• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyumayanlar haydi yardıma!

Kaşlarina kalıcı dövme yaptirsan ? 3D kıl teknikli kaslar var artık hiç bell olmuyo rahat edersin. Bende 50 kiloyum ama istediğim şekilde değilim spor yapmam lazım ama yok yapamıyorum. Instagramdan spor sayfaları beğeniyorum orda taş gibi hatunlari görünce bi gaza geliyorum. İstediğin fiziğin fotosunu telefonuna ekran resmi yap belki motive edersin kendini. Cilt içinde cildine göre bi temizliyici bide krem yeter aslında. Çatlaklar içinde kadınlar Klubünde öğrendim banyoda kahve ve limonla peeling yapabilirsin bende baslicam geciriyomus. Bide çıkınca ozon yağı yafa sari kantoron yağı sürünce çatlakların olduğu bölgeye daha iyi gelebilir diye düşünüyorum. Bide üstüne plates vs gibi basit ama etkili bi sporla ohh mis gibi olur :KK70:
Ailem düzgün kuaförün yapabileceğini dusunuyor.. Ki gercektenden de bir akrabamiz kalemle şekil vermisti cok guzel olmustu.. Millet para verip kavisli kalin kas yaptiriyor bende kas mevcut ama kuaför yok.

Ahahaha tamam tamam canlanmadı o zaman al cinbizi şekline hiç dokunmadan kenarlarından topla 3 4 günde bir :KK49:

Has nicktir .!.:
Neeeyyyyyy :KK57::KK57: kız o halde nasıl bakabildin aynalara ananın babanın suratına o kaşlarla, nasıl gittin markete bakkala. Ya seninki salmak değil başka bişey arkadaşım :KK70:
Ahahah :KK70: sevgilim bide askerdeydi o aralar aman kime güzel gözükcem dedim. Ki dedigim gibi isime geldi bir bahane degil sonucta o ve ben pek disari cikmiyorum iste bakkal market kardesimi yolluyorum :KK70:

OTE="AnaelZan, post: 44607104, member: 720183"]Ahahaha tamam tamam canlanmadı o zaman al cinbizi şekline hiç dokunmadan kenarlarından topla 3 4 günde bir :KK49:[/QUOTE]
Bir Gün denedim... Kaşlarımın ortası iki parmak açıldı kocaman :KK70: :KK70: el becerim yok anlicagın :KK43:

Ailem düzgün kuaförün yapabileceğini dusunuyor.. Ki gercektenden de bir akrabamiz kalemle şekil vermisti cok guzel olmustu.. Millet para verip kavisli kalin kas yaptiriyor bende kas mevcut ama kuaför yok.

nerede oturuyorsunuz? bebek makas'i oneririm kas icin.

Back
X