Uyumsuz çift

Boyle bırsey var ama kan uyusmazlıgıyla ılgılı bu yanı negatıfe pozıtıf pozıtıfe negatıf cıftlerle olur bununda tedavılerı var ıgnelerı var ornk ben 0 rh+ yım esımde aynı 0 rh+ esım + deılde - olaydı kan ve gen uyusmazlıgı olurdu bunun ıcınde tedavı gerkıyor arkadımda oldu arkadasım negatıf esı pozıtıf bostan yere evlenmeden oncekı testler yapılmyor bunlara baklıyor akdenızanemısı de bunun ıcın yaygınlastı artık hamıle kalmadan ıgnelere asılara baslanyor yoksa evet bu eslerın cocukları olmaz tedavı sart

Eşim gibi konuşmuşunuz ben inançsız bi insan değilim ama çok ta dindar değilim yaptığım ibadetler sınırlıdır.
Esim de namaz kıl dua et kapan diyip duruyo ondan olmuyo çocuğumuz imasinda bulunuyor.
Yani diyeceğim şu ki ben öyle değilim ama öyle olanların yani ateist budist veyà abartiyorum tüm dünyanın lanet okuduğu birilerininin niye çocuğu oluyor. Bana göre Allahın bileceği is herkesi bi şeyle sınava tabi tutuyor ama sırf çocuğum olmuyor namaz kılayım da olsun demek te bana biraz kendini kandırmak gibi geliyor.
Konum o degildi aslinda.hayatta herkes bir sinava tabi tutulur kimi cocuguyla kimi sagligiyla vs...birseyi cok icten imanarak isteyince olacagina inaniyorum ve sabirla.olmuyorsada bi hayir ararim bu arada acigim.hani kapanirsan cocugum olur gbi bisey soylemiyorum:)

ya ben senin onceki konularini hatirliyorum.canim fazla takma bu konuyu .yani olada bilir, olmayada.her kesin nasibi kismeti baska.sen kocanla mutlu olmaya bak.hayirlisiyla rabim evlatda verir.

Ya kısırlık olabilir birinde tamam çocukları oyüzden olmuyodur ama ikisi ayrılıp başkalarıyla evleniyor sa ve ikisinin de çocukları oluyorsa bişey diyemiyorum enteresan bi durum yaa

Ben de duydum bunu ama ben çok nadir görülen bir durum diye biliyorum. Vardır genlerle alakalı bir durumu mutlaka. Uyumsuzluktan kasıt tıbbi bir konudur sanırım. Ama dediğim gibi bence çok nadir karşılaşılan bir durum. Bir an düşündüm de, evli değilim ama diyelim ki evliyim ve başıma böyle birşey geldi, doktor kalktı dedi ki farklı insanlardan çocuğunuz olabilir. Yani, bunun için eşimi bırakmam sanırım, sevdiğim adamdan olmayacaksa ne yapayım ben o çocuğu?

Ben 3sene evli kaldm cocugum olmadi...2.evlilgimde ilk ay hamile kaldım:anne: bu arada eski esimin de cocugu oldu

Kızlar benim merakım şu, geçen akşam arkadaşımla konuşurken dedi ki bir tanıdıkları varmış, sebepsiz çocukları olmuyormuş ve onlara demişler ki siz uyumsuz bir çiftsiniz, başkalarından çocuklarınız olur ama birbirinizden olmaz. Gel zaman git zaman bunlar boşanmış başkalarıyla evlenmişler ve çocukları olmuş :KK57:

Ben inanmadım öyle şey mi olur la dedim, diğer arkadaşım evet var böyle bir şey dedi.

Duydunuz mu hiç bu tarz bir olay?
Uyumsuz cift diye duymadim ama yillarca evli kalip cocugu olmayan ayrilip baskalariyla evlenip ikisininde cocugu olan bir cift tanidim

Konu biraz eskiymis ama dikkatimi cekti.

Benim de bi tanidigim cift var nerdeyse 7 yildir ugrasiyolar ama ikisinde de hicbir problem yok.gormedikleri tedavi yontemi kalmadi.doktor onlara erkegin sperminin kadinin yumurtasini tanimadigini soylemis.artik nasil bir bilimsel aciklamasi var bilmiyorum ama var boyle seyler

Hımm bende duydum ve hiç anlam veremedim ve üzerinde de durmadım zaten.
Ayıların insanlara aşık olupta kaçırdığını ve hatta çocuk bile doğurttuğunu anlatan büyüklerimizin elbet buna da vardır bir açıklaması...

benim bir tanıdığımda 10 yıl evli kaldılar çocukları olmuyor diye boşandılar ikiside başkaları ile evlendiğinde çocukları oldu acaba onlardamı uyumsuz çiftti onu bilemiyorum

Uyumsuzluğu anlaşamayan çift olarak algılayan yorumlar komiğime gitti. Bir de saçma bulan olmuş. Birbiriyle çocuğu olamayıp başkasıyla olan insanlar ben de duydum. Bunun cevabını genetik bilimcilerden, bunun uzmanı doktorlardan alırsın sadece. Kk'dan alacağın cevaplarla yol alamazsın işte böyle malesef.

Back
X