Gece uyandığında önce yatağında sakinleştirmeye çalışıyorum, olmazsa yanıma alıyorum. Uyuyunca geri yatağına koyuyorum. Daha çok başındayız. İki gece önce sabah 4.30a kadar sürekli uyandi ağlayarak yine. Bazen böyle huysuzlugu oluyor yine. Çocuk işte günü gününü tutmuyor. Benimki emmeyi bıraktı artık. Emzik veriyorum yatırırken. Bir kere de sabaha karşı devam sütü veriyorum. Öyle böyle sabah oluyor. Yine öyle akşamdan sabaha kesintisiz uyuyan bir bebek degil malesef ama buna da şükür.
Senin gibi gecedr bilmem kaç defa bebek sallardim. Ayağımda uyuturdum artık sürekli yataktan kalkmamak için. Canıma tak etti artık. Şimdi isterse sabaha kadar uyumasın sallamayacagim. Çünkü sallayinca aslında uyutmus olmuyoruz, zavallı sadece uyuşuyor ve ilk uyku döngüsü biter bitmez artık sallanmadigini anlayınca ağlayarak uyanıyor. Biraz yorucu olacak ama bu alışkanlığı unutturmaya çalış. Daha hareketlenmeden işin daha kolay bence. Bizimki yatakta geziyor, oturuyor, yatmamak için direniyor. Bir de sana tavsiyem yarım kundak yapabilirsin. O aylarda elleriyle kendi kendilerini uyandiriyorlar.