Yeterli süre uyumama rağmen sabahları zor uyanıyorum, kendimi yorgun hissediyorum.
İyi uyumama rağmen gün içinde yorgun oluyorum.
Uyku hijyeni kurallarına iki hafta boyunca uymama rağmen tatmin edici şekilde uyuduğumu düşünmüyorum.
Haftada en az iki gece uykuya dalmakta güçlük çekiyorum
Çok sık rüya görüyorum
bunlar ben de var yaniii prensesfb cim noluyo?testi geçememiş mi oluyorum?
ezine seninle ne çok ortak yönümüz varmış.
bende hemşireyim,
2010 da bebek istiyorum ve
15 senedir uyku problemi yaşıyorum.
ben öyle garip rüyalar görüyorum ki şaşarsın. bunlar bilinç altının duyduğu rahatsızlıkların deşarj yolu.
şimdilerde psikoloğa gidiyorum uyku için.
uyku hijyeni, melisa çayı, kitap okuma filan filan hepsi hikaye bana göre. ayrıca kullanmadığım ilaç ta kalmadı.
son bulduğum doktor konusunda epey iyi.
psikolog ama psikyatristlerden kat kat iyi.
allah hepimize şifa versin hayırlısıyla. çeken bilir bunu.
papatya cayida iyi gelio
ezine seninle ne çok ortak yönümüz varmış.
bende hemşireyim,
2010 da bebek istiyorum ve
15 senedir uyku problemi yaşıyorum.
ben öyle garip rüyalar görüyorum ki şaşarsın. bunlar bilinç altının duyduğu rahatsızlıkların deşarj yolu.
şimdilerde psikoloğa gidiyorum uyku için.
uyku hijyeni, melisa çayı, kitap okuma filan filan hepsi hikaye bana göre. ayrıca kullanmadığım ilaç ta kalmadı.
son bulduğum doktor konusunda epey iyi.
psikolog ama psikyatristlerden kat kat iyi.
allah hepimize şifa versin hayırlısıyla. çeken bilir bunu.
eneeeeee profilin de kendini tanırken yaptığın meraklı tanımıyla yaş 31 de ortak yönlerimizden..yoksa geceleri uyurgezer şeklinde kk ya girip ezgieylem nikiyle mi yazıyom ben buraya?yok ama psikoloğa gitmiyorum,istiyorum ama buralarda iyi psikolog yok diye gitmiyorum...
ahh canım ya bende uykusuzluktan şikayetçiyim,işi bile bıraktım bu yüzden kullanmadığım ilaç kalmadı bide tüp bebeğe geçicez şimdi uyu uyuyabilirsen...
acaba bu uyku problemi mi hamile kalmamıza engel oluyor.
vicut dinlenemeyince kaliteli yumurta da üretemez.......
hım.......
Melisa bitkisi özü, sinir sistemini gevşetici ve uykuyu kolaylaştırıcıdır” dedi.
Sindirim sistemi ile ilgili rahatsızlıklarda, mide spazmında, sinir sistemi ve kalp rahatsızlıklarında tansiyonu düzenleyici olarak ağrı kesici ve rahatlatıcı olarak da kullanılan melissanın zekâyı artırdığı, mide ülserine iyi geldiği, kaynatılarak suyu vücuda sürüldüğünde ter kokusunu kestiği ve beyin damarlarını açtığı bilinirken, hiçbir yan etkisinin de bulunmadığını belirten Tuncer sözlerini şöyle noktaladı: “Melissa, sinirsel kökenli çarpıntılarda, hafif depresyon, sıkıntı ve streslerde rahatlatıcı rol oynamakta, psikolojik rahatsızlıklardan kaynaklanan sıkıntı verici olayların düşüncelerini zihinden uzaklaştırmaktadır.”
Melissa Çayı, kurutulmuş yaprakların üzerine kaynamış su dökülerek 5-10 dakika demlenmesiyle elde ediliyor, bal veya şeker ilave edilerek içiliyor.
valerian çayı çok iyi gelirmiş ama hiç denemedim,
kendi deneyimim gündüz bi saat falan yürümek süper geliyo ya:hulya:
bi de tavsiyem bi hobin olsun, o hobide relax olman ruhen dinlenmen iiçin:hulya:
valerian çayı da ne?Allahım bilmediğim bi ot çayı varmış,inanamadım kendime...:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?