Uyumsuz çift

Duydum komşumuz var 5 yil evli kaldılar görmedikleri tedavi kalmadı rahim filmi ne gerekiyosa olmadı boşandılar başkalarıyla evlendiler ikisinin de çocukları var hatta kızın yeni oldu daha cocugu
Kızlar benim merakım şu, geçen akşam arkadaşımla konuşurken dedi ki bir tanıdıkları varmış, sebepsiz çocukları olmuyormuş ve onlara demişler ki siz uyumsuz bir çiftsiniz, başkalarından çocuklarınız olur ama birbirinizden olmaz. Gel zaman git zaman bunlar boşanmış başkalarıyla evlenmişler ve çocukları olmuş :KK57:

Ben inanmadım öyle şey mi olur la dedim, diğer arkadaşım evet var böyle bir şey dedi.

Duydunuz mu hiç bu tarz bir olay?
sırf çocuk olmuyo diye mi boşanmışlar? benim kuzenimin de eşinden dolayı olmuyo, imkansızmış, çok üzülüyo ama boşanmıyo..

Genetik uyumsuzluj gibi bisey olabilir de, bi teşhisi koyan kim, neye dayanarak?? Tabii doktor degilse, elinde analizler vs yoksa..

Hayır gen uyuşmazlığında çocuk oluyor fakat engelli doğuyor ve çok uzun yaşamıyor , bizim bi yakınımızın iki tane çocuğu oldu , ilki 6 ay , ikincisi 1.5 sene yaşadı ve öldü , doktorlar çocukların gen uyuşmazlığı yüzünden böyle olduklarını söyledi , tedavisi de var eşler gen uyuşmazlığı tedavisini olduktan sonra sağlıklı çocuk sahibi olabiliyorlar.
Çok ünlü bi çiftin olmamıştı senelerce , boşandılar ve yeniden evlilik yaptılar ikisinin de çocuğu oldu .

öyle bişey olsaydı yetimhaneler ve sokaklarda cocuklar olmazdı herhalde.

hatta gerçekten uyumsuz çiftlerin cocukları olmasaydı negüzel olurdu.

Buna takilip inanipta cocugum bu yuzden olmuyor deme sakin olur mu?

Bu senin sinavinda olabilir.
Abim ve yengemin 6 yil cocuklari olmadi.tedaviylede olmuyordu..yengemin psikolojisi cok bozuldu.sonra kendini maneviyata verdi.kapandi.asilama ile ikizleri oldu.2 yil sonrada kendiliginden tedavisiz cocugu oldu.3 cocuklu mutlu simdi:)

Birseyi inanarak istedikten sonra dogru zamanda olacagina inaniyorum..

ben çok duydum hem dr'dan hem sokak medyasından hem de şahit oldum. Ama kısmet tabi

Kızlar benim merakım şu, geçen akşam arkadaşımla konuşurken dedi ki bir tanıdıkları varmış, sebepsiz çocukları olmuyormuş ve onlara demişler ki siz uyumsuz bir çiftsiniz, başkalarından çocuklarınız olur ama birbirinizden olmaz. Gel zaman git zaman bunlar boşanmış başkalarıyla evlenmişler ve çocukları olmuş :KK57:

Ben inanmadım öyle şey mi olur la dedim, diğer arkadaşım evet var böyle bir şey dedi.

Duydunuz mu hiç bu tarz bir olay?
Mügiş'im senin de ne pis arkadaşların varmış,kesin seni kıskanıyorlar ya da sevmiyorlar ya da benim tabirimle cahiller :)
Sürekli alttan bi göçertme fiştikleme hareketleri var.:KK53:

Evet var. İmmünolojik nedenlerle gebelik mümkün olmaz. Bir tür doku uyuşmazlığı denebilir. Oldukça nadirdir.

Son düzenleme:
kısmet demek ki olmayınca olmuyor
ama bence bunu kendinizle bağdaştırmayın hemen
sizde de gen uyuşmazlığı olacak diye bir şart yok..

Hayır gen uyuşmazlığında çocuk oluyor fakat engelli doğuyor ve çok uzun yaşamıyor , bizim bi yakınımızın iki tane çocuğu oldu , ilki 6 ay , ikincisi 1.5 sene yaşadı ve öldü , doktorlar çocukların gen uyuşmazlığı yüzünden böyle olduklarını söyledi , tedavisi de var eşler gen uyuşmazlığı tedavisini olduktan sonra sağlıklı çocuk sahibi olabiliyorlar.
Çok ünlü bi çiftin olmamıştı senelerce , boşandılar ve yeniden evlilik yaptılar ikisinin de çocuğu oldu .
Benım arkadsımdada grn uyusmazlı ve kan uyusmazlı vardı ta hamıle kalmadan karı koca ılac ve ıgne tedavısıbe basladılar evlnmeden once test yapılyor orda cıkıo ılk bastatedavı lazım sımdı 2 cocuvar sapa saglam

Illa ki tibbi bir aciklamasi vardir, halk dilinde uyusmazlik deniyordur. Ayrica baskasindan duysam sehir efsanesi der gecerim ama annemin kuzeni o sekilde, cok buyuk yerlere tedavilere gittiler ama butun doktorlar ayni seyi soylemis. Birbirinizden cocugunuz olmaz, farkli insanlardan ancak olabilir. Annemin kuzeni kocasina ayrilik teklif etti, benim icin onemli bir konu degil ama sen baba olmak istiyorsun diye. Kocasi da sen yoksan cocugu napiyim dedi ve ayrilmadilar. Suan kendi genlerinden olmayan ama kendi canlarindan olan aslan gibi bir ogullari var.

Bende hamıle kalmaya casıom olmuo 4 Aydır uzulyorum hanı bısym yok kocaöa dedım olmasa dıe tup bebek pluroda olmadı evlatlık alırız o daha sevap dedı

Yok ben sordum esım ole dedı hanı hep der sonu olum deıl ya sevdımız ıcın evlndık bı der cocuk herkezbostet ama cocuk olmyor dıe bosnmk sacma onu demk ıstedım

Simdi genetik cekicilik diye bir sey var . Yani bagisiklik sisteminin guclu olmasi icin genlerimiz kendine benzemeyen, farkli hastaliklara direnci yuksen olan genleri tercih ediyor aslinda ve buna da aşk deniyor. Entellektuel cekicilik ayri.
Senin genin esinin gen yapisiyla birebir ayniysa (yapisi derken bilimsel aciklamasini bilmiyorum ) vucut o dollenmeyi istemiyoe, harekete gecmiyor. Cunku dogacak cocugun bagisiklik sistemi istedigi genis yelpazede direncli olmayacak kendisini kopyalamak istemiyor.
Tamamen doganin saglikli ve degisen sartlara ayak uydurabilecek bireyleri istemesiyle alakali. Bu sistem herkeste islemiyor ayrica ama sunu duymussunuzdur sagliksiz bebegi vucut istemez ve dusuk olur diye. Doguran da var sonucta. Yuzde yuz isleyen bir sistem degil ama dogamiz bu aslinda.

Bısey sorabılırmıyım sımdı ben annmın kopyasıyım ıkız denıcek kadar zaten bızı ıkız sanyolar annm mınyon tıplı cunku annm dıom kızm dıo yok ıkız sınız dıolar sımdı ben annmmı benzmk ıstedım :KK68:

Back
X