Uyumuyo of of

Bebeklerin 3 6 9 aylarindaydi buyume di emleri oluyo her cocuk farkli gisteriyor bu durumu kimi cok aglar kimi cok yemek yer vs vs muhtemelen oyle olabilir. Ayrica artik dislerinin etlerini sisirme donemi gelmis bu cok sancili bir donem 6 ayda filan dis cikarirsa bu donem bole huzursuzluk yasayabilir.dusun onun nasil aci cektigini ona bagirma o suan sana muhtac sadece derdini aglayarak anlatabiliyor... ne kayinvaliden nede esininn sinirini evladindan cikarma muhtelemen onlarin stresiyle cocuguna bagiriyorsun ama o senin icin en guzel terapi yontemi al bebehini kucagina doya doya saril Allahin emaneti o sana... rabbim sana annelik duygusunu tattrmis bagirdiginda otur sukret canim .rabbim olmayanlarada versin sabret sadece gecer ins zamanla

Ne demek çocuk yorulur
benim kayın Validem çocuğa iğne vururlar doktora götürme hiç dinlemem sağlık bu ne gerekiyorsa mecbur yapıcaklar dinleme götür

Öfkelendiğini hissettiğin vakit ağlayan bebeğini beşiğine bırakıp balkona çık, hava al. Bazen ben balkonda ağlıyorum, sıpa içerde ağlıyor :)

5 dk sonra deşarj olup kaldığım yerden devam ediyorum. Annelikte pes etmek diye bir şey yok ama anneler de birer insan evladı. Zorlanmak, bunalmak hatta bazen sinirlenmek normal. Böyle zamanlarda sinirini bebeğinden çıkarma, kendine 5 dklık bir mola ver.

Sonra kaldığın yerden devam

UYKU saatlerini değiştir büyüdükçe daha az uyumak istiyolar 4 aylık olduya büyüdü zannediyo kendini eski uyku saatinden biraz geç uyut ona görede erken kaldır belki yeni bi düzen oluşturman gerekiyodur bebişine

Sağıyorum sağdıkça geliyo eski sütüm olsa ne biberon bi lt çıkardı

Bencede güzel bi uygulama

Belkide canım valla zaten uyku saatini geçiyo sallamam uyutmak.

Amin amiin gerçekten bazen diyorum olmayanda var bağrıp hem kendimi hem onu üzüyorum , sakin ol diyorum kendşme . Bazen çığrından çıkıyo sinirlee işte binlerce şükür hamd olsun Rabbime bundan sonra daha dikkatli olucam.

Ne demek çocuk yorulur

benim kayın Validem çocuğa iğne vururlar doktora götürme hiç dinlemem sağlık bu ne gerekiyorsa mecbur yapıcaklar dinleme götür
Elti götürür zaten insan yavrusu sonuçta elinden gelen herşeyi yapar ama kv süşman başına illet birisi iyi davranırsan her dediğine tamam dersen iyisin demezsen yok çocuk gibi kavga eder ömrümde görmedim böyle kv

Bağırınca uyuyo mu bari? Bence senin sinirin ona geçiyor önce sakinleş, kucağına al sev göğsünde uyut. Sen bağırdıkça zavallım iyice korkar daha çok ağlar.
Aynen korktu ağladı zaten bende ağladım içim yandı ama barıştık geri kızçemle.

8 aylik suan dizimde salliyorum maleseff uyumuyorlar yapacak bişey yok sakin olun sabırlı olun. Gerci ben hala ara ara sinirden ağliyorum diger arkadaşlarimin bebegini hic caba gostermeden uyudugunu görünce. temizlik yemek hak getire napalim bizim bebislerde böyle

Belkide canım valla zaten uyku saatini geçiyo sallamam uyutmak.
İlla o saatte uyucak diye direnme henüz bebek ama onunda bi karakteri var unutma sadece sinirlenirsin biraz onun keyfinede bak ve o aradada bebeğinle vakit geçir özlicen sonra bu minnak hallerini inan öyle çabuk geçiyo ki farketmiyosun en büyüğüm 12 en küçüğüm 2 yaşında bide 6 var inan hangi ara büyüdüler bilmiyorum ve minik bebeklerimi çok özlüyorum

Anason kaynat canım bir kaç çay kaşığı ver günlük uykusu düzene girsin.

Daha 4 aylikmis, bu ne ki ileride neler goreceksin. Sabretmen lazim.

