- 29 Ekim 2014
- 947
- 733
- 78
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kv tarafıyla gecinemedi kız bide herhalde çocukta olmadi diye boşandı tam bilmiyorum ama suan ikisinin de çocuğu var vardır bi açıklaması tıbben ama bilmiyorumsırf çocuk olmuyo diye mi boşanmışlar? benim kuzenimin de eşinden dolayı olmuyo, imkansızmış, çok üzülüyo ama boşanmıyo..
Aşırı uyumlu onlar10 çocuklu çiftleri görüyorum televizyonda da, bunların hepsi mi uyumlu anlamıyorum
Bende 5 yıllık evliyim 3 kez düşük yaptım tüm testler yapıldı hiçbir sebep yok bebek olmaması için.Gen uyuşmazlığı mı deniyomuş
Başka türlü bir bilgin var mı arkadaşım :) bizi aydınlatsan :)
Eşim gibi konuşmuşunuz ben inançsız bi insan değilim ama çok ta dindar değilim yaptığım ibadetler sınırlıdır.Buna takilip inanipta cocugum bu yuzden olmuyor deme sakin olur mu?
Bu senin sinavinda olabilir.
Abim ve yengemin 6 yil cocuklari olmadi.tedaviylede olmuyordu..yengemin psikolojisi cok bozuldu.sonra kendini maneviyata verdi.kapandi.asilama ile ikizleri oldu.2 yil sonrada kendiliginden tedavisiz cocugu oldu.3 cocuklu mutlu simdi:)
Birseyi inanarak istedikten sonra dogru zamanda olacagina inaniyorum..
Bizim bi uzaktan akraba vardı. 10 yık evli kaldılar 10 yıl tüm tedavileri oldular olmadı. Boşandılar ikisi de evlendi ikisinin de ayrı ayrı 3 er çocuğu oldu :)Kızlar benim merakım şu, geçen akşam arkadaşımla konuşurken dedi ki bir tanıdıkları varmış, sebepsiz çocukları olmuyormuş ve onlara demişler ki siz uyumsuz bir çiftsiniz, başkalarından çocuklarınız olur ama birbirinizden olmaz. Gel zaman git zaman bunlar boşanmış başkalarıyla evlenmişler ve çocukları olmuş
Ben inanmadım öyle şey mi olur la dedim, diğer arkadaşım evet var böyle bir şey dedi.
Duydunuz mu hiç bu tarz bir olay?