Uyurgezerlik..Artık aşırı korkunç..

Odanizin kilidini yapttirin..baska ne diyebiliriz ki size?

Odanizin kilidini degistirin, bu cok zor olmamali dimi

Yorumlara göz atsaydınız kilidi yaptırdığımı okurdunuz. En çok sorun ettiğim evde dolaşırken tehlikeli şeyler yapacak olması idi.. Ki diğer arkadaşlar çok güzel tavsiyeler verdi.. Denecek çok şey varmış demek ki. Teşekkürler yorum için..

Canim sabah bize yaz bilgilendir bu gece videola ama cok dikkat et bende korktum yorumlari okuyunca ya

Bu gece halledeceğim inşallah kameraya çekmeyi. İşten geldiğinde de göstereceğim bakalım, tepkisi nasıl olacak. Size de yazarim tabi mutlaka..Umarım ters tepmez. İlginiz için çok teşekkür ederim

Gerçekten sizin için çok ürkütücü. Benim kız kardeşim gece uyurken çığlık atardı. Uyku sırasında eeg çekildi gece terörü denen bir çeşit epilepsi (hafifi) çıktı. Bir süre ilaç kullandı artık olmuyor. Tedavisi biteli 4-5 yıldan fazla oluyor hemde. Kesinlikle nörolojiye gidip ilgilenmesi lazım. Tedavisi olmayan bir şey değil

Hasta olduğunu bildiğim halde her bağırmasında titreye titreye sakinleştirmeye giderdim yanına.

Biliyorum ablacım sağol iyiki yasak Gece 12 ye kadar yalnız olunca insan bazen saçma düşünebiliyor:)
Korkma canım ya velevki öle bişi ne korkuosunki onlar senden korksun sen onlardan ustunsun her gece oku bı ayet el Kürsi korkma yani korkuyu barındırma bile benim eş sürekli nöbetçi önce bende korkardim şimdi hiç bişi umrumda değil valla kapımı kilitler mışıl mışıl uyurum

Sağol desteğin için Öyle tabi de bende kaygı bozukluğu var ve küçük bebeğim var ister istemez bazen etkileniyorum ki burda bir sürü lohusa kadın var eminim onlar da etkileniyordur görünce.

Direk uyandırmayın bu tehlikeli. Bi ara küçükken bende uyurken kalkıp dolaşıyordum. Psikiyatrist yardımı aldım. Geçici çözünlerdir falan demişti uyku hapı falan vermisti düşük doz. Simdi hala arada geziyorum ama kimseye zararım yok abiniz gibi kimseyi uyandırmıyorumm sadece baska bi yerlerde uyanıyorum. Sürwklide olmuyor bu bir hastalık ve uyandirmayın. Öncelikle abinizle konuşun bir şekilde ikna edin kendine de zarar verebilirm balkondan düsebilir evden çıkıp gidebilir bu tür vs şeylerle başına bi bela gelebilir. Canından bile olabilir. Bundan insanın kendiini eksik hissedeceği birsey yok ikinciside kapınızın arkasına aģır birsey koyun uyurken ki kapıyı açamasın. Yada kilidi bir an önce yaptırın.

Korkarım ama bi hocayada okutmaya götürmekte fayda var iyi bi hocaya. Anlamsız kelimeler kullanıyorsa..

Görüntülerini kaydet ve ona nekadar ciddi bi durum olduğunu tedavi görmesi gerektiğini söyle uyku haliyle çok korkuyorum de.ve kilidini yaptır bi kilit yaptırmak bu kadar zor olmamalı babanlar umursamıyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…