Uyumuyo of of

Yapma annesi yazık ona korkar üzerinde kalır sonra yine sen çekersin

Eminim ondan zaten canlarım. İşte insanız nefsimiz dayanmıyo, hemen bağırıp çağırıyorum.

Ama siz ne istiyorsunuz ki?
Öyle saatinde uyuyan, sorunsuz beslenen bebek varsa yapalım 5 tane.
Normal yaşadığınız şeyler.
Evet çok sinir bozucu, insan kendini tanıyamıyor ama hırpalayacak bağıracak kadar da değil, yapmayın.
O beşiğin sarsılmasıyla minicik bedeni nasıl sarsılıyor kim bilir.
Uyutmaya çalışmak yerine alın kucağınıza, sevin böyle zamanlarda.

Ya tabi ki de dövürlürmü küçük bebk bemim ki beşiğe vurma eline vurma bağırma istem dışı yemin ederm başka olaylardada olsun sinirlenince bişey kırmam lazım yoksa rahatlayamıyorum(
Papatya çayı iç ilaç kullanamazsınız o sakinleştiriyor sinirlerin yıpranmış senin KV yakınında olunca herhalde

Benim oglum 2yasinda hala deliksiz uyumuyor. Dogdugundan beri Boyle. Daha4aylik bebek bagirmaktan ne anlar bagriyorsunuz. Siz bagrdikca uyumaz. Ben alistim gece uyaniyor bnm oglan 1saat oturuyoruz kitap okuyoruz sonra salliyorum 2-3 Saat daha uyuyor. Anliyorum zor ama binadakilerin sizi duyacagi korkusu yasayacak kadar bagrilmaz ufacicik bebege. Bizde gectik o yollardan düzeliyorlar gün gün sabir o cok kücük sana muhtac masum yapma lütfen.

Tamam yaptım bi hata vicdan azabından ölücem şimdi de

Kızlar haklısınız tamam valla babamda kızdı geçen ateşli susmadı yab bi sus be diye bağırdım babam koştı arkamdan kaçtım valla

Kızlar haklısınız tamam valla babamda kızdı geçen ateşli susmadı yab bi sus be diye bağırdım babam koştı arkamdan kaçtım valla
Ya bi sus dan ne anlasin cocuk. Anlasalar keske. Sizi anliyorum annelik kolay degil bende sinirlenirdim hala sinirleniyorum napiyorum besigine otuturuyorum eline bi oyuncak yada memesini veriyorum mutfaga gidiyorum cami aciyorum hava aliyorum geciyor sinirim tavsiye ederim sizede. Sonradan sizin caniniz yanar okadar masumlarki ben dayanamiyorum bi Anne demesi alip götürüyor beni nasil bagririm. Sakin kal sen sakin kaldikca rahatliyacaktir görürsün

Tamam canım çok sağol tabsiyen için. Gerçekten biraz kendime geldim..

Allah kolaylık versin zor KV hiç çekilmiyor zaten
Hiç hemde güzelce yavrum evladım dese herşey hallolur dese valla eltimindw bwbeği doğum yaparken kolu kırıldı çocuk sonra dan el kol tutmamaya başladı doktor fizik öneriyo oda fizik olmaz gitmesin çocuk iyice yoruluyo adamlar diyo ki hayatı olmaz diyo eltime beni kesiyo . Eltiyi bana kesiyo tırlak biraz.

Bebegim sabrimi zorladiginda sakin kalayim bagirmayim diye direkt dusundugum sey' sana bisey olsa ben naparim' oluyor.aninda yumusuyorum sorun olarak gormuyorum hicbir seyi.emzirmeden yilma sakin 30 ml pompayla cikiyosa cok cok fazlasi vardir gogsunde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…