Uyumsuz çift

Allah Allah bi yaşıma daha girdim öne la öyle beyleri uymuyoki :) tövbe estağfurullah

sırf çocuk olmuyo diye mi boşanmışlar? benim kuzenimin de eşinden dolayı olmuyo, imkansızmış, çok üzülüyo ama boşanmıyo..
Yok kv tarafıyla gecinemedi kız bide herhalde çocukta olmadi diye boşandı tam bilmiyorum ama suan ikisinin de çocuğu var vardır bi açıklaması tıbben ama bilmiyorum

Tıbben var öyle bir şey ve ben de yaşadım. 20li yaşların başında sevgilim olan biri vardı, en uzun ilişkimdi, 2 yıl sürdü. Hiç korunmadan çok aktif bir cinsel hayat yaşadım onla ve hamile kalmadım. Onun kısır olduğunu problemi olduğunu filan düşünüyordum o zamanlar. Sonra ben evlendim o evlendi 2 çocuğu oldu onun, tedavi filan görmedi hiç bir problemi yokmuş yani. Eeeee ben de hemen hamile kalabilen bir kadınım. Sanırım biz uyumsuzduk o anlamda.

Yok artık daha neler öyle olsa görücü usulü evlenenlerin, babası tarafından zorla evlendirilenlerin çocuğu olmazdı biraz mantık yahu! ne yani afedersiniz sperm ile yumurta ay bunlar ne uyumsuz çift biz asla birleşmeyiz mi diyorlar töbe töbee.. normal yolla olmayabilir illa fiziksel psikolojik bir sorun vardır tedavisi var artık giderlerdi yaptırırlardı. Ben de tedavi görüyorum olmadı kaç kere tüp deneyenler var sonunda oluyor. O kadar tedavimde hiç böyle bir şey duymadım. Onlarla olması da kadında bir sorun yoktur fiziksel olmuştur bu safsatalara da inanmayın artık yaa.

Gen uyuşmazlığı diye bir şey olsaydı emin olun doktorlar buna açıklama yaparlardı yani olmuyorsa olmuyordur yani. İlla bir sorun vardır evet hiçbir sorun olmadan çocuğu olmayanlarda oluyor ama bir sperm ve yumurtanın neyi uyuşmayabilir. Hangi genmiş nu yani.

Yok ya. O kadar çok uyumsuz çift var ki. Evleniyorlar. Çocukları oluyor. Boşaniyorlar sonra. Ama şu var ikisi de cidden birbirinden cocuk istememisse bilincaltinda o olabilir.

Bazen erkek ve dişi hücreleri arasında çekim yerine itim oluyormuş ben de kadın doğumcudan dinlemiştim. Yumurta ve sperm hücreleri uyumsuz olabiliyormuş.

Gen uyuşmazlığı mı deniyomuş:KK57:
Başka türlü bir bilgin var mı arkadaşım :) bizi aydınlatsan :)
Bende 5 yıllık evliyim 3 kez düşük yaptım tüm testler yapıldı hiçbir sebep yok bebek olmaması için.
Karyotipleme denilen bi test yapılmıştı gen uyumuna bakmak içindi sanırım aradığınız cevap bu olabilir fakat benim onda da sorun çıkmadı yani bu da bi sınav nasıl geçeceğimi bilmediğim.

Yengemin yengesine de demişti doktorlar öyle bir şey.
Birbirinizden ayrılırsanız başkalarından sağlıklı çocuklarınız olur diye.
Uzaktan akrabalar yengemin abisiyle eşi.
Sayısız çocuk düşürdü 10 senede.
Organları oluşmadan ölüyordu bebekler.
10 yıl sonra bir oğlu oldu. 2 sene sonra da bir kızı.
Çok da sağlıklılar.

Buna takilip inanipta cocugum bu yuzden olmuyor deme sakin olur mu?

Bu senin sinavinda olabilir.
Abim ve yengemin 6 yil cocuklari olmadi.tedaviylede olmuyordu..yengemin psikolojisi cok bozuldu.sonra kendini maneviyata verdi.kapandi.asilama ile ikizleri oldu.2 yil sonrada kendiliginden tedavisiz cocugu oldu.3 cocuklu mutlu simdi:)

Birseyi inanarak istedikten sonra dogru zamanda olacagina inaniyorum..
Eşim gibi konuşmuşunuz ben inançsız bi insan değilim ama çok ta dindar değilim yaptığım ibadetler sınırlıdır.
Esim de namaz kıl dua et kapan diyip duruyo ondan olmuyo çocuğumuz imasinda bulunuyor.
Yani diyeceğim şu ki ben öyle değilim ama öyle olanların yani ateist budist veyà abartiyorum tüm dünyanın lanet okuduğu birilerininin niye çocuğu oluyor. Bana göre Allahın bileceği is herkesi bi şeyle sınava tabi tutuyor ama sırf çocuğum olmuyor namaz kılayım da olsun demek te bana biraz kendini kandırmak gibi geliyor.

Kızlar benim merakım şu, geçen akşam arkadaşımla konuşurken dedi ki bir tanıdıkları varmış, sebepsiz çocukları olmuyormuş ve onlara demişler ki siz uyumsuz bir çiftsiniz, başkalarından çocuklarınız olur ama birbirinizden olmaz. Gel zaman git zaman bunlar boşanmış başkalarıyla evlenmişler ve çocukları olmuş :KK57:

Ben inanmadım öyle şey mi olur la dedim, diğer arkadaşım evet var böyle bir şey dedi.

Duydunuz mu hiç bu tarz bir olay?
Bizim bi uzaktan akraba vardı. 10 yık evli kaldılar 10 yıl tüm tedavileri oldular olmadı. Boşandılar ikisi de evlendi ikisinin de ayrı ayrı 3 er çocuğu oldu :)

Alala enteresanmış..olabilir tabi de , mantıklı açıklaması olmadığı sürece asparagas haber olmaktan öteye gidemes..

Mantıklı gelmedi bana ya.
Ama benim ondan olmuyorsa şahsen hoşuma bile gider :D
Olmuyor çünkü uyumsuzuz bizimki uyumsuzluğun uyumu derim.

ve önündeki neon küreyi sıvazlar: bakın yavrum, siz uyumsuzsunuz.
(böyle bi sahne canlandı gözümde)

Hiç duymadım.Kan uyuşmazlığı, ten uyuşmazlığı duymuştum da uyumsuzluktan çocuk olmasın duymamıştım.

Back
X