uykusuzlukkk

İsterseniz bir doktora gidiniz ve kan değerlerinize baktırınız.Tİroit rahatsızlıgı,kansızlık,vitaminsizlik özellikle b12 vitamini eksikligi(unutkanlıkta yapar) çinko eksikligi gibi sorunlar uyku düzenizi bozar.

Ben cok saglikli beslenen spor yapan birisiyim ya duzenli olarak tahlillerimi de yaptiriyorum yillardir hic bir problem de cikmadi. Doktorlarda uyku ilaci ya da antidepresan verip gondriyorlar ya deli oluyorum asil sebebi cozmek yerine o sebebin belirtilerini ortadan kaldirmaya calisiyorlar

6:30 gibi ancak uyuyorum demişsiniz,uyku düzeninizi bozmuşsunuz..
6:30 da uyumayın akşama kadar perişanda olsanız uyumayın,21 gibi yatıp uyuyun, sonrasında yavaş yavaş düzene girer.
geçmiş olsun

Normalde saat 11 12 de uyuyan ben 2 hafta falan 3 e kadar uyuyamadım bi dönem aynı sizin gibi hiç bi neden yokken sonra yerimi değiştirdim başka bi odada uyumaya başladım çok şükür erkenden uyuyorum artık sizde bi deneyin derim :)

Ben bi kamp egitim merkezinde tek kisilik bir odada kaliyorum baska bir odaya gecmek istesem diger odaya tasinmam bir ayimi alir odada igne atsan yere dusmez:)) bi de geceleri bi usume bi yanma aylari galiba o yzden ayar tutturamiyorz:)

düşünceyi kafadan atmak şartt, ama yapabilene

neden erken yatıyosunki, birşeylerle oyalan,uykunun geldiği zaman yat.. ( tv de duymuştum bunu)
erken yatıp illa uyuymam lazım diye zorluyosun kendini.

takmamayı becerebilirsen atlatırsın hemen..
(ha takmamayı öğrenirsen sırrını bizede söyle)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…