- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.030
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konum o degildi aslinda.hayatta herkes bir sinava tabi tutulur kimi cocuguyla kimi sagligiyla vs...birseyi cok icten imanarak isteyince olacagina inaniyorum ve sabirla.olmuyorsada bi hayir ararim bu arada acigim.hani kapanirsan cocugum olur gbi bisey soylemiyorum:)Eşim gibi konuşmuşunuz ben inançsız bi insan değilim ama çok ta dindar değilim yaptığım ibadetler sınırlıdır.
Esim de namaz kıl dua et kapan diyip duruyo ondan olmuyo çocuğumuz imasinda bulunuyor.
Yani diyeceğim şu ki ben öyle değilim ama öyle olanların yani ateist budist veyà abartiyorum tüm dünyanın lanet okuduğu birilerininin niye çocuğu oluyor. Bana göre Allahın bileceği is herkesi bi şeyle sınava tabi tutuyor ama sırf çocuğum olmuyor namaz kılayım da olsun demek te bana biraz kendini kandırmak gibi geliyor.
Çokkkkk hiç sormaBütün çocukları olan çiftler birbirine ne kadar uyumlu diye düşündüm şuan da :)
Cıkssss sanmıyorum![]()
Uyumsuz cift diye duymadim ama yillarca evli kalip cocugu olmayan ayrilip baskalariyla evlenip ikisininde cocugu olan bir cift tanidimKızlar benim merakım şu, geçen akşam arkadaşımla konuşurken dedi ki bir tanıdıkları varmış, sebepsiz çocukları olmuyormuş ve onlara demişler ki siz uyumsuz bir çiftsiniz, başkalarından çocuklarınız olur ama birbirinizden olmaz. Gel zaman git zaman bunlar boşanmış başkalarıyla evlenmişler ve çocukları olmuş
Ben inanmadım öyle şey mi olur la dedim, diğer arkadaşım evet var böyle bir şey dedi.
Duydunuz mu hiç bu tarz bir olay?