- 7 Temmuz 2017
- 1.468
- 918
- 38
- 34
- Konu Sahibi klavyemkavalyem
-
Tamam yazmam bidahaSorsalarda yazmayın lütfen çünkü yasak, uzun süredir üyeler etkilendiği için bu tip cinli, perili konuların açılmasına dahi müsade etmiyoruz.
Anlayışınız için teşekkür ederim.Tamam yazmam bidaha
Rica ederimAnlayışınız için teşekkür ederim.
Odanizin kilidini yapttirin..baska ne diyebiliriz ki size?
Odanizin kilidini degistirin, bu cok zor olmamali dimi
Canim sabah bize yaz bilgilendir bu gece videola ama cok dikkat et bende korktum yorumlari okuyunca ya
Korkma canım ya velevki öle bişi ne korkuosunki onlar senden korksun sen onlardan ustunsun her gece oku bı ayet el Kürsi korkma yani korkuyu barındırma bile benim eş sürekli nöbetçi önce bende korkardim şimdi hiç bişi umrumda değil valla kapımı kilitler mışıl mışıl uyurumBiliyorum ablacım sağol iyiki yasakGece 12 ye kadar yalnız olunca insan bazen saçma düşünebiliyor:)
Sağol desteğin için Öyle tabi de bende kaygı bozukluğu var ve küçük bebeğim var ister istemez bazen etkileniyorum ki burda bir sürü lohusa kadın var eminim onlar da etkileniyordur görünce.Korkma canım ya velevki öle bişi ne korkuosunki onlar senden korksun sen onlardan ustunsun her gece oku bı ayet el Kürsi korkma yani korkuyu barındırma bile benim eş sürekli nöbetçi önce bende korkardim şimdi hiç bişi umrumda değil valla kapımı kilitler mışıl mışıl uyurum
Direk uyandırmayın bu tehlikeli. Bi ara küçükken bende uyurken kalkıp dolaşıyordum. Psikiyatrist yardımı aldım. Geçici çözünlerdir falan demişti uyku hapı falan vermisti düşük doz. Simdi hala arada geziyorum ama kimseye zararım yok abiniz gibi kimseyi uyandırmıyorumm sadece baska bi yerlerde uyanıyorum. Sürwklide olmuyor bu bir hastalık ve uyandirmayın. Öncelikle abinizle konuşun bir şekilde ikna edin kendine de zarar verebilirm balkondan düsebilir evden çıkıp gidebilir bu tür vs şeylerle başına bi bela gelebilir. Canından bile olabilir. Bundan insanın kendiini eksik hissedeceği birsey yok ikinciside kapınızın arkasına aģır birsey koyun uyurken ki kapıyı açamasın. Yada kilidi bir an önce yaptırın.Kızlar benim büyük abim her gece evde geziniyor. Ve sürekli benim yanıma gelip saçma saçma şeyler anlatıyor. Üstelik gece 3 veya 4 gibi beni uyandırıyor ışığımı açıyor oturup gülüyor veya bir şeyler mırıldanıyor. Ve bana doğru bakmıyor duvara veya masama doğru konuşuyor. Ne diyorsun anlamıyorum tekrar eder misin diyorum, öyle saçma şeyler söylüyor ki sonra bana kızıyor sinirleniyor anlamadığım için..Bana "salaksın sen gerizekalı" diyor, halbuki anlattığı şeylerin Türkçede anlamı bile yok. kapımın kilidi de bozuk..Odasına göndermeye çalışıyorum gitmiyor. Evdekilerin uykusu da aşırı ağırdır benden başka kimse duymuyor.
Artık psikolojim çok bozuldu, her gece korkuyla uyanıyorum, uyandırıyor daha doğrusu.Annem ve babam çok kez konuştu, doktora git artık gel beraber gidelim diye. Ama asla ikna olmuyor, biz de koca adamı kolundan tutup çekip götüremiyoruz sonuçta..
Ve odasından sesler geliyor, muhtemelen geziniyor. Yada mutfağa gidiyor çatal bıçak çekmecesini karıştırıyor, bana fırlatacak diye korkuyorum çünkü bakışları feci..çok sinirli oluyor. Kapıları vuruyor sürekli, balkona çıkıyor. Daha bir sürü şey. Fakat her zaman benim yanıma geliyor, bu durum beni psikolojikmen mahvetti.. Gördüğünüz gibi hala uyanığım bekçi gibi..
Siz veya çevrenizden birisi böyle bir durum yaşadı mı? Nasıl bu durumdan kurtulur? Bazı yerlerde uyurgezerliğin tedavisi yok diyor.Ve asla asla doktora gitmeyi kabul etmiyor,konusu açılınca bile kavga ediyor bizimle.. Lütfen yardımcı olun, bir tavsiyeniz var mı? Nasıl uyandırabilirim hemen ya da? Asla uyanmıyor çünkü..
Yaptırdım dedi ya kız dün işten gelipGörüntülerini kaydet ve ona nekadar ciddi bi durum olduğunu tedavi görmesi gerektiğini söyle uyku haliyle çok korkuyorum de.ve kilidini yaptır bi kilit yaptırmak bu kadar zor olmamalı babanlar umursamıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?