Uykusuzluk,yorgunluk hallerim

Sadece annesini etkilemiyor ki davranışları. Konuşun önce annenizle sonra yengenizle. Bir disiplin, bir düzen oturtmanız lazım. Sadece sizin için degil yeğeniniz için de çok kötü bir durum düzensizlik.
aynen. ama herkes ayrı telden çalıyor. atıyorum annem hayır dese. yengem yapıyor. ben hayır desem, babam yapıyor. yani herkes birlik içinde değil. geçen elinde makası aldım zıplıyordu elinde makasla. korktum bir şey olacak diye ağladı sızladı. hayır dedim vermicem. annesi geldi niye ağlıyor diye. dedim makası istiyor. ver bir şey olmaz dedi. ben vermedim yinede hatta kızdım zıplıyor makasla bir şey olur filan dedim. ağladı ağladı sustu. başka bir şey verdim onun yerine. yapmasak sanki çocuğuna yapmadık diye surat asıyor. imalı imalı bir şeyler diyor yengem. açıkçası bişey diyesim gelmiyor.
 
zaten annem bütün gün bakıyor. yengem yatıyor. gece de annem bakmasın bi zahmet. kadında yoruluyor. yemek ,bulaşık, çamaşır hangi birini yapıcak ki.
evet bende sinir oldum. yeni bebek gelince, diğer evladını başından savar gibi atmak nedir. o çocuğun psikolojisi nolur. ama böyle desek istemiyorlar çocuğumu derler. ben karışmam valla kötü olan ben olurum.
o zaman bir ara yengenizle güzelce konuşun
yenge valla geberiyorum uykusuzluktan (Allah korusun) şu çocuğun uykularını düzene sokalım
hasta olmaktan korkuyorum diyin
sabah erken kaldırın izinliyken bikaç gün sizde sonra anneniz devam ettirmeye çalışsın
biz düzen siz oturtun en azından

bizde işe giden insan uyusun diye özen gösterilir
 
valla canım kusura bakma ama lohusa psikolojisi diye bişey var ve 40 gün sonunda bi mucize olup bi anda ruh halinin düzelmesini beklemeyin benim aylarca sürdü çok farklı bi durummuş yaşayınca anladım dü<elecek diye bakın gözünüze batmaz ki zaten zamanla geçiyo :KK66:
 
Niye sizin evde kalıyor, gitsin kendi evinde kalsın. İhtiyaç olduğunda çağırsın sizden birini ya da anneniz orda kalsın bir müddet daha. Çok saçma değil mi ya?
 
Back
X