Uyumuyo of of

Canim bi sakin ol bebek senden dolayi uyumuyo olabilir cok sinirlenmissn oda bebegine geciyo bebeklerin uyku duzenleri degisiyo birak uyumuyosa kendi haline birak uyumasin zorlama illaki uykusu gelince uyucak ozaman telfonundan bi ninni veya fön makinasinin sesini ac misil misil uyur. Bi dene bakalim ama lutfen sen sakin ol

Bnm kızım 89 günlük sunan ,kolik gaz sancıları geçmek yerine iyice arttı bu durumu yaşayan varmı ?

Beşik itelemeler , bağırıp durmalar , bunlar kontrol edilebilir duygular , yok değilse terapi görün.

Size muhtaç , avuç kadar bebeğe bagirdiginiza çok pişman olabilirsiniz sonradan.

Uyuyunca evlat , uyumayınca cinnet sebebi olmamalı.

Ha bu arada uykusuzluğun ne demek olduğunu , büyük sağlık problemleri olan evlatlarimdan dolayı biliyorum.

Lütfen sakın olun. Elbet uyuyacak diye düşünün. Sarılın, koklayın. Bu günler çabuk geçiyor.

Sallamayın bebeği lütfen.Yatağa bırakın, ellerini okşayin, karnını sivazlayin. Inatla ağlasa bile uyumasını bekleyin.

Bnm kızım 89 günlük sunan ,kolik gaz sancıları geçmek yerine iyice arttı bu durumu yaşayan varmı ?
Emziriyomusun.gaz olduğunda doyduklarını anlamayıp sürekli emiyolar ve doğal olarak aç olduklarını düşünüyoruz bizde.besleme aralığın mutlaka 2saat olsun.bazen artar bazen azalır. Biz 5aylıkken kolik durumumuz bitti 8aylığız ama hala geceleri gazdan uyumadığımız olur.
Normal yani hemen geçmez. Bağırsakları dış dünyaya alışıyo sonuçta kolay değil

Canim ben 5 ay neleer cektim kolik gaz sancisi degil bence ben coook arastirdum anne karninin rahatligini arayan bebekler cok aglarmis korkumdan disari cikamazdim bi yere gidemezdim eve hapsolmustum resmen. Fon makinasinin sesi rahatlatiyodu bide arabaya binince rahatliyodu baska turlu hic bisey fayda etmedi suan 6 aylik oldu cok sukur rahatladimmm elhamdullah. Sabret allah kolaylik versin gececek hepsi

Napalm allah uzun ömür versin bu geçer son bir gün bıçak gibi kesti diyenler vardı o umudum da gitti

Bebeğini neden sallıyorsun?
Senin modun nasılsa bebeğinde öyle olur.
Çok küçük bebeğin ya.
Sallamayın bebeklerinizi lütfen ya.
Koy yatağına masaj yap.
Poposuna sırtına bacaklarına elini gezdir.
Sana çok yakın mesafene koy mesela.
Tam göğsüne yakın yere. Kokunu alsın.
Koyun koyuna derler ya. Öyle işte.
Beraber uzanın. Relax olun.
Etkisini mutlaka görürsünüz.
Ama bence Bebek ne kadar çok sallanırsa,
O kadar çok huzursuz Bebek demektir.
Bence tabiki.

Kolay gelsin size de...
benimki de 25 günlük 4 gündür geceleri uyumuyor gündüzleri 1-2 saat uyuyor yada uyumuyor.
Tuhaflaştı iyice. Beraber uyuyunca uyuyor.
Bizde kovduk babasını diğer odaya,
Kaldık oğlumla başbaşa
Bende de ne uyku düzeni kaldı ne bişey
Zombi gibiyim bu aralar

Ve tecrübelerime dayanarak hep eskiler diyorum.
Ilk doğduğunda kundaklanan bebek her zaman daha rahat uyuyor. Dar bir alandan kocaman bir besige aliniyorlar çünkü. Elleri ayakları rahat durmuyor.
Yeni nesil kundaklar çıkmış, çok güzel ve rahat. Sonradan alısirlar mi bilmiyorum , denemek lazım.

Banyo yaptır uyumadan 1 saat önce.
Sonrasında doyur.
Yarım kundak yap.
Sakinleştir.
Beyaz gürültü aç çık odadan.

Yine de uyumuyorsa elini öp bırak dediği olsun

Çare aramayı birakma kabullenme dönemi 7. Ay galiba

biraz daha sinirlenip bağırın, annem çok kızdı uyuyayım en iyisi der uyur.
4 aylık bebeğe bağırıp komşular duymamıştır inşallah demek... bebek duydu yetmez mi?
dünyadaki tek güvendiği, kokusuyla huzur bulduğu, yaşamak için muhtaç olduğu, koşulsuz sevdiği annesi ona bağırıyor, beşiğini itiyor, ağlayıp sinirleniyor, nasıl huzurla uyusun çocuk? bu yaşımdayım annem bana bağırsa uyuyamam...

İçimden bi ses bir ay sonra gaz sancısı sallıyorum ama susmuyor diye konu açıcağını söylüyor erken doğan bebeklerin ortak kaderi gaz !

BENDe çok seviyorum ama ben dükkanı kapadım iflas ettim

Arkadaşım 4 aylik bebege anason mu verilir anne kendi icerse icsin sütten gecer zaten

Bebeklere 40 gunlukten sonra asiriya kaçmamak şartıyla rahatlıkla verilebilir. Hiç bir mahsuru yoktur. Aksine bebeklerde kolik,mide rahatsızlığı ve hıckırıkta tedavi olarak anason tohumu kullanilir.

Napalm allah uzun ömür versin bu geçer son bir gün bıçak gibi kesti diyenler vardı o umudum da gitti
Yok canim uzulme hep boyle kalcak degilya Gecer elbet. Bende cok agliyodum sinirden ama soyle bakinca icim sizliyodu kolay degildi boyle zor bi dunyaya alismak bebekler icinde anne karninda kendilerini guvende hissediyolaedi suan 6 aylik atiyom beşigine istedim yere gidiyom hic aglqmiyo masallah hemen uyuyo evdede birakiyom oynuuo nezaman uykuusu gelrise ozaman uyutuyorm zorlamiyom hic.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…