ederken ve üzerinden 3-5 ay geçmesine rağmen hamile miyim
endişesini yaşayan ergenler geliyor.

henüz evli olmadığı için konu sahibini es geçiyorum.
ama sene olmuş 2014, kaç yıllık evli insanların doğum kontrolu konusunda hala kararsızlık yaşamasını anlayamıyorum.
bu tarz şeyleri duyduğumda, şu 19 yaşında sürtünerek şey ederken ve üzerinden 3-5 ay geçmesine rağmen hamile miyim
endişesini yaşayan ergenler geliyor.

anlıyorum...ben ne istediğimi biliyorum ama uygulaması zor :) hap kullanmak istemiyorum geriye elde kalan yöntemlerde malum fikir edinmek istedim işte...

3,5 senelik evliyim evlendiğimizden beri prezervatifle korunuyoruz gayet güvenilir, bir kere korunmadık ondada nasılsa bir kerede tutmaz rahatlığı vardı bende, ama öyle olmadı.. şimdi 2 yaşında bir kızım var :) yani gayet güvenilir bir korunma yöntemi

3,5 senelik evliyim evlendiğimizden beri prezervatifle korunuyoruz gayet güvenilir, bir kere korunmadık ondada nasılsa bir kerede tutmaz rahatlığı vardı bende, ama öyle olmadı.. şimdi 2 yaşında bir kızım var :) yani gayet güvenilir bir korunma yöntemi

teşekkürler tatlım :) rahatlıyorum böyle duyunca :)

10 senedir evliyim 2 oglum var aralarında 6 yas var ikisinide istedik uzun zaman prezervatif ile korunduk ara ara hap kullaniyorum hapta şüphe yok onun icin seviyorum ama prezervatif kazalara acik dikkatli olmak lazim...

Back
X