uykusuzlukkk

carpediem022

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2013
129
1
96
35
İstanbul
Merhaba hanimlar, benim su gunlerde basimdaki en buyuk sorun uykusuzluk. Ne kadar erken yataga yatarsam yatayim bir turlu uyku girmiyor gozume:/ Aslinda kafama taktigim problem yaptigim seylerde yok.. Ama gec saatlere kadar yastikla yatakla verdigim bu savas benim gunluk hayatimi da olumsuz etkiliyor. Bu konuda bana onerebileceginiz birseyler varsa sevirim :)

Her gun erkenden kalk, 6.30 gibi. Uykunu alsan da almasan da. Bir iki gun sonra 9'da uykunun gelecegine emin olabilirsin

ya kızlar alın benden de o kadar, bebegim var sabahın köründe uyanıyor buna ragmen bu saatte uyanıgım. bide fettah can-mandalinalar'ı dinliyorum sürekli buna da bi çare lütfen

mandalinalar tezgahta kokusu girse kanıma..beni uyandırsa seni kandırsa tamamdır aşıııııkkkkkkk olsaaakkkkkkkk,,tavsiye ederim bu saaatte harikaa... sevenler biliyorlar:):)

Zaten o saatlerde anca uyumus oluyorum:)) o saatte kalksam ölürüm ben ölürüm:))

Annemin dedigi "Aksam yatmaya bilmez, sabah kalkmaya" turundensin demek ki. Ben de oyleyim Ama uykumu duzene sokmam gereken zamanlarda kendimi zorlarim, gerekirse hic uyumam, sirf uykum erken gelsin diye

kizlar valla ben 3 4 gibi zorla uyumaya calisiyom gunduz 12 11civarda uyaniyom ama hic uyumamis gibi capa yapmis gibi yorgun argin uyaniyom esimde masallah horul horul uyuyo ona nasil imreniyorum bi bilseniz aah ahh:)

Annemin dedigi "Aksam yatmaya bilmez, sabah kalkmaya" turundensin demek ki. Ben de oyleyim Ama uykumu duzene sokmam gereken zamanlarda kendimi zorlarim, gerekirse hic uyumam, sirf uykum erken gelsin diye

Vallahi baya bi safsakladim bnde kendimi:) yil boyunca 6.30 kalk 22.30 yat olunca ufacik bi boslukta sapittim iyice:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…