AllahımBen de bazen numaradan uyurgezer oluyorum :) eşim farklı niyetle yanıma yaklaşırsa hemen kalkıp dış kapıyı zorluyorum ,imdaaaattt beni burda zorla tutuyorlar ,diye bağırıyorum . Adam neye uğradığını şaşırıyor .bana dokunup "uyuyorsun ,korkma rüya görüyorsun ,gel yatagimiza gidelim" diyince de ,imdaaaattt adam kesiyorlar diye bağırıyorum :)) adamın şoku artınca yavaş yavaş yatağa geçiyorum .o şokla hevesi de kaçıyo ,yatıp uyuyo :))
Yalnız senin ki başka bişey ,bunun tedavisi var .bide işemeseydi iyiydi ya :))
AminAllahım
Gülmekten gözümden yaş geldi. Allahta sizi güldürsün :ddddddddddd
Ay çok korkunç!En korktuğum şeydir benim.Ya size birşey yaparsa?Iyi geceler arkadaslar, dün gece esime cok tuhaf bisey oldu kimseyede bisey söyleyemedim hem kendim utandim hem esimi utandirmak istemedim..
Esim uyurken cok konusur mesela sacma sapan seyler anlatir gercek olmayan seyler, gecenin bi vakti kalkmis odada dolasiyor dolabin yaninda, bende uyandim yürüme sesini duydugum icin napiyosun askim dedim tuvalet sirasi bekliyorum dedi, dedim ne sacmaliyosun ne tuvalet sirasi, su adam öyle söyledi dedi, sonra güldüm dedim askim rüya görüyosun gel yat geldi yatti.
Sabah kalktim odayi toparlarken farkettim ki dolabin yanina yere isemis, sok oldum resmen esime sadece dedimki aaa burasi islanmis su dökülmüs sanki nasil oldu acaba dedim oda sasirdi ama ben aslinda anladim cünkü cis kokusu vardi, ama onu utandirmak istemedim ondan bisey demedim ama bu beni korkutmaya basladi yavastan artik
Eski kadinlar ne safmis basim agriyo:) tebrik ederim olaya cok farkli bi açı kazandirmissin:)(Ben de bazen numaradan uyurgezer oluyorum :) eşim farklı niyetle yanıma yaklaşırsa hemen kalkıp dış kapıyı zorluyorum ,imdaaaattt beni burda zorla tutuyorlar ,diye bağırıyorum . Adam neye uğradığını şaşırıyor .bana dokunup "uyuyorsun ,korkma rüya görüyorsun ,gel yatagimiza gidelim" diyince de ,imdaaaattt adam kesiyorlar diye bağırıyorum :)) adamın şoku artınca yavaş yavaş yatağa geçiyorum .o şokla hevesi de kaçıyo ,yatıp uyuyo :))
Hahaha ya nasıl yapıyorsun Hahaha haha ay valla sesli güldümBen de bazen numaradan uyurgezer oluyorum :) eşim farklı niyetle yanıma yaklaşırsa hemen kalkıp dış kapıyı zorluyorum ,imdaaaattt beni burda zorla tutuyorlar ,diye bağırıyorum . Adam neye uğradığını şaşırıyor .bana dokunup "uyuyorsun ,korkma rüya görüyorsun ,gel yatagimiza gidelim" diyince de ,imdaaaattt adam kesiyorlar diye bağırıyorum :)) adamın şoku artınca yavaş yavaş yatağa geçiyorum .o şokla hevesi de kaçıyo ,yatıp uyuyo :))
Eşim yıllar evvel her gece uykusunda konuşurdu .korkardım bazen ama belli etmezdim .uyandığında ,numara yapıyorsun değil mi, diye takılırdım. Her insanın başına gelebilir ,ben senin konuşmana şahit olsam eğlenceli bile gelebilirdi, derdi ..ben tabi şeytanlık peşinde olduğum için ,üzerinden bayagi bi zaman geçip mevzu unutulunca bu durumu kullandım .kendisi de benzer şeyler yaşadığı için inandı :) atıyorum uzun yoldan geldik ,yatıp uyuyacağız, şaftımız kaymış ,adam "hadi gel gecemizi renklendirelim diyo" :)) uykudan gözüm kör oluyo ,hangi renk ,hangi gece ? Direkt uyur gezere bağlarım :))) her zaman değil tabi :)))Hahaha ya nasıl yapıyorsun Hahaha haha ay valla sesli güldüm
Eşim yıllar evvel her gece uykusunda konuşurdu .korkardım bazen ama belli etmezdim .uyandığında ,numara yapıyorsun değil mi, diye takılırdım. Her insanın başına gelebilir ,ben senin konuşmana şahit olsam eğlenceli bile gelebilirdi, derdi ..ben tabi şeytanlık peşinde olduğum için ,üzerinden bayagi bi zaman geçip mevzu unutulunca bu durumu kullandım .kendisi de benzer şeyler yaşadığı için inandı :) atıyorum uzun yoldan geldik ,yatıp uyuyacağız, şaftımız kaymış ,adam "hadi gel gecemizi renklendirelim diyo" :)) uykudan gözüm kör oluyo ,hangi renk ,hangi gece ? Direkt uyur gezere bağlarım :))) her zaman değil tabi :)))
aptall kafammm ben niye yapmadim yaaaa. istemedigim zamanlar salak salak sinirden agliodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?