arkadaşlar bende çok çekiyorum bu dertten ama hipnoza girdim bir kaç seans çok rahatlattı son bir haftadır rahatım, uyku için gitmemiştim başka sorunlar vardı ama araya uykuyuda sıkıştırdı doktor genel olarak sakin mutlu ve daha kolay uykuya dalan biri oldum çıktım bence deneyin benim tedavim biraz daha sürecek gibi ama 10 senedir psikyatristler beni uyutamadaı bu doktor iki günde becerdi, Allah razı olsun
depresyon sikayeti varmiydi canim veya antideprasan iciomusun
valla benim bütün depresyonlarım inşallah hamile haldığım daha da iyisi doğurabilmeyi başardığım gün son bulacak Allahın izniyle ama..o olmuyo işte maaalesef.her ay belki de bu ay olur diye antidepresan da kullanamıyorum.nolucak bu işlerin sonu bilmiyorum arkadaşım..moraller sıfır anlıyacağın.uykuya nasıl dalınır ki bu şartlarda....
ben yıllardır böyleyim valla gece sabaha kadar oturuyorum akşama kadar da uyuyorum sonra çok kötü bişey.sürekli yorgunluk halsizlikte cabası oluyor.ne yaptıysam erken uyuyamadım bitürlü.yatağa yatınca uykuya değil düşüncelere dalıyorum maalesef bide takıntılı bir insanım oyüzden uyku tutmuyo bitürlü.gece sabaha kadar saymadığım koyun kurmadığım çiftlik kalmıyo uyuyabilmek için.
canim benim bebis bekliosun duygusal gel gitler normal gulum papatya cayi falan icsen yatistirio hem bebisede zarar vermez tatlimm
ben depresan kullaniorum ama yinede hala devam edio sikayetlerimm
aaaaaaaaa içine mi doğdu arkadaşım,henüz beklemiyorum ama çoooooooooook istiyorum demek istedim...inşallah nerdeeeeeeee..
Allahım ramazanda uykularım resmen çıldırdı.sahurdan bir saat kadar sonra uyuyabilip gündüzzde 12:30 kadar kalkamıyorum doğal olarak...bu gece düzene sokmalıyım artık.......
canim benim ramazan dolayisiyla benimde uyku duzenim degisti sahura kadar oturuyorum ezanla birlikte yatiorum sonra 12 ye dogru uyaniorum tatluum
relax çaylar viyi geliyo özellikle arifoğlunun relax çayı, kediotuda çok iyiymiş ama henüz denemedim, bide gün içinde yarım saat yürümek çok iyi geliyo
eeeee iyi tek ben değilim demek ve de son derece normalim yani..sağol prensesfb:teselli:
canim benim uykusuzlukta aslinda buyuk problem ama mutsuzluk umutsuzluk hicbiseyden keyif alamam hicbisey yapmak istememede cok kotu benimderdimde bu depresan aliorum bakalim
kendi kendine halledemiyosan ilaç kullanmak son çare olarak şart bana göre de ...geçmiş olsun ..inşallah en kısa zamanda mutluluğu yakalaman dileği ile...
malesef canimcim cok saoll sanirim dozu az gelio hala bi etki saglamadi cunku dilerim seninde uyku sorunun duzelir guzelcim
sağol canım benim..ha imkanın varsa bi de akupunkturu önerebilirim sana bayağı rahatlatıyo insanı.dün kadın kalp çarpıntımı bile durdurdu ve be n ikna oldum doğrusu...öpüyorum seni..acil şifalar..
arkadsalar ilaç kullanmayı hıc tavsıye etmıyorum bn yıllarca kullandım bagısıklık yapıyor ve bırakmak gercekten zor oluyor vucudunuz uyuurken dırek onu ıstıyor ve uzun sure kullanımnzda vucudunuze gercekten hasar verıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?