Dediğim gibi benim oğlum tam 4.ayında başladı her yaramazlığa.
Daha doğrusu eski düzeni sildi attı.
Hiç emmemişti mama mama diye delirirdi, saati gelmeden vermezdik delirirdi çocuk ağlamaktan.
Ama 4 aylık oldu, Allah'ım o biberonda zehir var sanki...
Kavga dövüş bağır çağır yemez, yediğini tükürür hale geldi.
Zorla birkaç damla yediğini de 10 dk sonra kusardı.
Uyku deseniz geceleri sadece 6 saat uyurdu kesintisiz o da kalmadı, yarım saatte bir uyanmaya başladı.
Gündüz ayağımda salla salla kopardı, bıraktığım an zaten uyanırdı.
Banyo severdi, çığlık çığlığa yıkıyoruz çocuğu.
Giydirmek bir işkence zaten.
İşte tüm bunların başladığı dönem 4. aya tekabül ediyor.
Çevremdekilerin bebekleri de öyle.
4.ay bir dönüm noktası diyebilirim ve emin olun diş hazırlığı yapıyordur.
4.ayı rahat atlatan bebekler geç çıkarıyor ama bu şekilde olan bebekler erken çıkarıyor.
Benimki 5.ayda çıkardı.

Oğlum şuan 8 aylık, bunlar düzeldi mi derseniz, aksine!
Hiçbir şey düzelmediği gibi emeklemesi, yürüme çabaları, tutunup kalkmalarıyla daha da bir işkence ama geçecek.
İlk zamanlar sizin gibi ağlama krizlerine giriyordum, kendimi camdan atasım geliyordu 'Allahım ne günah işledim niye bebeğim böyle' diyordum ama artık kabullendim.
Sizin gibi çok zor dönemler geçirdim ama çok şükür artık sinirlenmiyorum, yapılacak bir şey olmadığını anladım.
Kaç defa doktora götürdüm hiçbir sorun yok, büyüme atağı ve huy diyorlar.
Yemesi için de aç bırakacaksın ki yiyecek diyor.
3-4 saat vermediğim zaman mamayı, sonrasında bir şekilde yiyiyor az da olsa.
Siz de ne kv ne başkası hiç kulak asmayın, her bebek farklıdır ve aksi de olsa ağlasa da huyu bu yani kabullenin.
Başka bebeklerle kıyaslamak sadece sizi üzer, ben hala başka bebekleri görünce deliriyorum ama çocuğuma yansıtmıyorum.
Onlar da anlıyor daha da hırçınlaşıyor.
Lütfen sakinlik lütfen!

Ay vallahi aynen öyle. Kızım 3 yaşında şimdi 4.5 aylık hamileyim oda bu kadar çabuk büyürse bebek özlemin tekrar başlarsa üçüncüyü yaparmiyim acaba diyorum. Çok seviyorum bebekleri. Büyüdükçe yapalım durmadan seri üretime geçeriz

Vallahi hemdw ne cinnet çocuğa bağırıp duruyorum hala susmadı

Bağırırsan nasıl sussun? Daha 4 aylık bu dünyaya uyum sağlayamamış bir bebek o, onun derdini anlayacak yardım edecek kişi ( anne) de ona bağırıyor nasıl sussun? Sakin ol, elini yüzünü yıka, biraz nefes al sonra sakince al bebeğini kucağına öp kokla özür dile, sev onu. O da sakinleşince uyur zaten.

Lütfen ne eline vurun,ne beşiği o içindeyken duvara çarpın veya sert sallayın ne de bağırın..
Yazık günah.bırakın beşiğinde ağlasın gidin yastık yumruklayın başka odada çığlık atın koltuk tekmeleyin ama lütfen minnacık bebeğe yapmayın şunu. Barıştık diyosunuz ya bu sadece vicdan rahatlatma.
Benim oğlum 4ay gece gündüz toplamda en fazla 6saat uyurdu benimkini toplasanız 2saati geçmezdi öyle ki hipoterminin eşiğinden dönmüş insanım bi kere bile bağırmadım dizlerimi morartırdım sıkmaktan ama ona asla bağırmadım.
O size emanet ve bilerek yapmıyo bunu sizde bebekken öyleydiniz hepimiz yaptık bunu.

Bu arada kulağını kontrol edin uyandığında belki kulağı ağrıyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…