Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
http://www.acibademtupbebek.com/preimplantasyon-genetik-tani/Gen uyuşmazlığı mı deniyomuş
Başka türlü bir bilgin var mı arkadaşım :) bizi aydınlatsan :)
Duydum komşumuz var 5 yil evli kaldılar görmedikleri tedavi kalmadı rahim filmi ne gerekiyosa olmadı boşandılar başkalarıyla evlendiler ikisinin de çocukları var hatta kızın yeni oldu daha cocugu
sırf çocuk olmuyo diye mi boşanmışlar? benim kuzenimin de eşinden dolayı olmuyo, imkansızmış, çok üzülüyo ama boşanmıyo..Kızlar benim merakım şu, geçen akşam arkadaşımla konuşurken dedi ki bir tanıdıkları varmış, sebepsiz çocukları olmuyormuş ve onlara demişler ki siz uyumsuz bir çiftsiniz, başkalarından çocuklarınız olur ama birbirinizden olmaz. Gel zaman git zaman bunlar boşanmış başkalarıyla evlenmişler ve çocukları olmuş
Ben inanmadım öyle şey mi olur la dedim, diğer arkadaşım evet var böyle bir şey dedi.
Duydunuz mu hiç bu tarz bir olay?
Ben mi kaçırdım acaba, bu linkte gen uyuşmazlığı diye bir şey yazmıyor?
Mügiş'im senin de ne pis arkadaşların varmış,kesin seni kıskanıyorlar ya da sevmiyorlar ya da benim tabirimle cahiller :)Kızlar benim merakım şu, geçen akşam arkadaşımla konuşurken dedi ki bir tanıdıkları varmış, sebepsiz çocukları olmuyormuş ve onlara demişler ki siz uyumsuz bir çiftsiniz, başkalarından çocuklarınız olur ama birbirinizden olmaz. Gel zaman git zaman bunlar boşanmış başkalarıyla evlenmişler ve çocukları olmuş
Ben inanmadım öyle şey mi olur la dedim, diğer arkadaşım evet var böyle bir şey dedi.
Duydunuz mu hiç bu tarz bir olay?
Benım arkadsımdada grn uyusmazlı ve kan uyusmazlı vardı ta hamıle kalmadan karı koca ılac ve ıgne tedavısıbe basladılar evlnmeden once test yapılyor orda cıkıo ılk bastatedavı lazım sımdı 2 cocuvar sapa saglamHayır gen uyuşmazlığında çocuk oluyor fakat engelli doğuyor ve çok uzun yaşamıyor , bizim bi yakınımızın iki tane çocuğu oldu , ilki 6 ay , ikincisi 1.5 sene yaşadı ve öldü , doktorlar çocukların gen uyuşmazlığı yüzünden böyle olduklarını söyledi , tedavisi de var eşler gen uyuşmazlığı tedavisini olduktan sonra sağlıklı çocuk sahibi olabiliyorlar.
Çok ünlü bi çiftin olmamıştı senelerce , boşandılar ve yeniden evlilik yaptılar ikisinin de çocuğu oldu .
4 ay uğraş için bu kadar plan ve bu kadar üzuntu fazla.abartamyin yahu.su stresinizle çocuk falan olmaz zatenBende hamıle kalmaya casıom olmuo 4 Aydır uzulyorum hanı bısym yok kocaöa dedım olmasa dıe tup bebek pluroda olmadı evlatlık alırız o daha sevap dedı